Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med Anders Brøntved: Han afsendte mails, uden at jeg fik mulighed for at se og godkende dem forinden. Han droppede uden varsel forberedende møder og telefonsamta... See more
See what reviewers are saying
Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med WTC i forbindelse med salget af min andelslejlighed. De har begået to alvorlige fejl, som de ikke har ønsket at tage ansvar for: 1. Før overta... See more
Company replied
Vi har kun gode anbefalinger til WTC advokater! Dygtige, reelle og fair i pris! Ken Torp var vores rådgiver ifbm køb af en bolig med uorden i ejerforeningen. Ken formåede at balancer sagen så... See more
Stor tak til WTC advokaterne i Nykøbing F. Stor tak til dig Anders Brøndtved, Der hjalp mig stille og rolig igennem en sag om forældremyndighed. Jeg har hele vejen igennem, været helt tryg ved at ha... See more
Written by the company
WTC advokaterne er et full-service advokatfirma. Vi assisterer både virksomheder og private med specialistrådgivning inden for alle juridiske områder samt ejendomsadministration. Hos os er du sikret en ekspert ved din side, uanset hvilke juridiske kompetencer din sag kræver. Vi tror på, at den bedste løsning findes efter en tæt dialog. Det ligger i vores DNA at være fleksible, nærværende og tilgængelige. Det betyder for dig, at du kan få fat i os, når du har brug for det, vi lytter og arbejder dedikeret for dig og din sag. Hos WTC advokaterne hjælper vi hver dag vores klienter trygt igennem beslutninger og udfordringer. Vores klienter er primært mindre og mellemstore virksomheder, og vi rådgiver også private. Vores afdelinger finder du i Nordsjælland med kontorer i Hillerød og Helsingør.
Slotsgade 36B 1. sal, 3400, Hillerød, Denmark
- 48220040
- wtc@wtc.dk
- www.wtc-law.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Rolig, professionel og dygtig advokatbistand.
Anders Brøndtved er en af de dygtigste advokater jeg har set udføre sit erhverv, gennem alt for mange retssager, har jeg selv set ham
navigere decideret absurditeter fra modparten, med dygtighed og professionel adfærd. Han har social intelligens og lader sig ikke kue selv af abnormt pres fra modparten.
I dag kom beviset på hvordan en hvis…
I dag kom beviset på hvordan en hvis advokat fra WTC kan vinde samværssager for sine klienter...
Det først er selvfølgelig at lave og optrappe en konflikt... Det er jo let når barnet er hos bopælsforældren. Det sker over længere tid..
Det er andet er decideret medvirkende til skadelig virke ved at holde hånd over psykisk manipulation i ekstrem grad overfor barn.
Dernæst bibeholde barnet i et stærkt og skadelig narrativ...
Sidst men ikke mindst udfra ovenstående se igennem fingrene ift. psykisk manipulation....
Det er jo at se igennem fingrene til skadelig virke kun på grund af profit og egen vindings skyld....
Men det stopper ikke her tro mig....

Forskelsbehandling
Er igang med at skal have noget arv og gal forskels behandling de kan laver alle andre i min familie, har fået digitalt muligehed for at skrive under og dette har jeg ikke men jeg har fået brev i fredags og mandag skriver de så til du er eneste der mangler osv, syntes det er over alt kritik, de sender ikke alt info til mig da de har haft problemer som de siger men alle andre kan få link mm men ikke jeg samt vil sige går med rolator osv dette fortalte jeg også advokaten men hun har åbenbart ikke hørt efter i timen derudover i har presset mig til at 1 km for at poste et brev, der er langt udover hvad jeg må gå og er nu ødelagt i flere dage fordi de ikke orker\gider/finde ud af og derefter skriver et brev om jeg mangler at skrive under, selvom brevet først kom i fredags, ringer til dem og brokker mig og efter lodt tid så får jeg at vide de kan bare sende et link så jeg kan skrive under online men hvorfor dette ikke gjort eller tilbudt før nu???????
Burde ikke være mit eller blive mit problem som det er blevet og stressen grundet dette, bare fordi man ikke gider og sende igen efter de har fået at vide man ikke har modtaget men intet havde modtaget eller kun brøkdel.
Jeg spurgte advokaten om hun ikke kunne sende link og for en sikkerhed skyld et brev men kun fået brev🤯, linket har de så ikke sendt eller vil sende før jeg ringer og brokker mig idag men der er brevet blevet postet 🤬 og pænt forsent, som handicappet er det helt til grin den her behandling og uacceptabbelt

Reply from WTC advokaterne
Udlejere udbedrer ikke fejl og mangler
Wtc advokaterne er ejendomsadministrator for det lejede rækkehus jeg bor i, og betaler 18.000 i husleje for hver måned.
Siden den 19. Oktober har mit gulvvarme, som er eneste varmekilde, ikke virket, og administratoren er fuldstændig bedøvende ligeglad. Det eneste svar jeg får, er “jeg har rykket viceværten”, hvilket jo ikke gør mit hus varmere.
Viceværten kom første gang efter 5 dage, og konstaterede at sikkerhedsventilen der var monteret på anlægget var defekt og ulovligt installeret, samt at den slange han havde insisteret på, at jeg selv skulle skrue på, slet ikke var monteret. Dette oplyste jeg også administrator om, men det var hun også ligeglad med.
Jeg har tilbudt selv at tilkalde en tekniker der kan lave varmen, men det bliver ignoreret.

Reply from WTC advokaterne
Har brugt WTC advokaterne i en…
Har brugt WTC advokaterne i en forældreansvarssag, det er den bedste beslutning jeg har kunne tage. Jeg havde Advokat anders brøndtved, han er super forstående, engageret og dygtig. Jeg oplever en Advokat der kan sætte sig i dit sted, er realistisk og empatisk.
Absolut anbefalelsesværdig, vil du have en god Advokat og god behandling er det WTC/advokat anders brøntved du skal vælge
Jeg er arving i en arvesag som…
Jeg er arving i en arvesag som WTC-advokaterne behandler med en bobestyrer, som er nævnt her på Trust pilot.
I starten af januar 2023 sender jeg en mail til bobestyrer, hvor jeg beder om at indkalde til et bo møde, efter 14 dage uden svar, rykker jeg igen, uden held. Så jeg klager over bobestyreren til Skifteretten i Lyngby, over det manglende svar på min henvendelse.
Det er ikke første gang, at jeg ikke får svar på en henvendelse, jeg har også lagt telefonbeskeder i deres reception, som heller ikke er blevet besvaret.
Retten i Lyngby afsagde en kendelse i marts hvor der står:
Det fremgår af dødsboskiftelovens § 55, stk. 1, at indkaldelse til bo møde i almindelighed bør ske, når en arving anmoder om det. Skifteretten finder ikke, at bobestyrer er fremkommet med en tilstrækkeligbegrundelse for at fravige udgangspunktet i dødsboskiftelovens § 55, stk. 1.Henset til, at der er uenighed om væsentlige spørgsmål i boet finder skifteretten derimod, at det umiddelbart må antages, at der er behov for et bo møde. Skifteretten finder det kritisabelt, at bobestyrer ikke nærmere har begrundet, at anmodningen om bo møde ikke er imødekommet samt at bobestyrer ikke har orienteret arvingerne.
Så jeg har intet positivt at sige om dette firma.

Reply from WTC advokaterne
Husk at spørge om advokaten kender modparten i sagen.
Hvis advokaten havde været professionel nok til at oplyse at han havde en personlig relation til modparten i sagen og det ikke først blev opdaget i pausen hvor han roste modparten for hans forklaring
“Det klarede du jo rigtig godt” ville respekten for hans arbejde været en anelse større end tilfældet nu.
Det var en underlig situation, og forklaringen da advokaten tilbragte tid med modparten i pausen i retten var:
“Jamen, jeg kender rigtig mange mennesker”
Ikke én gang bliver det nævnt i møderne inden sagen, og det til trods for at advokaten havde den viden fra start.
Det er muligt at advokaten ikke kan se inhabiliteten, men det er nok heller ikke ham der skulle vurdere det.
Den passive ageren i retssagen gjorde bestemt ikke troværdigheden større.
Jeg ved at tidligere anmeldelser er slettet, og det bliver denne formegentlig også.
Det er naturligvis trist med utilfredse kunder, men man behøver ikke være advokat for at se at det var en tvivlsom og underlig beslutning.
Hvordan kan man sige ja til at blive beskikket advokat i en sag hvor modparten er en bekendt?
Ovenstående beskrivelse af relationen er fakta, uanset om firmaet kan genkende det eller ej (men det er et passende anonymt, intetsigende svar).

Min værste advokat oplevelse
Opdatering - WTC Advokaterne er utilfredse med min anmeldelse, fordi jeg nævnte de implicerede advokaters navne, lidt pudsigt når navnet på den ene impliceret advokat er nævnt i anmeldelserne her med 4 og 5 stjerner.
I testamentet stod der at WTC Advokaterne skulle være bobestyrere, og det er så NN og NN der tager sig af den opgave med vores bodeling. Men hvis jeg selv kunne bestemme, så var de blevet skiftet ud for længe siden.
Jeg har været ude for, et par gange, at jeg har lagt beskeder om at blive kontaktet, hvor der ikke er blevet ringet tilbage, selv efter et par dag, hvor jeg så har måtte kontakte WTC igen. Jeg har sendt e-mail til NN med spørgsmål og kommentarer om ting jeg har ønsket svar på, men har ikke fået svar, først efter jeg blev nødt til at kontakte NN, fik jeg svar.
Efter at lejligheden er tømt og jeg har meddelt NN at nu er der ikke mere i lejligheden, blev jeg kontaktet fordi der skulle udarbejdes et el -og vvs tjek samt en vurdering. Naiv som jeg var, sagde jeg, det kan jeg godt. Jeg tager en halv fridag og får ordnet el -og vvs-tjek hvorefter jeg også arrangerer en synsmand til vurdering, som jeg også må tage en halv fridag for at mødes med, de her 2 ture til lejligheden og hjem er på 118 km. Jeg melder opgaven udført og beder om at få udbetalt kr. 1.814,- til dækning af, fri for arbejde og kørsel. Jeg får så en e-mail fra NN, at det kan boet ikke honorere, da jeg ikke har sagt at jeg ville have betaling. Jeg får så fat i hende på telefon tirsdag eftermiddag ved 16 tiden - jeg lagde en besked til NN mandag morgen, da telefonen til kontoret åbnede – jeg forklarede at jeg var utilfreds med hendes afgørelse og sagde, at jeg da ikke havde taget opgaven, hvis jeg vidste at jeg ikke ville få dækket mine udgifter, der til svarer hun, at det var blevet meget dyrere for boet hvis hun skulle have stået for det – det giver jo ingen mening – når NN siger at det var blevet dyrere hvis hun skulle have gjort det, i forhold til min udgift. Det er så ikke den eneste beslutning, som NN har taget, som jeg og 3 andre arvinger har opponeret imod. En 5. arving har taget en You-See boks fra boet og vil ikke aflevere den til You-See, den udgift kan godt lægges ind i boet.
Og jeg som troede at en bodelings advokat ser tingene fra oven, og beslutter ud fra at dele sol og vind lige ligt, og med en udsigt til en regning på minimum kr. 70.000, vil jeg da forvente en smule engagement og at jeg ikke sidder med en følelse af at det her er bare noget der skal overstås fra advokatens side.

Effektive og nærværende advokater
Effektive og nærværende advokater, som er flinke og hjælpsomme. I alt en god oplevelse at benytte dem til min virksomhed.
Hold dig langt væk
Jeg har aldrig oplevet så dårlig og uprofessionel behandling og misvejledning. Kan bestemt ikke anbefale. Hold dig langt væk.
De var "kommet efter mig" på vejen af en betalende kunde. Det gjorde de godt nok med rettidig omhug. Den eneste lille detalje var, at begrundelsen var fejlagtig og behandlingen af mig og min sag var under alle kritik fra mit perspektiv.
Alle er potentielle kunder.
Også dem med et sjovt navn.
De har mistet mig og mit netværk som fremtidig kunder.

Hælp til kompliceret bodeling
Hælp til kompliceret bodeling, inklusiv testamenter og gældsbeviser.
God personlig rådgivning uden at være intimiderende. Helt igennem troværdigt og professionelt. WTC har mange kompetencer samlet. Kan kun anbefales.
Esben Skjernov WTC tak for dig🤗
Esben Skjernov WTC tak for dig, efter 2 år med advokat der svigtede min søn og afmeldte ham hvergang vi havde nået ud til Helsingør ret, så fik han dig, og nu er 2 års mareridt slut, skulle vi få brug for advokat igen, vælger vi bestemt dig
Aarup var skarp
Aarup var skarp, til tjenestelig samtale. Han lukkede ned for deres uretfærdige argumenter. Følte han satte ledelsen på arbejdspladsen godt på plads.
Og sikke en udstråling han har :-) Følte mig så tryg med Jan.
Må nok sige jeg er imponeret. Godt at jeg fik ham med!
Okay, han er heller ikke billig, men hvad gør det når han er pengene værd.
Det er sådan en advokat skal være. TAK
Tryghed hele vejen.
Lea Iversen
Vores ejendomsforening har WTC advokaterne tilknyttet. Vi har Lea Iversen som kontaktperson - en meget dygtig og kompetent medarbejder, der altid kan besvare vores spørgsmål. Tak til Lea, fordi du altid er der når vi har brug for dig.
WTC kan varmt anbefales herfra.
De beste hilsner Sarah og Mark
Uansvarlig og løgnagtig
Udlejerne af Chrst. Boecksvej 11 i Fredensborg.
Lejemålet beskrives i annoncen på Boligportal som nyrenoveret og indflytningsklar og i lejekontrakten, som rengjort. Komfuret var defekt, samtlige dørhåndtag var løse og det samme var begge vandhaner, bruser sprøjtede til alle sider og ophænget var løst så brusehovedet faldt ned, armaturet til bruseren havde flere års kalkbelægning, vinduer var beskidte, komfuret og hullet det står i var møgbeskidt, vaskemaskinen skulle repareres, trappeopgangen var/er beskidt, skralderummet er ubeskriveligt ulækkert, og udlejer ville have andel i den rabat jeg forhandlede mig frem til med elgiganten pga. elendig service, efter at have undværet komfur i to uger og tilmed manglet varmt vand det meste af en weekend, hvilket udlejer ikke havde adviseret. En opringning fredag for at få varmt vand, blev henvist til at jeg selv løste problemet, eller at det skulle vente til mandag tilbage på kontoret. Han mente ikke det var alvorligt at mangle komfur og varmt vand samtidigt under Covid-19 udbruddet.
Udlejer fortæller andre lejere er stille og fredelige. Naboen er en yngre mand der ynder at spille musik med monoton bas hele natten. Adspurgt om der er savsmuldstapet og plastvinduer, undviger han at svare og bliver ved med at svare alt er hvidt. Her er savsmuldstapet og plastvinduer.
I flg. lejeloven skal der ved fraflytningssyn konstateres fejl og mangler og den fraflyttende skal betale for udbedring. Intet var konstateret. I en alder af 56 og med omkring 25 adresser, er dette den ringeste, mest uprofessionelle behandling til dato. Min kritik af forholdene er blevet mødt med to opfordringer til at flytte fra Wøhler´s side. Jeg er godt opdraget, men mindre flatterende tillægsord dukker op. Uansvarlig og løgnagtig er de pæneste.
Ejendomsadministratoren ved WTC advokater besvarer ikke mails om defekt afløb og storskrald og om utilstrækkeligt varmt vand.
Tilføjelse 12. maj 2021:
WTC Advokaterne påstår overfor Trustpilot ikke at være ansvarlig for udlejning af Chrst. Boecksvej 1 til 13. Ejer er partner i WTC og administrator er ansat ved WTC. Ejer har anvist al kontakt fra lejers side til WTC ved ejendomsadministratoren. Al mail fra udlejer til lejer er fra WTC's computere, i kontortiden og med WTC Advokaternes signatur.
Til WTC Advokaternes svar af 26. maj 2021.
Udover den generelle ansvarsforflygtigelse og falske fremstilling af forløbet omkring lejemålet indeholder kommentaren en direkte løgn.
Af de to øvrige beboere jeg har talt med, kalder den ene lejlighederne noget gammelt møg, hvilket jeg så ikke er helt enig i, der er nærmere tale om dårlig arkitektur, materialer og håndværk. Der er altså ikke tale om udelukkende tilfredse beboere. En anden fortæller at der, blandt de fra udlejers side angiveligt rolige lejere, er een, min nabo, der har fået en tidligere beboer til at fraflytte ejendommen pga. hans natlige højlydte monotone bas-musik. Den nuværende beboer, hans ældre kvindelige underbo, er blevet holdt vågen om natten af ham. Ved flere tilfælde gennem hele natten. Beboere omkring pladsen ejendommen ligger på, har også klaget.
Ellers kan de mange defekter, manglende rengøring og den groteske opfordring til at flytte ved rapportering af fejl og mangler bare gentages. Andre udlejere betragter udfyldelse af fejl- og mangelliste som en selvfølgelighed, leverer selv listen og opfordrer lejer til at udfylde den grundigt for at undgå problemer ved fraflytning. Her er indmeldingen til udlejer blevet mødt med en opfordring til at flytte.
De 1000 kr. som kompensation for den ringe service ved levering af komfur har jeg som lejer selv forhandlet mig frem til da udlejer fejlagtigt havde bestilt uden montering, hvilket er et krav hvis garantien skal bevares, og i øvrigt bestilt det absolut billigste fra den ringeste leverandør der var 2 uger om at levere og montere. Udlejer gjorde derefter krav på de 1000 kr. efter selv at have været skyld i problemet.
Kompensationen på 7250 kr. udlejer er bedt om er ikke for materialerne til at udbedre de mange fejl og mangler som påstået, men for tid, arbejde og erstatning for at skulle leve uden komfur i to uger, herunder også en weekend uvarslet, uden varmt vand.

Brugte dem som boligadvokat
Brugte dem som boligadvokat, er fuldt tilfreds med forløbet.
Jeg har haft en helt igennem positiv…
Jeg har haft en helt igennem positiv oplevelse med Pernille fra WTC advokaterne. Altid hurtig respons, god dialog og en generel følelse af at være i gode og trygge hænder.
Professionel, venlig, stålfast.
En sag om forældremyndighed og bopæl.
I en forældrmyndigheds sag/bopæl, var det mit livs bedste beslutning, til dato at vælge WTC advokaterne.
Familierets advokat, Pernille Lauritsen var virkelig god til at informere mig igennem retsprocessen og jeg var aldrig i tvivl om arrangementet fra Pernille’ side.
Resultatet blev.
Fra ingen forældremyndighed og kun se mine børn hver anden ugen (hvis jeg var heldige).
Til fuldforældremyndighed og hjemmeboende børn på fuldtid.
Af erfaring kan jeg sige at WTC advokat, P. Lauridsen virkelig kan “sit håndværk” og ikke lader sig “løbe om hjørner med”.
Derfor for hun mine varmeste anbefaling og min dybeste taknemlighed for sit arrangement.
En stjerne for hvert af mine børn.
En stjerne for den forskel det har gjort i vores liv.
En stjerne, for at være et “lokomotiv” i denne kedelige familierets process.