Vier jaar geleden een vloer hier gekocht, kregen wat problemen mee. Maar in goed overleg leverden de firma een geheel nieuwe vloer onder garantie. Dat is pas service, en ik zou zo weer een vloer kopen... See more
See what reviewers are saying
6 pakken ondervloer besteld, dag later geleverd. Vergeleken met andere stuk goedkoper. Tevens 2 rollen alu tape besteld, deze zaten er helaas niet bij. Aangezien ik hier 1,5 maand later pas acht... See more
Overall top ervaring. Prima website en bestelproces, vervolgens keurige levering volgens mijn opgegeven verzoek en last but not least: perfect product. Bij ‘vloervoordeel.nl’ wist ik niet wat ik mo... See more
Bij de aankoop gaat alles goed. Tot het moment dat er een probleem is. Dan onttrekt Vloervoordeel zich van alle verantwoordelijkheid. Schandalig hoe ze met klanten omgaan. Een redelijk gesprek hebben... See more
Company details
Written by the company
VLOERVOORD€€L is een van de goedkoopste vloeren aanbieders van NEDERLAND. Ons volledige online assortiment is ook echt direct uit onze eigen voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen we snel leveren of u kunt het bij ons afhaalpunt direct ophalen.
Contact info
Strijkviertel 46, 3454 PN, Utrecht, Netherlands
- 0306664569
- info@vloervoordeel.nl
- www.vloervoordeel.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Lekker goedkoop en snel geleverd…
Lekker goedkoop en snel geleverd helemaal top
We hebben goed advies gekregen over de laminaatvloer.
We hebben goed advies gekregen over de soort vloeren, levertijd en bezorging. Een extra waardering voor de chauffeur die veel moeite heeft gedaan om het bestelde binnen af te leveren omdat ik door mijn rug was gegaan. Echt iemand met het hart op de juiste plaats.
Goed advies en duidelijk alles volgens plan & afspraak
Goed advies en duidelijk alles volgens plan afgeleverd.
Vragen worden snel beantwoord
Vragen worden snel beantwoord, ben zo benieuwd naar de vloer welke op 20 september bij mij wordt geleverd.
Prijs en kwaliteit voldoet mijn…
Prijs en kwaliteit voldoet mijn verwachting. De afspraak en levering zijn goed geregeld.
Vlotte afhandeling
Vlotte afhandeling, goed advies en komt afspraken precies na. Levering verliep zeer goed.
Kwaliteit geleverde vloer is goed.
Mooie vloer voor een mooie prijs
Mooie vloer voor een mooie prijs. Fijne communicatie en een snelle levering!
PVC klik laminaat
Beste lezer,
De bestelling is op tijd geleverd.
Het klik pvc is mooi om te zien en voldoet visueel uitstekend.
Wat erg jammer is dat de “klik” de verkeerde is. Lijkt wel op de goedkoopste variant laminaat van de IKEA.
Dat is niet goed te verwerken en springt ook zomaar los.
Bij voorkeur ergens in het midden.
Niet tevreden over onze vloer
Niet tevreden over onze vloer: pvc Royals Slate oak. Vloer verbindingen maken krakend geluid en het krast enorm snel! Vergeleken met onze vorige laminaat (die veeel goedkoper was) en onze laminaat id zolder kraakt t meer en krast t een stuk sneller. Jammer dit.
Hele goede service en een geweldige…
Hele goede service en een geweldige vloer geleverd en gelegd
Zeer slecht geregeld
Krijg mijn bestelling in twee leveringen
Kon de vloer niet leggen .toen mensen geregeld , nu niemand beschikbaar zeer slecht. Nooit meer via deze site
Deskundig advies
Prettige sfeer in de zaak.
Er wordt goed meegedacht.
Deskundig advies.
Flexibel in reactie op verandering van bestelling.
Service is goed, producten kunnen verbeterd worden.
Qua snelheid (verzending) niets te klagen. De aluminiumtape die ik besteld heb is ook prima! Maar de plintenschaar is niet goed. Er is behoorlijk wat kracht nodig om een plint te knippen maar als de handvatten los zitten en constant draaien dan is het echt een ellende. Misschien een idee om iets betere (en daardoor duurdere) scharen te verkopen. Ik had graag iets meer betaald.
Service met een hoofdletter S!
Wat wij als enorm prettig ervaren hebben is de manier waarop de vloeren in de winkel gepresenteerd worden. Dit ligt in grote vlakken op de grond en geeft een goed realistisch beeld.
Prettig geholpen, service met een hoofdletter S!
Snelle Levering makkelijk te leggen.
Prettige en professionele advisering
Prettige en professionele advisering
Snelle levering voor goede prijs
6 pakken ondervloer besteld, dag later geleverd.
Vergeleken met andere stuk goedkoper.
Tevens 2 rollen alu tape besteld, deze zaten er helaas niet bij. Aangezien ik hier 1,5 maand later pas achter kwam. (ondervloer ruim van tevoren besteld) Konden ze helaas niks meer doen.
Dit begrijp ik, maar vind het toch goed dat ze in ieder geval binnen 10 minuten na verstuurde email, aan de telefoon hingen.
Er zijn zat bedrijven die helemaal niet reageren namelijk.
Dus hulde daarvoor!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.