De weekkalender die ik heb gekocht voldoet aan alle verwachtingen: mooie maat, rustige zwart wit uitvoering met speelse grafische prints. De kwaliteit van het papier is beter dan je meestal aantreft... See more
Company replied
Wij hebben weer gegeten bij het zusje, Noordwijk! Na een iets minder goede ervaring, kregen wij een heel vriendelijk telefoontje en we mochten nog een keer komen eten! Dat gedaan! Super en fantastisch... See more
Company replied
Wat een leuke avond had moeten worden met mijn vriendin bij Zusje Hilversum werd een zware teleurstelling. We zaten afgelopen avond 2 uur te wachten achterin op de verdieping op een serveerster. Diver... See more
Company replied
Zusje-Van heeft een geweldige jaarkalender, waar ik vorig jaar toevallig bij uitkwam, omdat ik toen nergens meer een geschikte kalender kon vinden. Maar hij is zo goed bevallen dat ik dit jaar niet ee... See more
Company replied
Iedereen heeft ze wel, van die dromen die je al heel lang uit wilt laten komen. Plannen die al jaren vooruitgeschoven worden omdat je het (nog niet) durft, of omdat je er nog niet klaar voor bent. ‘Ik ben te druk, ik moet eerst meer ervaring hebben’. Wachtend op het juiste moment, maar komt dat moment ooit wel? Nu heb ik de stouten schoenen aangetrokken, en DURF ik het aan op Zusje-van te starten. Een creatieve uitlaatklep, iets wat al heel lang in mijn hoofd zit, dit wil ik graag met jullie delen. En hoop ik dat jullie net zo enthousiast zijn als ik. Zusje-van houdt zich bezig met alles wat met papier te maken heeft, kaarten, agenda’s, kalenders, planner, notitieboekjes en ga zo maar door. Sommige dingen staan nog niet op de site, maar zijn in ontwikkeling. Heb je zelf een idee, maar geen idee hoe je het moet uitvoeren? Mail. Grafisch Je kunt bij Zusje-Van ook terecht voor grafische ontwerpen voor o.a. huisstijlen, advertenties, flyers, autobestickering en/of website. Vragen? Mail gerust!
Pastoor van Santestraat 42, 1693 CT, Wervershoof, Netherlands
No history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik heb een mooie kalender besteld en kreeg deze geleverd in een mooi pakketje met een handgeschreven kaartje. Zeer tevreden en ik zou zo nog een keer iets bestellen.

Hand geschreven kaartje erbij
En een presentje
Persoonlijke aandacht

Reply from Zusje-Van
Heb een kalender besteld deze is erg mooi en was ook er mooi ingepakt!!
Heb al een 2de besteld voor een cadeautje🎉🎉
Had een poster besteld voor een bruilloft erg leuk.
Poster zat in een brievenbusdoos en poster zelf was echt heel erg leuk ingepakt. En kreeg er ook nog 2 leuke kaartjes bij.
Als ik zoiets weer nodig heb of hele leuke kaartjes zou ik zo hier weer wat bestellen. En service is echt uitstekend👍

Reply from Zusje-Van
Super leuk! Leuk verpakt, lief kaartje erbij.
En een mooie prijs voor een mooie kalender.
Super bedankt voor de goede service

Reply from Zusje-Van
Erg leuke webshop en met erg veel zorg opgestuurd. Omdat het een cadeautje was zelfs kaartjes er bij gedaan. Erg tevreden!

Reply from Zusje-Van
Leuke kalender besteld, vlot geleverd! Een persoonlijk briefje erbij en nog wat extra kaartjes, erg leuk en attent.
Leuke artikelen en snelle reactie bij vragen!

Reply from Zusje-Van
Poster en kalender zijn heel leuk.
Super snelle levering.

Reply from Zusje-Van
Was snel in huis. Goed verpakt en een mooi klein pakketje zodat het door de brievenbus heen kon. Niet een hele grote doos met allemaal plastic erin, wat helemaal niet goed is voor het milieu.

Reply from Zusje-Van
Super leuk ingepakt, persoonlijk kaartje erbij, 2 kaarten kado. Er is aandacht besteedt aan de bestelling.

Reply from Zusje-Van
Snelle service, heel Leuk ingepakt, persoonlijk kaartje erbij!

Reply from Zusje-Van
Wat een feestje om mijn bestelling te ontvangen. Zo leuk zit het in de doos met zelfs wat extra's. De afbeeldingen van de producten op de site komen helemaal overeen met wat ik heb ontvangen. En ondanks deze tijd is mijn bestelling super snel in huis. Helemaal tevreden!

Reply from Zusje-Van
Snelle levering en enorm leuk ingepakt! Incl. Persoonlijk kaartje van de eigenaresse en een leuk extraatje! Helemaal happy met mijn bestelling!

Reply from Zusje-Van
Wat een feestje als je de bestelling ontvangt! Mooi ingepakt en een handgeschreven kaartje erbij. Daar word je toch blij van 😃

Reply from Zusje-Van
Helemaal leuk! Een verjaardagskalender besteld, vlugge levering en ook nog een feestje om uit te pakken. Op een leuke manier als cadeautje ingepakt met zelfs nog een handgeschreven persoonlijke tekst erbij! Waar vind je dat nog. Ik ben er wel gevoelig voor in ieder geval. Toppie dus!!!

Reply from Zusje-Van
Snelle levering, leuk verpakt met een berichtje erbij. Erg leuke service

Reply from Zusje-Van
Superleuk en origineel product, mooi verpakt en snel ontvangen.

Reply from Zusje-Van
Learn more about other kinds of reviews.