Wysylajnami Reviews 58

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

nadałam paczkę inpostem, kurier przyjechał na czas, nawet usdało mi się uzyskać numer do kuriera, więc wszystko poszło sprawnie

Rated 5 out of 5 stars

Korzystałam kilka razy z usług serwisu, jestem zadowolona, ogólnie prosty w obsłudze, intuicyjny serwis, ceny też całkiem przystępne. Jedyne co, to nie ma możliwości wyboru usługi zwrotu pobrania exp... See more

Rated 1 out of 5 stars

Zamknac ta firme jak najszybciej. Oszukuja klientow,zamowilem inpost przyjechal fedex tzn rzekomo przyjechal bo paczka nie odebrana i nawet nie bylo proby odebrania (jakis telefon zadzwonic czy ktos... See more

Rated 1 out of 5 stars

Potwierdzam opinie innych. Do czasu było ok. A teraz każda paczka z doliczonymi dopłatami.. paczka za 15 - dopłata 100. Kolejna za 17 - doliczone 36.... Pomimo że i tak zmieściła by się w limicie..... See more

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Oszuści

Oszuści. Paczkę o wadze 3kg weryfikują jako taką co waży 53kg i długą na 160cm. Każą dopłacić 762.25zł Protokół z weryfikacji nie istnieje. Na szczęście mam znajomego który pracuje w UPS i sprawdzi nagranie z monitoringu jak wyglądała moja paczka. Do zobaczenia w sądzie!

April 17, 2024

Podwójna opłata - brak faktury

Firma pobrała podwójną opłatę za dostarczenie palety do Dąbrowy Górniczej 2 x 165 zł, bo pomylona została jedna cyfra w kodzie pocztowym. Mimo iż wyjaśnienie zostało niezwłocznie przedstawione, a GEODIS tydzień nie dostarczało przysyłki.
Na koniec odmówili wystawienia faktury na przeadresowanie jak to nazwali. Tak że pobierają nieewidencjonowane przychody. Uważajcie.

March 1, 2024

Złodzieje i tyle!!

Złodzieje i tyle!!! Przestrzegam!
Dowiesz się nagle z faktury, że masz dopłaty...
Zawsze ważę paczki przed wysyłką, mam do tego specjalną wagę, a już drugi raz przychodzi mi DOPŁATA za przekroczenie 30kg. Nikt żadnego dokumentu z przeładowni na stan jaki przedstawiają na fakturze nie posiada. Zero jakiegokolwiek wydruku z wagi czy czegokolwiek udowadniającego sytuację. Dodzwonić się tam to jakaś droga przez mękę... nikt nie ma całego dnia, żeby siedzieć przy telefonie i słuchać muzyczki! Jak już odbierają, to nic nie wiedzą i przełączają dalej i znowu człowiek spędza godziny w poczekalni! Wstyd i złodziejstwo! Ktoś powinien zrobić porządek z takim pseudofirmami wyciągającymi pieniądze żywcem od ludzi. Co to w ogóle za proceder, że ktoś wysyła mi fakturę na dodatkowe usługi i każe płacić, a jak nie to straszy windykacją?!

January 8, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Negatywne opinie o Wysylajznami…

Negatywne opinie o Wysylajnami (Zlapkuriera) są prawdziwe. Skorzystałam z ich usług, po tym jak wysyłali mi reklamowe maile o niskich cenach Fedex. Nadałam więc przesyłkę krajową FedEx, paczkę o wadze 1,2 kg. Kurier odebrał bez problemu. Po miesiącu otrzymuję maila o dopłacie za weryfikacje wagi. Paczka rzekomo ważyła 12 kg! Dodam że wysyłam Fedexem od kilku lat i nigdy nie zdarzyła mi sie taka sytuacja.
Poprosiłam o dokument z weryfikacji wagi jako dowód, oczywiście Wysylajnami twierdzi, że nie ma obowiązku mi takowego przedstawić, więc muszę im zrobić dopłatę, bo tak twierdzą. Żadnego dokumentu, żadnego dowodu, nic. Żadnej pomocy przy reklamacji i załatwieniu sprawy z przewoźnikiem.
Bardzo NIE POLECAM!

August 2, 2023

Super serwis

Super serwis. Polecam. Stawki ok, obsługa ok, wszystko szybko przekazywane. Nie mam z nimi problemów.

October 6, 2022

promocja rzekomego zadluzenia

Szanowny Kliencie,

Przypominamy, iż w związku z przesyłką nr 3177692 w serwisie Wysylajnami.pl widnieje zaległość na kwotę
2 565,00 zł.

W związku powyższym proponujemy Ci CZĘŚCIOWE UMORZENIE Twojego długu. Aby skorzystać z oferty wystarczy dokonać jednorazowej wpłaty w wysokości 500 zł do dnia 25.04.2022 r.

Dzięki temu szybko zamkniesz sprawę, zaoszczędzisz środki pieniężne, nie będziesz już więcej narażony na koszty sądowe.

Proszę o przelanie powyższej kwoty na rachunek bankowy o numerze:
72 1940 1076 3220 2814 0000 0000 w tytule wpisując numer zamówienia.

Płatności można również dokonać poprzez zalogowanie się na swoje konto i uregulowanie ujemnego salda korzystając płatności natychmiastowych.

April 19, 2022

Bardzo dobry serwis

Bardzo dobry serwis. Wszystko działa jak należy. Nie mam żadnych dopłat. Pobrania też dochodzą bez żadnych problemów.

November 15, 2021

Zawodowi naciągacze

To że to ma opinię niespełna 5, a jedyne jednogwiazdkowe komentarze są sprzed kilku dni, to jest żart. Co też świadczy w takim razie o tym kim jest Trustpilot. Wysyłajnami.pl to są zawodowi naciągacze, wyłudzający pieniądze pod pretekstem tego że paczki były zbyt duże lub zbyt ciężkie, i chcący za to rzędu 10 razy więcej niż chciałby za to przewoźnik.

August 16, 2021

NIE POLECAM

Rowniez nie polecam. Po 2 tygodniach od zlecenia paczki nagle informacja o ujemnym saldzie 10zl zwiazanym z rzekoma zmiana dokonana telefonicznie lub przez email bezposrednio w dpd. Nie dokonywalem zadnych zmian ponadto kurier przyjechal po paczke dzien pozniej. wysylajnami umywa rece i wszczelo postepowanie windykacyjne (pomimo zlozonej reklamacji) z nakazem zaplaty w ciagu 3 dni. Dodatkowo nie odbieraja telefonow. Bardzo nieprofesjonalne, proceduralne podejscie bez nakierowania na bezkonfliktowe zalatwienie sprawy. Strata klienta nie ma dla nich znaczenia.

August 13, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look