Virkelig dårlig service / træls oplevelse Vi bestilte et tapas bræt og spurgte udtrykkeligt om vi kunne dele, da vi ikke var særlig sulten - og blev gjort opmærksom på der var mad nok og... See more
See what reviewers are saying
Vi havde en rigtig god oplevelse på Wine & Delights i Søndervig. Indretningen er hyggelig og der er en god og afslappet stemning. Vi fik forretter og hovedretter; carpaccio, burrata, dagens fisk... See more
Første, men bestemt ikke sidste gang vi er kommet her. Super fin velkomst fra Finn og rigtig dejlig og velsmagende mad. 2×bøfsandwich, 1 steaksalet, 1 spareribs og muslinger og nachos. Alt var l... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kæmpe tak
Kæmpe tak til personalet på Wine & Delights for altid god og venlig service, altid smilende, rigtig dejlig mad. Tager godt imod også når der kommer handicappede i restauranten, laver gerne glutenfri mad hvis det forespørges, de bedste anmeldelser herfra 😊
Ikke tilfreds med helheds oplevelsen
Vi var 5 piger som var meget tilfreds med betjeningen fra tjeneren. Stjerneskuds lignende ret sejlede i fedtstof. 2 af pigerne fik mave onde af retten. Salaten med kylling var super.
Vi havde en allergiker med, intet kunne byttes ud eller tilføres en ret. Omelet uden grønt. Derud over betalte vi 125kr for vand, som vi havde en formodning om at man fik sammen med vinen.
Dyrt sted. Høflig betjening .
Anbefales ikke…..
Ikke helt i topklasse
Hyggemiddag med familien var desværre madmæssigt under vores forventninger. Oksemørbrad med en glace der smagte af ren soya og en kyllingesalat med kylling fra Hopballe en tør og kedelig kylling, den blev dog omgjort til det bedre, men madkvaliteten og serveringerne levede ikke op til prisen.
Fantastisk oplevelse!
Dejlig mad, god og hurtig service dertil et vin, drinks ølkort der dækker alle behov. Vi kommer snart igen 👍
Bøfsandwich
Bøfsandwich: Vi fik to bøfsandwich der så fine ud, men selve bøfsandwichen var tør og kedelig. Eneste plus var den brune sovs. Havde det ikke været for den, så havde vi afleveret den tilbage og sagt farvel og tak.
Service var god
Der var engang....
Vi har igennem de sidste år kommet mange gange på Wine & Delights i Blåvand. Der var engang, hvor det var vores foretrukne spisested i byen, når det skulle være en ekstra lækker og hyggelig aften. Det var til den dyre side, men mad og betjening var i topklasse.
Sådan er det ikke mere.
Det er stadig hyggelige lokaler/lokation. Men nu er maden kun ok, portionerne er små og til den dyre side. Nu er betjeningen kun ok, og ikke specielt imødekommende. At man oven i det, skal betale 40 kroner per person for at få et glas vand til en dyr flaske vin, er helt uacceptabelt. Man bør naturligvis kunne få et glas vand til sin vin uden beregning. Vi kommer ikke igen.
Lækkert spisested
Wine & Delights blev vores "stamrestaurant" i løbet af den uge, vi var med vores voksne børn og svigerdatter i sommerhus i Blåvand - 3 gange blev det til. Lækker, lækker mad, god og afslappet stemning, super betjening og rimelige priser. Sidste aften var Østerskongen på stedet, hvor han serverede rå og gratinerede østers. Vi bestilte 3 gratinerede østers som en lille hapser, og de smagte, så englene sang. Vi kommer igen.
Første men bestemt ikke sidste gang vi…
Første men bestemt ikke sidste gang vi har været der.
Vildt lækkert og velsmagende mad og en dejlige afslappende betjening
Dejlig kalveschnitzel og stegte…
Dejlig kalveschnitzel og stegte kartofler med lækre campignon sovse og salat med mormor dressing ,kan varmt anbefale .
Kunne godt have brugt en dreng oven på 😉
Smattet fisk og stor regning
Min mand og jeg bestilte dagens fisk som var helstegt rødspætte. Fisken var der ikke meget kød på og det der var var smattet og ulækkert. Der blev serveret 3 små kartofler til. Så mætte blev vi heller ikke. Vi bestilte en flaske hvidvin til 400 kr og jeg bad om vand til, hvilket de fakturerede 80 kr for. Vi kommer aldrig igen.
Utrolig dårlig betjening
Utrolig dårlig betjening, ingen gæstfrihed og magen til arrogante tjener skal man lede længe efter!
Vi er 6 voksne og 1 barn. Vi beslutter os for at spise her på Wine & Delights. Udefra ser det hyggeligt og imødekommende ud, men fra vi træder ind oplever allerede arrogant betjening.
Der er ikke mange kunder i restauranten
Den ene tjener som ville finde et bord til os, kunne ikke opfylde vores ønske om at rykke to borde sammen, så vi kunne sidde i et lidt “skærmet” hjørne. Bordbenene var simpelthen for skrøbelige til at man kunne flytte på dem. Dette accepterede vi og fik et andet bord.
Der kommer en anden tjener og vi spørger ham om det er muligt at få noget så simpelt som pommes fritter til barnet. “Nej, i vores klausul må vi ikke sælge burger og pommesfrites”. Dette acceptere vi, og får lov at bestille en mindre pastaret.
Derefter spørger han om vi er klar til at bestille drikkevarer, det er vi. Imens vi er ved at få vejledning i hvilken vin vi skal vælge, træder et par ind af døren. Tjeneren vender sig rundt, og spørger dem hvad han kan hjælpe med. De ville gerne have et bord til to, hvortil han tilsidesætter os midt i vores bestilling, og guider parret hen til deres bord.
Vi fik nok, og valgte at gå derfra, inden vi fik bestilt mere.
Dejlig mad og super betjening
Vi var 4 personer, der spiste hos jer i aften. 3 x dagens fisk - dejlig stor stegt rødspætte og 1 x Hopballe Kyllingfilet. Dejligt mad, god vin og super betjening. Tak for en dejlig oplevelse
Ben i fisken
Vi var 4 personer inde og spise hos jer. Vi bestilte en steak sandwich, en bøf sandwich, en gang spearribs og en gang dagens fisk. Dagens fisk var skindstegt kulmule. Fisken smagte også rigtig fint men var desværre fyldt med store ben. Tjeneren blev gjort opmærksom på dette og jeg fik så bare at vide, at det måtte man forvente når man bestiller fisk.
Vi kommer ikke igen…
Dejlig mad og skøn vin
Dejlig mad og skøn vin, dog ikke helt tilfreds med at der ikke var vand med når man køber en helt flaske vin.. lidt lille portion tapas men alt i alt rigtig godt og vi kommer igen
Besøg på Wine&Delight
Første, men bestemt ikke sidste gang vi er kommet her.
Super fin velkomst fra Finn og rigtig dejlig og velsmagende mad.
2×bøfsandwich, 1 steaksalet, 1 spareribs og muslinger og nachos.
Alt var lækkert og spareribsene slog til enhver tid noget vi har smagt tidligere.
2×drinks, 2 specialøl, 2 sodavand til børnene og prisen var overraskende lav.
Vi sammenligner med et besøg på en anden restaurant tidligere på måneden og det her var med mange længder en meget bedre oplevelse og så meget billigere.👏
Godt gået og vi kommer helt sikkert igen.👍
5-9-23 Besøgte vi igen Wine and…
5-9-23 Besøgte vi igen Wine and Delight.
Det var en blandet oplevelse.
Tapas bræt,rigtig godt.
Bestilte 2 glas Chardonnay.
Vand til fruen.
Vinen per glas 115.00
Vand 30.00
Jeg sætter ikke mine ben i denne restaurant igen. Turistpriser,jeg er flov over at man kan tillade sig at kræve disse priser.
Rejser meget i DK men her slår man alle andre i DK prismæssigt.
Never again,har talt med andre om dette prislag og alle synes det er uhørt.
MVH
K.Z
Ikke en god oplevelse
Vi havde spist der før for nogen tid tilbage. Og af den grund ville vi selvfølgelig gentage succesen.
Men det var slet ikke den samme gæstfrihed vi kom til.
Vi går ind og bliver sprunget over i køen, hvor tjeneren går lige igennem vores gruppe på 4 og et barn for at hjælpe dem bagved os.
Da vi så endelig får fat i en tjener bliver vi mødt ved et suk, hvori han spørg “ Hvad vil i “ . Vi siger vi godt ville bede om et bord til 4 voksne og et barn.
Hvorefter han siger, jamen vi har kun der her bord tilbage, som vi så tager.
Tjeneren vælger ikke at udveksle et eneste ord med os i mens vi får menukortene eller tilbyde en barnestol, hvor vi herefter beslutter os for ikke at spise der.
Selv efter der bliver vi ikke spurgt om hvorfor eller hvordan. Så der blev vi bekræftet i vi ikke var velkomne
Super god madoplevelse, serveret af professionelle og imødekommende personale.
Min dejlige hustru og jeg skulle finde et godt sted at spise i Blåvand. I butikken Westvind spurgte vi ekspedienten om, hvor hun ville spise med sine venner. Første valg var Wine & Delights. Vi var heldige at få bord uden bestilling og blev mødt af professionelle og dejlige unge tjenere, som hurtigt kom med spisekortet. Valget blev henholdsvis Spanske Spare-rib m stegte kartofler og coleslaw samt en koldrøget laksesalat. Hold da op - en kulinarisk oplevelse. Bedste Spare-ribs i rigelige mængder og en anderledes, men rigtig dejlig coleslaw. Der var ikke meget af den, men det viste sig hurtigt hvorfor - nemlig at ribbenene smagte himmelsk, så der var mit fokus. Den koldrøgede lakse-salat blev serveret for min hustru på en stor tallerken. Der var masser af dejlig frisk salat og heldigvis var der ikke pøset en masse dressing på salaten, men udelukkende frisk græsk youghurt. Vi bestilte desuden hvidløgsbrød og fik fire fine hjemmebagte brød med super smag. Stop-mætte forlod vi restauranten med en rigtig god oplevelse i hukommelsen. Vi kommer igen når vi en dag er på de kanter og anbefaler klart Wine & Delights, hvis man vil have en god madoplevelse.
Super service
Super service, god stemning, gode vine - og det bedste mad længe, kan klart anbefales🌟.
Vi har nydt mange stunder hvor vi er…
Vi har nydt mange stunder hvor vi er blevet forkælet med dejlig mad og drikke 🍷
Personalet er altid meget venlige og skaber en dejlig stemning 😊
Vi vil varmt anbefale jeres dejlige sted 🥰
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.