Banner for Woonsquare - Amersfoort

Woonsquare - Amersfoort Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Amsterdamseweg 39B, 3812 RP Amersfoort, Utrecht, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijke verkoopster, goede prijs. Even wachten op de levering, naar gezien vorige ervaring van 9 jaar geleden, komt dat ook vast in orde. Het enige jammere is dat ze het oude bankstel niet kunne... See more

Rated 5 out of 5 stars

9We kwamen vandaag voor her eerst in jullie prachtige winkek in Amersfoort. Waar we al lang naar op zoek zijn vonden we bij jullie. Twee mooie industriele fauteuils. Zeer vriendelijk en bekwaa... See more

Rated 5 out of 5 stars

We zijn goed geholpen in de winkel, vriendelijk personeel, er werd niks opgedrongen en we kregen een kopje koffie tijdens het wachten. Een zeer goede ervaring.

Company details

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 71% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2,192 reviews in the last 12 months

Write a review

Goed bedrijf!

Het enige jammere is dat ze het oude bankstel niet kunnen meenemen.

July 18, 2026

Dramatisch bedrijf!

July 14, 2026

Dank voor uw review.

Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over uw ervaring met Woonsquare. Op basis van uw review kunnen wij helaas niet beoordelen waar uw klacht betrekking op heeft of wat er precies is gebeurd.

Wilt u via Trustpilot uw ordernummer en contact gegevens met ons delen, samen met een korte toelichting op uw ervaring? Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zal onze klantenservice uw melding zorgvuldig bekijken en verder onderzoeken.

Wij zien uw gegevens graag tegemoet, zodat wij dit zorgvuldig kunnen beoordelen.

Rated 1 out of 5 stars

Gelogen over datum wanneer we de meubels zouden ontvangen

We zijn goed geholpen bij het zoeken van een bank en eettafel plus stoelen. Waarvoor we ongeveer 6500 voor betalen.
Echter hebben wij gevraagd wat de levertijd hiervan kon zijn. Omdat wij 3 juli de sleutel kregen van het huis en het wel een beetje aansluit met die datum.(het was toen 18 april)
Beste meneer geeft met volle vetrouwen aan dat het 8 tot 12 weken duurt en dat we dan bericht krijgt wanneer en hoelaat het komt.
13 weken verder bellen we op, en krijgen we als reactie, als het goed is staat er bij jullie lever tijd week 35( dat is 24 tot 30 augustus). dus wij melden dat ons verteld is binnen 8 tot 12 weken zou komen. Geeft die beste man alleen aan, oh ja dat is dan een foutje van de verkoper....
Zit je nu dan met een huis zonder bank en eettafel en stoelen....
Leuk voor mij dochter om lekker op de grond te zitten.

Schrijf echt nooit een review maar als je zo genaaid word en zo van een datum uit gaat. Uit ik me frustratie maar zo.

July 14, 2026

Dank voor uw review.

Jammer om te lezen dat u ontevreden bent over de verwachte levering van uw bank, eettafel en eetkamerstoelen. Wij begrijpen dat dit vervelend is, zeker wanneer u de inrichting van uw nieuwe woning hierop heeft afgestemd. Op basis van uw review kunnen wij echter niet beoordelen wat er precies is besproken tijdens de aankoop of wat de actuele status van uw bestelling is.

Wilt u via Trustpilot uw ordernummer en contact gegevens met ons delen? Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zal onze klantenservice uw dossier zorgvuldig bekijken en de huidige status van de levering nagaan.

Wij zien uw gegevens graag tegemoet, zodat wij dit zorgvuldig kunnen onderzoeken.

Vandaag voor het eerst bij Woonsquare Amersfoort geweest

9We kwamen vandaag voor her eerst in jullie prachtige winkek in Amersfoort.
Waar we al lang naar op zoek zijn vonden we bij jullie.
Twee mooie industriele fauteuils.
Zeer vriendelijk en bekwaam geholpen door verkoper James.
Niks was hem teveel.
Stoel even voor de kleur mee naar buiten,top.
Heerlijk kopje koffie gehad en hij laat ze nu uit het magazijn vanuit Almere komen.
Tot nu toe zeer tevreden en prijs/kwaliteit verhouding prima

May 15, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Wat leuk dat u tijdens uw eerste bezoek aan onze woonwinkel in Amersfoort direct bent geslaagd voor twee industriële fauteuils waar u al langere tijd naar op zoek was. Fijn dat James u zo vriendelijk en vakkundig heeft geholpen en alle moeite nam om u een goed beeld van de kleur en mogelijkheden te geven. Dat persoonlijke meedenken vinden wij erg belangrijk.

Rated 5 out of 5 stars

We zijn goed geholpen in de winkel

July 11, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Goed om te horen dat u een goede ervaring had in onze filiaal in Amersfoort.

Rated 4 out of 5 stars

Vandaag zijn wij wezen kijken voor de…

Vandaag zijn wij wezen kijken voor de mogelijk heden van verschillende wensen in een bank. De medewerkers begroeten ons vriendelijk, ze zijn eerlijk in hun adviezen en laten verschillende mogelijkheden zien naar aanlijding van onze wensen. Wij hebben ook echt het gevoel gekregen dat er naar ons geluistert is en zijn ook zeker in voor een gewoon leuk gesprek en niet allen gefocust op de verkoop

July 8, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Fijn om te horen dat u goed bent geholpen, veel plezier met uw nieuwe aankoop.

Rated 5 out of 5 stars

We zijn erg netjes en goed geholpen…

We zijn erg netjes en goed geholpen door de medewerkers van Woonsquare. Ze hebben goed met ons meegedacht en we kwamen er snel goed uit.

June 27, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Hartelijk dank dat u uw ervaring heeft gedeeld. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe aankoop en hopen u in de toekomst graag nog eens te mogen verwelkomen.

Hartstikke vriendelijk personeel

Hartstikke vriendelijk personeel. Werden goed geholpen en rustig ontvangen. Alle opties werden

June 22, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste Jort, bedankt voor uw review voor onze meubelwinkel in Amersfoort.

Rated 5 out of 5 stars

19 juni 2026 was een warme dag waarbij…

19 juni 2026 was een warme dag waarbij je eigenlijk een meubelwinkel mijdt en in het water ligt. Maar wat verfrissend was het om bij het filiaal in Amersfoort binnen te lopen en in plaats van met stroop ingesmeerd te worden door mangers zoals bij twee Seat and Sofa's Filialen, een verkoper tegen te komen waarbij je niet het gevoel hebt dat hij iets moet verkopen door een voortdurend doorlopend levend reclamespotje te zijn maar juist stiltes laat vallen en met weinig woorden ons ruimte geeft om rustig na te laten denken en ons, mijn dochter van 11 en ik, zelfs weer naar huis stuurde om gewoon eerst de maat nog even extra te controleren. En ja.. we reden er om 15:00 weg en kwamen om 19:30 weer terug vanuit Bussum. Helaas werd het niet door eigen voorkeuren niet de bank die wij voor ogen hadden. Maar omdat ik de klik met de verkoper op waarde schatte kwam ik zelf met het verzoek om met mij verder te denken en mij uit te dagen. Het alternatief bleek uiteindelijk geen alternatief maar een keuze om blij van te worden. Okay.. geen lounge-gedeelte, maar slapen doe je dan ook op bed. Wel een fantastische mooie, en mooi afgewerkte bank in de opstelling die past in onze woonkamer in een sky-blue kleur waar mijn dochter en ik allebei gelijktijdig op aansloegen. De verkoper was zichtbaar aan het genieten van dit moment en dat maakt dat het hele bezoek is ervaren als uitje en voor in de toekomst een garantie dat ik M. als mijn Woonsquare-contactpersoon zal opzoeken en zal uitdragen naar anderen. De verkoop kon worden afgesloten met een heerlijk glas koud water wat ook nodig was.

Serieus, mooie zaak, mooie kwaliteit banken en veel keus, maar het was de verkoper die ons kon binden omdat hij zichzelf was. Dank M! And then some!

June 19, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste Eric, een review als deze lezen is voor ons bijzonder waardevol, omdat u niet alleen iets vertelt over uw nieuwe bank, maar vooral over de manier waarop u het bezoek aan onze vestiging in Amersfoort heeft ervaren.

Wat mooi dat u de ruimte heeft gekregen om rustig rond te kijken, na te denken en zelfs eerst thuis nog de maten te controleren voordat u een definitieve keuze maakte. Wij geloven dat een nieuwe bank een aankoop is waar u jarenlang plezier van moet hebben, en daar hoort geen haast of druk bij.

Extra bijzonder vinden wij uw beschrijving van het contact met M ;-)
Het grootste compliment dat een adviseur kan krijgen, is dat een klant zich gehoord voelt en het vertrouwen krijgt om samen verder te kijken dan de oorspronkelijke wens. Dat u uiteindelijk samen uitkwam bij een bank en opstelling waar u én uw dochter direct enthousiast over waren, maakt dit verhaal alleen maar mooier.

Ook uw opmerkingen over de sfeer in de showroom, de ruime keuze aan banken en het persoonlijke contact waarderen wij enorm. Het is precies de combinatie van inspiratie, wooncomfort en oprechte begeleiding waar wij naar streven.

Hartelijk dank voor het delen van deze uitgebreide ervaring. Uw mooie woorden geven wij met veel plezier door aan M. en het team van Amersfoort.

Rated 1 out of 5 stars

Ik kreeg een kapotte salontafel…

Ik kreeg een kapotte salontafel geleverd en op 3 april 2026 is er een monteur geweest die zie niet te maken u krijgt een nieuwe maar tot op heden nog niks gehad
ik bellen zeggen ze we zoeken het voor je uit krijg je als antwoord op 19-05-2026 De salontafel staat in bestelling.

Ik heb even navraag gedaan bij de leverancier met de vraag wanneer de salontafel binnen komt.

Zodra ik antwoord terug heb van de leverancier kom ik er meteen even op terug.

ik op 31mei gemaild weten jullie al iets krijg je als antwoord

Ze worden begin juni geleverd. Een defectieve datum heb ik helaas nog niet. Wij houden het even voor u in de gaten.

maar we zitten als halverwege juni maar nog steeds niks

dus ik weer mailen en nu reageren ze niet meer

dus ik krijg het gevoel dat ik wordt opgelicht

dus we wachten af

dus ik zeg goeie spullen maar als er iets stuk is succes

(update) er is inderdaad contact geweest 22-06-2026 en er zijn afspraken gemaakt dus ik wacht geduldig af of jullie ze nakomen voordat ik hem bijwerk

(update) en wat ik al vermoede zijn ze hun afspraken niet nagekomen ze zouden mij 25-06 of 26-06 terug bellen om te horen of er contact is geweest met mij door de bezorgdienst want hij zou tussen 29-6 en 3-7 geleverd worden maar ik heb ze niet gezien of gehoord. echt schandalig dit dat je zo met je klanten omgaat.
en dan zeggen ze dit Nogmaals onze excuses voor de valse start, maar het is fijn dat het nu wordt opgelost voor u.

Wat is er dan opgelost????

en zelfs hier reageren ze nu niet meer op

dus ik dacht bel zelf wel weer (10-07-2026)
en weer afgescheept met we zijn er mee bezig u hoort van ons volgende week beloofd

ben benieuwd

April 3, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

[UPDATE] Er is inmiddels contact met u geweest om deze situatie op te lossen. Nogmaals onze excuses voor de valse start, maar het is fijn dat het nu wordt opgelost voor u.

Wij hopen dan ook dat u naar tevredenheid uw review hier op wilt aanpassen.

---

Beste Evert Jan, bedankt voor uw review.
Vervelend dat u een kapotte salontafel heeft ontvangen en dat u nu te lang wacht op een nieuwe.

Wij hebben uw ordergegevens opgevraagd zodat wij met u mee kunnen kijken en de zaak kunnen oplossen.

Wel willen wij nog aangeven dat wij uitspraken als "opgelicht" uiterst serieus nemen wanneer wij beticht worden van een strafbaar feit.

Wij wachten uw gegevens af en zullen dit dan voor u onderzoeken.

Verkoop boven klantvriendelijkheid

Wat begon als een fijne ervaring met goed contact en deskundig advies van een medewerker, sloeg volledig om toen "de manager" erbij kwam en wij aangaven nog één andere bank te willen bekijken voordat we een definitieve keuze maakten.

De reactie van de manager was verrassend onvriendelijk en vooral gericht op het direct sluiten van de deal. In plaats van begrip voor een weloverwogen aankoop, kregen we te horen: "Als je terugkomt, onthoud ik je gezicht en krijg je niet dezelfde prijs."

Een opmerking die wij als klant zeer ongepast en intimiderend hebben ervaren. Zeker omdat het rustig was in de winkel en er alle ruimte leek voor een normaal gesprek. Een bank koop je niet elke dag; het is logisch dat je verschillende opties wilt vergelijken voordat je een beslissing neemt.

Jammer dat een aanvankelijk positieve indruk zo teniet wordt gedaan door een gebrek aan klantvriendelijkheid en respectvolle communicatie. Voor ons reden genoeg om elders verder te kijken.

June 13, 2026

Beste Maaike,

Bedankt voor uw review.
Wij hebben uw gegevens opgevraagd zodat wij met u in contact kunnen komen om uitgebreider uw ervaring te bespreken en hier actie op te ondernemen.

Onze excuses dat u het bezoek aan onze woonwinkel zo heeft ervaren, wij hopen nog met u in gesprek te kunnen gaan om uit te zoeken wat er exact is voorgevallen en wij de juiste medewerkers hierop kunnen aanspreken.

Fijne winkelervaring gehad

Fijne winkelervaring gehad. Vriendelijk personeel dat je bij binnenkomt welkom heet. Na een eerste bezoek terug gekomen om de bank te bestellen. Bij het tweede bezoek de bank besteld waarbij we uitstekend geholpen zijn.

June 6, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Wat leuk om te lezen dat uw eerste indruk zo positief was dat u later bent teruggekomen om de bank daadwerkelijk te bestellen. Dat is misschien wel het mooiste compliment dat een woonwinkel kan krijgen. Een nieuwe bank kiest u niet van de ene op de andere dag, dus fijn dat u tijdens beide bezoeken de tijd en ruimte heeft gekregen om tot een weloverwogen keuze te komen.

Mooi dat u zich welkom voelde in de showroom en dat onze collega's u bij het bestellen van de bank zo goed hebben kunnen helpen. Wij wensen u veel plezier en comfort met uw nieuwe bank en bedanken u voor het vertrouwen in onze woonwinkel.

Prachtige winkel!

Fijne ontvangst. In alle rust rond kunnen kijken en daarna heel fijn geholpen. Hele mooie bank uitgezocht, een avalanche. Hij zit heerlijk dus ik kan niet wachten tot hij binnen is. In de toekomst voor andere meubelen komen we zeker terug.
Super bedankt! 🤩

June 4, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Wat fijn om te horen dat u uw bezoek aan onze woonwinkel zo prettig heeft ervaren. Eerst rustig kunnen rondkijken en daarna op het juiste moment geholpen worden, maakt het uitzoeken van nieuwe meubels vaak een stuk aangenamer.

De Avalanche hoekbank is een prachtige keuze. Met zijn royale zitcomfort, eigentijdse uitstraling en veelzijdige opstellingsmogelijkheden is het een model waar veel klanten jarenlang plezier van hebben. Mooi dat hij direct zo goed beviel en dat u nu al uitkijkt naar de levering.

Wij wensen u straks veel comfortabele uren op uw nieuwe Avalanche bank en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor andere meubels. Bedankt voor uw vertrouwen en veel woonplezier gewenst!

Rated 5 out of 5 stars

Goed geholpen met het uitzoeken van een…

Goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe bank: Avalanche. Goed advies en happy de deur uit.

June 4, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste Nienke, wat mooi om te horen dat jullie met een goed gevoel de deur uit zijn gegaan én dat de keuze uiteindelijk op de Avalanche is gevallen.
De Avalanche hoekbank is niet voor niets een van de opvallende modellen uit onze collectie, dankzij het royale zitcomfort, de eigentijdse uitstraling en het kenmerkende patroonstiksel dat de bank een unieke uitstraling geeft. Daarnaast is het model verkrijgbaar in verschillende opstellingen, kleuren en bekledingen, waardoor hij perfect kan worden afgestemd op de woonruimte en persoonlijke smaak.

Fijn dat het advies heeft geholpen om tot de juiste keuze te komen. Nu begint het leuke gedeelte: uitkijken naar het moment dat de Avalanche straks het middelpunt van jullie woonkamer wordt.

Wij wensen jullie alvast heel veel woonplezier en comfortabele avonden op jullie nieuwe bank. 😊

Hele fijne winkel!

Hele fijne winkel! Super mooie aanbiedingen en fijne hulp van medewerkers! Zeker een aanrader om naartoe te gaan. Bij twijfel wordt er ook zeker goed gehandeld en (af en toe een mooie deal besproken) Super bedankt WoonSquare!

June 3, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Bedankt voor uw leuke review, wat fijn dat u met hulp van de medewerkers kon slagen in onze woonwinkel.
Fijn om te lezen dat u een goede deal heeft kunnen sluiten voor uw nieuwe bank.

Heel veel woonplezier gewenst namens het gehele team!

Rated 5 out of 5 stars

Hele goede ervaringen goed geholpen…

Hele goede ervaringen goed geholpen netjes wat te drinken gekregen en goed geholpen bij het uitkiezen voor de bank! Hele mooie bank uitgezocht voor een koopje omdat er deze week korting was! Top zaak!

June 3, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Wat leuk om te horen dat uw bezoek aan onze woonwinkel zo goed is bevallen. Een nieuwe bank uitzoeken gaat een stuk prettiger wanneer u rustig kunt rondkijken, goed wordt geholpen en ondertussen kunt genieten van een kopje koffie of iets anders te drinken.

Mooi dat u juist tijdens de actieperiode bent geslaagd voor een bank die perfect bij uw wensen past én voor een aantrekkelijke prijs. Dat maakt het natuurlijk extra leuk om straks van uw nieuwe aankoop te genieten. Veel plezier gewenst met uw nieuwe bank en bedankt voor uw enthousiaste aanbeveling.

Rated 3 out of 5 stars

In de winkel goede service / klantenservice een teleurstelling

We zijn in Amersfoort keurig netjes geholpen door Ton. Ook het afhalen ging vlot, opnieuw bij Ton in Almere. Dit gedeelte was 5 sterren waard! 👏🏼

Waarom dan toch maar 3 sterren? Dat ligt aan de klantenservice. De bank werd in de verkeerde kleur geleverd. Tot dusver geen probleem, als het vlot en netjes wordt opgelost. Helaas duurde het weken- en wekenlang voordat de oplossing er kwam. Daarvoor heb ik zelf 3x moeten bellen en flink druk op de ketel moeten zetten. Dit voelt als de omgekeerde wereld.

Woonsquare; los problemen voortaan vlot en netjes op. Houd je aan jullie streven van 5 werkdagen bij het melden van een probleem.

March 19, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

[UPDATE] Beste Gerben, hartelijk dank voor het prettige gesprek en uw opbouwende feedback.

Nogmaals onze excuses voor de gang van zaken, daar zit zoals besproken gelukkig wel verbetering in.

Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw meubels en dat wij u in de toekomst weer welkom mogen heten.

---

Beste Gerben, bedankt voor uw review.
Wat fijn dat u bij de aankoop en het afhalen door Ton zo goed geholpen bent dat u de woonwinkel 5 sterren geeft.

Wij betreuren het echter dat u de service als minder heeft ervaren. Er is inderdaad wel een periode een achterstand geweest door personeelswisseling, waardoor het streven van reageren binnen 5 werkdagen vaak niet haalbaar bleek.

Uiteraard staan wij altijd open voor verbeteringen en komen graag in contact met u om het hierover te hebben.

Vriendelijke verkopers

Vriendelijke verkopers, denken goed mee met de inrichting van ons eerste huis. Veel aanbod in de winkel en altijd iemand beschikbaar. Goede onderhandeling, wij komen hier zeker terug.

May 25, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste Charlotte, dank voor uw goede review voor de woonwinkel in Amersfoort. Alvast veel plezier van uw aankoop!

Caribbean hoekbank

Fijne verkoper, meedenkend en rustig.
Geen druk.

Wij hebben gekozen voor de Caribbean bank.
Redelijk korte levertijd voor een aangepaste opstelling, +- 8 weken.

May 23, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste Daryll, bedankt voor uw leuke review. Goed om te horen dat u het advies als rustig en prettig heeft ervaren tijdens het uitzoeken van uw nieuwe bank. De Caribbean hoekbank is een mooie keuze, met zijn zachte ronde vormen en comfortabele lounge zitdiepte ideaal voor heerlijk ontspannen in huis. Wij wensen u alvast veel woonplezier met uw nieuwe hoekbank.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look