ALTID en behagelig oplevelse hos YA. Og ALTID et super naturligt, og holdbart resultat. Ville ikke turde overlade mit ansigt til andre.. Tak til teamet ♥️
See what reviewers are saying
Jeg er kommet fast hos Your Age i mange år og jeg fortsætter med at bruge klinikken, selvom jeg nu flytter fra København til Østrig. Jeg er vild med de naturlige resultater de skaber - og at de altid... See more
Det absolut tryggeste sted at komme! Hele processen - fra 1. gang, hvor jeg var usikker på processen, til den kontinuerlige trygge dialog og behandling. Jeg kommer tilbage hver 4.-6. måned, og kun... See more
Er kommet hos Your Age nogen gange til forskellige behandlinger og det er ALTID en helt fantastisk oplevelse! Det er de sødeste og ikke mindst dygtigste piger og man føler sig virkelig godt tilpas fr... See more
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Ingen tvivl
Ingen tvivl - jeg har fået behandlinger flere steder, men hos YOUR AGE er det bare bedst.
Dygtige faglige behandlere der altid har leveret et godt og meget tilfredsstillende resultat.
Professionel og faglig kompetent…
Professionel og faglig kompetent personale… yder absolut en følelse af tryghed før og efter behandling.
Naturligt resultat… som lovet
Så en meget tilfreds kunde
Skøn oplevelse😊
Jeg blev rigtig godt og venligt modtaget, - og behandlingen meget professionelt udført. Resultatet af behandlingen blev lige som det skulle være😊.
I trygge hænder
Har fået behandlinger hos Youage i flere år, og er altid i trygge hænder ved Rikke. Jeg stoler 100% på rådgivning og behandlig af Rikke, der aldrig laver for meget, og gør at man ser frisk og naturlig ud.
Altid god konsultation og behandling af…
Altid god konsultation og behandling af Åsa
God og nærværende kundeservice
God og nærværende kundeservice. Relevant rådgivning og stor flexibilitet❤️
Jeg føler mig helt tryg hos Your Age
Serviceminded, meget søde og imødekommende personale - man føler sig rigtig godt modtaget fra det øjeblik man træder ind i de skønne lokaler.
Personalet er fagligt dygtige og professionelle og vejledningen ift til behandling og priser er i top. Jeg føler mig helt tryg hos Your Age.
Jeg følte mig meget velkommen og tryg i…
Jeg følte mig meget velkommen og tryg i deres hænder, jeg fik lavet botox og efter 2 uger fik jeg en anelse mere uden beregning da de kunne se jeg godt kunne klare lidt mere.
Altid sød og imødekommende personale
Altid sød og imødekommende personale. Det har hjulpet på mine daglige hovedpiner og kan ikke undvære min botox.
Meget tilfreds! Super flot resultat!
Åsa er helt fantastisk og laver et super flot og naturligt resultat! Er kommet der igennem et år og er meget meget tryg og tilfreds. Mine bedste anbefalinger.
Anbefaling af N’age Aarhus…
Altid meget venlig og professionel behandling hos N’age Aarhus i smukke omgivelser.
Altid helt fantastisk oplevelse
Med det samme man træder ind af døren mødes man af smil og god stemning. Åsa er rigtig dygtig og så sød. Hun giver professionelle råd og vejledning. Jeg er super glad for resultaterne - og kommer igen, når jeg skal “friskes op”. De bedste anbefalinger herfra.
Meget tilfreds
Har fået det fineste, naturlige resultat - med altid sød behandling
Altid udgangspunkt i individuelle ønsker / behov
Som kunde er min oplevelse altid at blive mødt roligt, lyttende - med konkrete faglige anbefalinger til mulige behandlinger. Altid med udgangspunkt i individuelle ønsker / behov.
Føler mig SÅ velkommen!
Føler mig SÅ velkommen!!
Altid skræddersyet behandlinger så de passer lige til mig … ærlig og konstruktiv snak INDEN behandling !!
Love it ❤️
Flot naturligt resultat
Lækre lokaler på en central beliggende. Hos Your Age får man altid super god rådgivning, professionelle behandlinger og et friskt og naturligt look👏🏼
Fik idag den skønneste "fire and ice"…
Fik idag den skønneste "fire and ice" behandling. Inden da blev jeg taget rigtigt pænt imod af Stephanie og Rikke i de lækre lokaler. Virkelig en fin oplevelse og jeg vil varmt anbefale "Your Age".

Reply from YOUR AGE – by Rikke Thorsen
En super god købs oplevelse.
Bedste priser fundet på nettet, mine vare sendt samme dag :)
Fik flere prøvevarer med i pakken og en gratis gave, super oplevelse.
Professionel og skræddersyet service hos Your Age
Jeg er kommet hos Your Age i Aarhus de seneste fire år - og selvom jeg nu er flyttet 160 km vestpå, har jeg valgt at “beholde” Rikke. Hun er virkelig kompetent, altid ærlig og hendes behandlinger giver de flotteste resultater.
De allervarmeste anbefalinger herfra!