Zillertal-reizen.nl Reviews 10

TrustScore 4 out of 5

4.2

Company details

1. Travel Agency

Information provided by various external sources

Zillertal-reizen.nl is een organisatie met ruim 10 jaar ervaring in reizen naar het Zillertal. In 2005 hebben wij onze organisatie opgezet en hebben sinds 2010 een vast kantoor in het dal. Wij specialiseren ons in actieve groepsreizen naar het Zillertal in Tirol en organiseren uiteenlopende wandelvakanties, actieve groepsreizen voor singles en huttentochten. De verschillende groepsreizen zijn gebonden aan leeftijden. Voor onze wandel- en huttentochten hebben wij een moeilijkheid- en zwaarte criteria. Zo zie je in 1 oogopslag welke reis aan jou verwachtingen voldoen. Al onze wandel- en actieve vakantiereizen staan onder leiding van gecertificeerde Berg- en Wanderführers. Op onze nieuwe website: Zillertal-reisen.com kan je vanaf zomer 2017 terecht voor het reserveren van een accommodatie in het Zillertal en advies op maat.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fantastische huttentocht

Al jaren wilde ik graag een korte huttentocht maken. Ik had dit al via verschillende organisaties geprobeerd te regelen. Helaas was dit nooit gelukt. Gelukkig kwam ik Zillertal-reizen.nl tegen. Daar lukte het wel. Prima organisatie: ze vroegen wat ik wilde, dachten mee en regelden alles. Zo kwamen we tot een tocht die precies paste bij mijn wensen.
Tijdens het wandelen waren er genoeg pauzes om van de omgeving te genieten en een heel prettige sfeer. Ik heb drie fantastische dagen gehad. Volgend jaar ga ik zeker weer!

August 6, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Een hele fijne vakantie gehad

Een hele fijne vakantie gehad! prachtige omgeving gezien! De begeleider hield rekening met weer-, en omgevingsfactoren. Dat maakte dat ik als vakantieganger veilig van de omgeving kon genieten. Hopelijk volgend jaar weer!

January 22, 2018

Geweldige week gehad!

Geweldige week gehad!
Elke dag in de sneeuw gelopen,heerlijk.
Prachtige natuur, mooie paadjes ,bergen, stilte, leuke groep en een gids die verstand van zaken heeft.
Zeker iets om nog keer te doen.
Matthijs van zillertal-reizen.com bedankt voor deze onvergetelijke week.

January 20, 2018

sneeuwschoenwandeling: wat vet gaaf😁

afgelopen week deelgenomen aan de sneeuwschoenwandelingsweek in zilltertal. zillertal-reizen.nl heeft de reis goed georganiseerd. we waren later aangekomen in innsbruck door vertraging met vliegtuig. matthijs heeft onderwijl contact gehouden met hotel ivm eten. matthijs heeft ons opgehaald bij station jenbach en naar hotel gebracht. dat is erg prettig na een dagje reizen. bij hotel aangekomen was het ontvangst zeer gemoedelijke en hartelijk. administratie kon later wel. spullen naar de kamer en samen met de rest van het reisgezelschap eten.

van dinsdag tm zaterdag hebben we veel gewandeld. de gewandelde routes waren erg mooi. waar mogelijk hebben hutten aangedaan voor een heerlijke oostenrijkse versnapering. voor de planning van de dag is iedere dag rekening gehouden met de weercondities, sneeucondities en lawinegevaren. dit waren de richtlijnen dat bepaalde waar gewandeld werd die dag.
tijdens de wandelingen verteld matthijs veel over het gebied waar we wandelen. omdat ik en ook andere reisgenoten onze kennis over risico's en veiligheid willen vergroten legt hij bepaalde zaken uit. komt met voorbeelden uit de praktijk, geeft tips voor handige apps. op deze manier weet ik zelf waar ik op kan letten en ook samen met de groep. met zn allen zie je meer. voorgenoemde is belangrijk om in acht te nemen, maar genieten van waar ik loop is helemaal gelukt. met de groep hebben we super mooie foto's gemaakt, ben ik verstilt geraakt van alle indrukken, geniet ik van het geluid van lopen in de sneeuw. het waren pittige wandelingen en daar hou ik en de groep van. matthijs luisterd goed naar de wens van de groep.

kortom een zeer geslaagde vakantie waar ik met zeer veel plezier op terugkijk. plannen voor volgend jaar opnieuw sneeuwschoenwandelen zijn er. zegt genoeg !😁

January 16, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Gezellige gids met kennis van de …

Gezellige gids met kennis van de omgeving en de bergen. De gids is ook goed in staat om de wandelingen aan te passen aan het weer of behoefte van de medewandelaars! Wat mij betreft volgend jaar weer!

September 11, 2017

Geweldig (groot) chalet en locatie

Werden uitermate vriendelijk ontvangen. Groot en mooi chalet op een perfecte locatie. Je staat zo bij de Penkenlift en dus ook op de piste/berg. Ook de Ahorn is om de hoek, net als de winkeltjes en restaurants. Een ideale omgeving voor alle sportliefhebbers: hardlopen, fietsen/mountainbiken, wandelen, skiën/snowboarden (ook zomers op de gletsjer), paragliden, klimmen, noem maar op! En een geweldig skigebied met heel veel mogelijkheden.
Kortom, echt een aardader.

February 27, 2017
Rated 4 out of 5 stars

Mooie wandelvakantie

Ik heb een geweldige wandelvakantie beleefd. Een aantal reizigers hadden geannuleerd, waardoor ik als enige overbleef. Hierdoor kreeg ik een wandelvakantie op maat. Matthijs kent het Zillertal als zijn broekzak en weet jouw wensen uitstekend te vertalen in de juiste wandeling. Een verbeterpunt is het hotel. De afspraken die Zillertal-reizen en het hotel hebben gemaakt ten gunste van de gast werden door het hotel niet altijd correct nageleefd. Daarom geen vijf sterren maar vier sterren. Maar voor de rest is een wandelvakantie met Zillertal-reizen een absolute aanrader.

September 8, 2016

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look