Mein Schreibtisch kam beschädigt an, dachte erst naja kann mal passieren. Ich habe mich dann mit wood4you in Verbindung gesetzt und einen Wideruf verfasst, wie auch in den Vertragsbedingungen angegebe... See more
Wood4you
See what reviewers are saying
Købte 2 tårne asketræ. Blev leveret indenfor de 10 dage, der loves, men ABSOLUT ingen reaktion på e-mailhenvendelser efter ordreafgivelsen. Til gengæld er der fuld tilfredshed med fragtmandens servi... See more
10 arbejdsdage efter bestilling rykkede vi. Det tog en helt uge til før brændet kom. Det valgte de så at placere skævn ift væggen i vores carport. Da jeg ringede og klagede over at pallen var sat helt... See more
Bestilte brænde som var på tilbud og først bagefter så vi anmeldelser, hvilket bekymrede os en del. Brændet var et par dage forsinket, men både leverandør og vognmand var til at få fat i. Det var en s... See more
Company details
Information provided by various external sources
WOOD4YOU - et brændsmart valg!
Langsom levering af Brænde
Varen blev først leveret 2½ uger efter deres 10 dages frist.
Ringede og rykkede for varen 2 gange.
Varen kom i den kvalitet og mængde der var bestilt.
Helt til grin kundepleje
Efter at have ventet 24 (ud over de 10 dage de selv reservere) prøvede at jeg at kontakte virksomheden pr. mail og telefonisk. Først da jeg skrev at jeg ville blive nødt til at klage til forbrugerklagenævnet, hvis jeg ikke hørte fra dem, blev jeg ringet op. Og fortalt at der "ikke var noget at komme efter" og at ordren blev annulleret, da de ikke ville finde sig i trusler. Tjah.. Jeg fortryder bare den måned jeg har ventet på brænde. De fleste online firmaer plejer at leve af at levere varerne
For sen levering af brænde
Jeg talte efter 3 dage med vognmanden som skulle levere brændet, han spurgte om det var muligt at køre op på vores vej med en sætte vogn. Hvortil jeg svarede ja det er det, der holder en derude lige nu. Jeg spurgte vognmanden om han kom idag hvortil han sagde nej men det ville blive denne uge. Så gik der 10 dage og der var ikke dukket noget brænde op, så jeg ringede til den samme vognmand som jeg havde snakket med tidligere. Han ville få en anden til at ringe op, hvilket også skete ca 15 min. efter. Efter lidt tænketid sagde vognmanden nå ja det, det står nede på pladsen har jeg set. Vi har valgt at sende det med en bil der har truck med, så det kan blive kørt helt ind. Selvom dette slet ikke var ønsket eller nødvendigt. "Hvornår kommer det så ?" " Ja vi ser om vi kan nå det denne uge" dvs.uge 34 Og jeg havde bestilt mandag i uge 32. Ringede så idag d. 26 aug " Ja sættevognen har været der men kunne ikke komme til!" nå det kan jeg ikke forstå jeg der er ellers ofte sættevonge her på vejen.
Wood4you Virker totalt lige glad med at 3 brændetårne bliver leveret for sent bestilt d. 9 aug og "jaa de kommer måske idag" d 26. Aug "Vil i yde nogen form for godt gørelse for ventetiden? næ "Nå det var så sidste gang jeg bestilte hos jer"! " Det iorden farvel" De reklamere med 10 dages levering frist uden at overholde det.Det er bare for dårligt!
leveret dagen efter bestilling - flot og tørt brænde
Jeg bestilte 2 paller ovntørret ask den 22. december og havde vitterlig ikke regnet med at få det her til julen. Men på trods af sne og is kom mit brænde allerede den 23. december og det var flot og tørt. Chaufføren var flink og servicemindet og satte pallerne lige der, hvor jeg ønskede det.
Det var en ok pris. Nogle netbutikker lyder billigere, men når jeg så når til bestillingen kommer der pludselig gebyrer og fragt oveni prisen. Det syntes, jeg er for dårlig. Hos WOOD4YOU fik jeg det hele til den pris, der står på nettet. Det er til at sammenligne.
Useriøst firma...
Bestiller 10 kasser optændingsbrænde. På deres hjemmeside er der ikke oplysninger om, hvorvidt deres varer er på lager eller ej, fair nok. Bliver så ringer op og oplyst at der vil gå en 2 ugers tid. Efter lidt over 5! uger kontakter jeg dem og hører hvordan det ser ud, da jeg efterhånden er træt af at gå og vente, samt det jo er fyringssæson nu, så de bør jo løbende få varer hjem. De svarer at de optændingspinde som de har fået hjem, har været våde og derfor ikke egnet til optænding. Nu er jeg altså blevet træt af at vente, og har derfor annulleret min ordre hos dem.