Banner for X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Lommel

X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Lommel Reviews 67

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

Binnensingel 88, 3920 Lommel, BE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Een uitermate behulpzame gast. Joachim legt alles goed uit en geeft ons advies met ruimte voor onze bedenkingen. We kunnen alles rustig bekijken, Er was geen tijdsdruk. Een aangename ervaring bij X20... See more

Rated 5 out of 5 stars

Goed geholpen in de showroom. Zelfs toen we na een paar dagen twijfelden werden we goed geholpen. Na een paar dagen keurig thuis geleverd.

Rated 5 out of 5 stars

Heel tevreden over mijn bezoek aan X2O! De winkel is netjes en overzichtelijk, en het personeel is vriendelijk en deskundig. Ik kreeg professioneel advies zonder druk, en alles verliep vlot bij de be... See more

Rated 4 out of 5 stars

Ik had zelf al veel doorgen9men en wist ongeveer wat ik wilde. Het personeel heeft me daarbij hoed geholpen en alle voor en nadelen met mij besproken. Ook lieten ze dingen zien die tegenwoordig echt e... See more

Company details

1. Bathroom Supply Store

Written by the company

X²O Badkamers, dat is de badkamerspecialist op maat van uw budget én van uw smaak. Doe badkamerinspiratie op in onze showrooms of neem een kijkje op onze website.

Waarom X²O Badkamers?

Written by the company

Ga voor méér korting op je badkamer
Gaan voor meer badkamer, da’s ook gaan voor de scherpste prijs. Voor elk budget vind je bij X²O een badkamer waarvan je gaat watertanden. Bovendien profiteer je bij X²O Badkamers steeds van deals op het volledige assortiment.
Ga voor méér keuze
Voor elk budget en voor elke smaak hebben wij een badkamer. Doe inspiratie op in onze (interactieve) showrooms of neem een kijkje op de website.
Ga voor méér service
Onze gepassioneerde badkamerspecialisten met grondige productkennis helpen je graag om een badkamer samen te stellen, op basis van jouw specifieke situatie. Omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit en service bieden we tot 10 jaar garantie op verschillende items. Ook onze klantendienst staat altijd met een glimlach voor je klaar. Voor de aankoop van je badkamer, tijdens de aankoop, maar vooral ook na de aankoop van je badkamer. Tot jij 100% tevreden bent!

Contact info

Ga voor méér badkamer

Eindeloze inspiratie bij jou in de buurt!

4.6

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Verkoper in Lommel was super…

Verkoper in Lommel was super onvriendelijk, wou iets laten zien in de winkel. Echter is hij te lui om van zijn stoel te komen.

March 17, 2026
X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Lommel logo

Reply from X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Lommel

Hey Toon,

Bedankt voor je feedback, jammer om te horen dat je bezoek in Lommel niet is verlopen zoals je had verwacht.

We begrijpen dat een dergelijke ervaring niet aangenaam is. We streven ernaar om elke klant niet alleen correct te helpen, maar ook een service te bieden die de verwachtingen overstijgt.

De verantwoordelijke van de winkel neemt contact met je op om dit verder te bekijken en te begrijpen wat er precies is misgelopen, zodat we hieruit kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren. Bedankt om dit te delen.

Met vriendelijke groeten,
Het X²O Team

Super behulpzaam team

Super behulpzaam team! Er was een fabrieksfout gebeurt met de crepine opening van ons bad. Direct zeer efficient geholpen geweest.

March 14, 2026
Unprompted review

Een uitermate behulpzame gast

Een aangename ervaring bij X20.

March 13, 2026
Unprompted review
Rated 3 out of 5 stars

Vriendelijk personeel,maar slechte toelevering

Vriendelijke bediening,maar mijn bestelling werd beschadigd aangeleverd,heb een nieuwe gekregen ,maar toch 2 dagen achterstand opgelopen.beter een kleine stock in het mgazijn ter plaatse.

March 4, 2026
X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Lommel logo

Reply from X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Lommel

Hey Lambert,

Bedankt voor je feedback, fijn om te horen dat je de collega's als vriendelijk hebt ervaren.

We begrijpen dat het vervelend is wanneer een bestelling beschadigd wordt geleverd en dit voor vertraging zorgt. Gelukkig kon er snel een vervanging voorzien worden, maar natuurlijk kan zelfs een kleine vertraging impact hebben op je planning.

Bedankt om dit te delen, zo kunnen we onze opvolging en leveringen verder verbeteren.

Met vriendelijke groeten,
Het X²O Team

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look