Gyldendal Webprøver er noget af det væreste og mest amatøragtige, jeg nogensinde har arbejdet med. Siden hakker, crasher og fejler konstant, som om den er sat sammen med tape og håb. Det er fanme... See more
See what reviewers are saying
prøverne er er gode nok men mange af ordnen kan godt virke lidt gammeldavs
Jeg trorede det ville være en god dag men så kom min lære hen til mig og sagde vi skulle have webprøver. Jeg stak min 17 kilometer pikkemand ind i hendes pøllegrotte. Da jeg trak min pikkefar ud sad d... See more
jeg kom hjem fra skole en dag. jeg havde glædet mig til at komme ind på min yndlingside skibidi Gyldendal .fanumcom, da jeg gik ind på hjemmesiden blev jeg jumpscared da min egen oldemor stod bass boo... See more
Company details
Information provided by various external sources
Gyldendals digitale prøver til forberedelse af folkeskolens afgangsprøver. Her findes webprøver til dansk, engelsk, retskrivning og læsning, skriftlig fremstilling, dansk i 10. m.fl.
No history of asking for reviews
People also looked at
Der er fejl i prøverne
Der er fejl i prøverne, da der står flere forskellige ting i teksten, men kun et af svarene er korrekt. Dette er ikke godt og burde afskaffes
Forældede tekster med forkerte svar
It was so bad, i wanna give it a zero. But thats not possible, so i give you, a one. Tekster fra før jesus blev født. Svar der er forkerte, eller svarmuligheder hvor flere kan være rigtige.
Det giver ikke den rigtige karakter
Det giver ikke den rigtige karakter. Det er noget dårligt noget.
Brug på egen hånd
Det er den mest kedelige og gammeldags hjemmeside, anbefaler den ikke! der er ikke nogen farver, kun gråt og mørkt. Det deprimere mig. Den er dårlig.
webprøver er dårligt
jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med webprøver. For det første skal man klikke en masse gange rundt for at finde det man gerne vil have, og det er ret forvirrende. For det anden skulle tage en tegnsætningsprøve, så fik jeg 0 rigtige. Derefter ville jeg se mine fejl, så poppede en helt anden prøve frem der viste mig hvad der var rigtigt i den anden prøve, der overhovedet ikke havde noget med tegngivning at gøre. SÅ HVIS MAN VIL HAVE EN RIGTIG DÅRLIG OPLEVELSE, SÅ GÅ IND PÅ GYLDENDAL WEBPRØVER.
Dårlig hjemmeside, endnu værre indhold.
Siden er kompliceret at navigere, den crasher tit midt i en prøve og kvaliteten af testene er dårlige. Generelt et meget dårligt forsøg på at lave en hjemmeside med formål er at teste skoleelevers faglige viden.