See what reviewers are saying
Het personeel was zeer behulpzaam bij het kiezen van een nieuwe douche en badkamer meubel!!! De materialen zijn van zeer goede kwaliteit. We hebben alles correct ontvangen wat we besteld hadden.
Zeer tevreden over mijn bezoek aan X2O. Verkoper Brian was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Hij gaf duidelijke uitleg en beschikt over veel kennis van zaken. Een aanrader!
Company details
Written by the company
X²O Badkamers, dat is de badkamerspecialist op maat van uw budget én van uw smaak. Doe badkamerinspiratie op in onze showrooms of neem een kijkje op onze website.
Waarom X²O Badkamers?
Written by the company

- Ga voor méér korting op je badkamer
- Gaan voor meer badkamer, da’s ook gaan voor de scherpste prijs. Voor elk budget vind je bij X²O een badkamer waarvan je gaat watertanden. Bovendien profiteer je bij X²O Badkamers steeds van deals op het volledige assortiment.
- Ga voor méér keuze
- Voor elk budget en voor elke smaak hebben wij een badkamer. Doe inspiratie op in onze (interactieve) showrooms of neem een kijkje op de website.
- Ga voor méér service
- Onze gepassioneerde badkamerspecialisten met grondige productkennis helpen je graag om een badkamer samen te stellen, op basis van jouw specifieke situatie. Omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit en service bieden we tot 10 jaar garantie op verschillende items. Ook onze klantendienst staat altijd met een glimlach voor je klaar. Voor de aankoop van je badkamer, tijdens de aankoop, maar vooral ook na de aankoop van je badkamer. Tot jij 100% tevreden bent!
Contact info
Ronseweg 19, 9700, Oudenaarde, Belgium
- +32 93 95 16 15
Ga voor méér badkamer
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
top Brent
Zeer goed geholpen door Brent was zeer duidelijke ,vriendelijk en goede uitleg
Het personeel was zeer behulpzaam bij…
Heel vriendelijk personeel
Heel vriendelijk personeel. Zeer professioneel en correcte informatie.
Vriendelijk en goed!
Ik ben goed geholpen geweest door Chantal in Oudenaarde, maar verder was iedere X2O-medewerker er wel vriendelijk en hulpvaardig. De bestelling ging vlot, het leveren ook. Tussen bestelling en levering was er een goede opvolging dmv mailing en sms. De informatie was overzichtelijk en helder. Zeker een aanrader. De showroom van Oudenaarde is ook heel aantrekkelijk, aangenaam en inspirerend.
Zeer tevreden over mijn bezoek aan X2O
Zeer tevreden
Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg over alle producten. Na de offertes te vergelijken ging ook het effectief bestellen zeer vlot. Ze zorgde er ook voor dat de artikelen die reeds op voorraad waren reeds geleverd werden en niet alles in 1 keer, opdat we al verder konden met de installatie. X2o hanteert ook de goedkoopste prijsgarantie.
May use AI-assist with repliesRead more
Een hand help bij het laden
Geen problemen met de aankoop.
Echter, een handje hulp bij het laden had welgekomen zijn.
De verkoper gaf aan dat dit hen verboden was ivm garantie, beschadigingen etc...
Ik ga ervan uit dat dit zo is.
Maar het was fustrerend, iemand op je te zien kijken terwijl ik de meeste moeite had de spullen te laden, door hun omvang en beperkte grip...
Dit strookt niet met het X20 beeld dat ik had.

Reply from X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Oudenaarde
Perfecte service met advies en grondige…
Perfecte service met advies en grondige kennis van alle producten.
Bediende was vriendelijk en gaf…
Bediende was vriendelijk en gaf voldoende informatie.
Gaf me ook tijd om een kijkje te nemen in verkoopzaal.

Zeer vriendelijk en behulpzaam
Behulpzaam, vriendelijk en kennis van zaken!
Behulpzaam, vriendelijk, kennis van zaken, breed assortiment!
Gebrek aan professionaliteit
De verkopers doen ‘hun werk’ en kennen de knepen van het vak om particuliere klanten te overtuigen over te gaan tot een aankoop.
Als aannemer begint dan het werk en worden we geconfronteerd met de service en/of opvolging.
Facturatie? Hiervoor heb ik meermaals moeten contact opnemen met het filiaal om deze in orde te brengen, uiteindelijk heeft men mij vanuit de hoofdzetel op een correcte en vlotte manier geholpen.
Levering? Eerst was de levering niet compleet (het bad ontbrak) en nadien bleek dat het bad schade vertoonde en het opnieuw diende geleverd te worden.
De vriendelijkheid in de winkel laat te wensen over … De verkoop is rond en daar stopt ook de opvolging/service.
Als aannemer/installateur dien je online te kijken naar de montage-handleiding of het uit te printen. De verkopers kennen hun artikel niet en kunnen dus ook geen vragen beantwoorden.

X2OTOP
Heel vlotte, vriendelijke, vakkundige , meedenkende uitleg en onthaal. onmiddellijk al een voorstel mee naar huis! Ik zou hen aan iedereen aanraden. TOP!
Vlotte en vriendelijke bediening
We werden aangesproken en kregen de nodige informatie
Ik kwam informatie en prijzen vragen voor douche hoekcabine
Ik kwam informatie en prijzen vragen voor een hoekcabine voor een douche, en er was daar een behulpzame dame, die mij zeer goed geholpen heeft en geïnformeerd
Goede service!
Wisselstuk aangevraagd van oude douchekraan, zonder enige referentie.
Binnen de 2 dagen positief beantwoord.
Top, boven verwachting!
Het bestelproces van het artikel is…
Het bestelproces van het artikel is heel eenvoudig en de service is uitstekend. De medewerkers van de klantenservice helpen geweldig goed bij het online bestellen. Alles verliep zeer snel, hartelijk dank.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.