Vrøgum | Vinduer & Døre Reviews 5

2.5

1. Window Supplier
  2. Door Supplier

Written by the company

Vrøgum er handelsnavnet for den danske vinduesproducent Vrøgum-Svarre A/S med egen produktion i Oksbøl ved Vestkysten. I dette miljø har vi i mere end 60 år fremstillet trævinduer og døre, som står distancen, uanset vind og vejr. Vi fremstiller vinduer og døre af træ fra bæredygtigt skovbrug. Alle vore produkter er fremstillet af langsomt-voksende fyrretræ fra FSC certificeret skovbrug i det nordligste Skandinavien tæt på Polarcirklen. Den lange vinter, og de korte somre i de egne, giver træet tætte årringe, som er ensbetydende med styrke, hårdhed og stor modstandskraft.

2.5

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

De allerbedste anbefalinger herfra 5 stjerner

De allerbedste anbefalinger herfra. De smukkeste vinduer, der samtidig virkelig er effektive. Samtidig er servicen helt i top, så hvis du ønsker top kvalitets vinduer og handle med nogle ordentlige mennesker, der levere højeste service og er der for dig med afklaring af alle spørgsmål, så skal du absolut handle her :-)

April 1, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Vrøgum vinduer holder stadig 100% efter…

Vrøgum vinduer holder stadig 100% efter 24 år.
Ved vores husbyggeri i 1997 fik vi Vrøgum vinduer og døre overalt i boligen. De blev leveret overfaldebehandlet og den fantastiske kvalitet i træ og overfladebehandling har betydet, at de selv i dag efter 24 års brug i det hårde vestjyske klima med salt havgus og vind stadig står lige så perfekte som helt nye. De er ikke blevet malet eller repareret, så det har været den bedste investering at anvende kvalitetsvinduer fra Vrøgum. Ingen vedligeholdelse og smukt udseende selv efter 24 års brug....

May 17, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste kvalitet af vinduer

Den bedste kvalitet af vinduer. Købt i 2002 hvid malet ege træs vinduer og først her i 2018 trænger de til lidt maling.

I mit arbejde som vinduespudser ser jeg mange forskellige fabrikater og ud fra det valgte jeg Vrøgum vinduer.

Den største fejl mange gør er at bruge gummi fuger på trævinduer frem for cement. Det gør at de ikke kan ånde og begynder at rådne.

February 5, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Alt andet end Vrøgum vinduer!

Jeg købte i 2006 nye vinduer til hele mit hus i form af vinduer og døre.
Vi valgte dengang at det skulle være gennemgående kærnetræ på begge sider ude/inde.
Kort tid efter monteringen, så vi at alle ruder på indersiden var smurt ind i scilicone fra den manuelle montering.
En servicemand som kom ud endte med at opgive og gav mig en liter scilicone fjerner for selv at rense alle vinduer af.
Efterfølgende og inden udløb af garantien, så vi at vores ene terassedør begyndte at få knastgennemtrækninger. Den værste dør havde 32 gullige pletter ikke engang 1,5 år efter montering.
Der blev ikke svaret på en eneste af vores reklamationer og sagen løb ud i sandet. Nu er der i mellemtiden kommet flere vinduer og døre til så vi har måttet male det hele om.
Lige pt. døjer vi så med firmaet igen.
Pga. indbrud, har vi måtte skifte et større vindueparti med solfilm i glasset.
Efter genmontering, viser det sig at solfilmen i stedet for gullig som resten af det vi har er, er i sølv. Da vinduerne er sammensat med andre, ser det helt forkert ud.
Vrøgum påstår at de ikke kan arbejde hurtigere end de gør, men opgaven er fra d.25/9-14 og i dag d.12/11-14 har vi stadig ingen løsning i sigte.

Så jeg vil råde ALLE som overvejer at få nye vinduer eller døre i deres hus, til at gå en lang bue uden om Vrøgum Vinduer.
De er simpelthend ikke de penge værd deres reklamer er trykt på!

November 12, 2014

Take a closer look