I starten af April 2011 kontaktede jeg WiiHosting.dk ang. sponsorat til min organisation. Det tog dem ikke længere tid end 1 dag og svare tilbage, positivt. Serverne virkede perfekt, Support kørte p... See more
See what reviewers are saying
Wiihosting er et meget godt hosting firma som er meget billigt når man tænker på hvor gode deres servere er men der er det ene problem med deres net som er lidt langsomt - dvs. at når jeg lægger filer... See more
Company replied
Jeg har købt min server hos Wiihosting for nylig, og jeg har kun oplevet positive ting. Deres support er superb, har aldrig oplevet bedre, og det samme kan jeg sige om deres service. Serveren kører pe... See more
Super service og fantastiske supportere som ved hvad de har med at gøre! Jeg har ikke haft nogen problemer med serverne, som køre rent ud sagt; skide godt! - Positivt og fuld tilfredshed hele vejen ig... See more
Company details
Information provided by various external sources
HELL YEAH!
Contact info
Romvej 14, 7620, Lemvig, Denmark
- support@wiihosting.dk
- www.wiihosting.dk
Fantastisk support!
Jeg synes at hjælpen på Wiihosting er fantastisk. Man skal ikke være bange for at blive snydt. Jeg havde mange problemer med at få opsat min server. Enkelt nok skrev jeg til live support og fik hurtig og perfekt hjælp!
Billigt :)
Wiihosting vil jeg gerne anbefalde, da jeg selv fik et godt køb.
Jeg bestilte fredag aften ca. klokken 20:00 og fik først serveren søndag ved middagstid, jeg regnede med at jeg fik den fredag, efter en time. Det var lidt skuffende. Ellers har jeg ikke haft nogen problemer.

Enkelt, forståeligt, SUPER support
Jeg synes, efter at have spurgt om sponsorering hos dem at jeg fik et ret veltænkt svar tilbage.
- Og så bliver mand ikke behandlet som en eller anden kunde, men faktisk næsten som en slags V.I.P.
- De er bedre end de beskriver sig!
- Habbux.dk
Mega Hurtigt lavering
jeg har Lige købt en 20 slot cs:s server. den er oppe nu^^ det er Lækkert jeg var så heldig at jeg fik en af dem til at laver Dm og Wcs og mani... Det er lækkert.. 5 stjerner
Svare ikke
De svare ikke på de mails man skriver til dem.
Har også prøvet at kontakte dem på en anden måde, men der svare de ikke.

Super Hoster...
Deres support. og man får varene hurtigt.. det er bare godt ;D
Super Side
Vare man bestiller kommer mega fast .... har ik fået en server op at stå så hurting :)
hotlinen/hjælperene .. svare, når man er i tvivl om noget og har altid hjulpet mig hvis der vare noget jeg ik ku finde ud af :D
Ingen lag på serveren og er stabil 24/7 ... er ik meget andet at sige end ..
er sådan en server ska køre ;)
såå ka varmt anbefale at man køber server af denne virksomhed :)
Wiihosting.dk
Har gode stabile server, med 1000 fps 100 tick. Wiihosting er super flinke, og har god support, de har ALDRIG svinet mig til.
Svinet til.
Man bliver svinet til, af ingen grund.
Anbefaler slet ikke dette sted!
-------------------------------------------------------------------------
Update:
Jeg har da ikke spurt om adgang til jeres TeamSpeak?

Wiihosting.dk
heej..
jeg har købt server ved wiihosting.dk, op til flere gange. vær gang har jeg fået en god service og en god guide til hvordan man køber den...
det er gode server, til meget bilige penge.
XXXXX fra mig ^^
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.