Mangle på planlægning og meget slidt udstyr!
Vi har på herretur, hvor turen startede med en omgang Paint ball. Det havde vi set meget frem til og vi havde tænkt at pris matchede til vores aktivitet. Vi ved godt at det koster nogle penge at lave denne type arrangement, men vi må også ankende at vi følte os snydt.
Selve spillestedet var fint, da det var inde i en skov, som jo ikke skal passes på nogen måde.
Men fra parkeringspladsen og ind til venteområdet lignede et meget forladt sted, hvor man kunne se, at stedet ikke blev vedligeholdt – ikke nogen skiltning el.lign.
Parasollerne der var helt grønne af allier, samt bænkene som også var møgbeskidt. Skraldespande som ikke var tømt og var overfyldte…
Udover det, havde personalet på stedet ikke selv planlagt vores booking, som gjorde at vi skulle vente en time før vi kunne komme i gang – fordi deres hovedkontor havde lagt to arrangementer oveni hinanden. De to unge gutter på stedet havde ikke en chance, da bare var sendt ud og skulle afvikle.
Udover det, havde eventfirmaet ikke nok kedeldragter til at spille i – derfor måtte de vaske dem, som de havde brugt dagen før – men de havde ikke fået dem tørret til dagen efter. Det var lidt klamt at spille i en halv våd dragt. Vores udleveret våben, som var meget slidte drillede flere gange, og det endte med at vi skulle bytte til andre våben midt i spil, da kuglerne satte sig fast flere gange.
Hele oplevelsen på denne dag syntes vi var meget dyrt. Vi må nok finde et andet sted næste gang…
February 17, 2021
Unprompted review