X3Bet Kasyno Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Company details

Written by the company

Uruchomiliśmy X3Bet Kasyno 1 grudnia 2025 roku jako połączoną platformę kasyna i zakładów sportowych opartą na silniku Corestar, z myślą o polskich graczach, którzy chcą grać w złotówkach bez przewalutowań. Działamy na licencji Tobique Gaming Commission z Nowego Brunszwiku w Kanadzie, a środki naszych graczy trzymamy na oddzielnych rachunkach, oddzielonych od kapitału operacyjnego spółki. W naszej bibliotece znajdziecie ponad 7000 gier od 50 i więcej dostawców, w tym ponad 6000 automatów: od klasycznych trzybębnowych slotów po tytuły Megaways i gry z mechaniką Bonus Buy. Współpracujemy z Pragmatic Play, NetEnt, Hacksaw Gaming, Play'n GO i Evolution Gaming, więc w lobby stoją między innymi Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead. Nasze kasyno na żywo prowadzą profesjonalni krupierzy przy stołach blackjacka, ruletki i baccarata, transmitowanych w czasie rzeczywistym z dedykowanych studiów. Wolisz zakłady sportowe? Oferujemy piłkę nożną, tenis, esport i sporty wirtualne, z kursami na żywo i przed meczem. Nowi gracze mogą odebrać pakiet powitalny: 100% do 2500 zł plus 200 darmowych spinów, wypłacanych w partiach po 20 dziennie przez 10 dni. Zamiast tego można wybrać bonus sportowy: 150% do 840 zł, z obrotem zaledwie pięciokrotnym, jednym z niższych progów, jakie spotkacie w polskim segmencie zakładów online. Stali gracze w naszym programie VIP na piątym poziomie liczą na cotygodniowy cashback do 15%, do 12 600 zł, wypłacany w każdy poniedziałek. Depozyty przyjmujemy kartami, Skrill, Neteller, Revolut, Google Pay i w kryptowalutach: BTC, ETH, LTC, USDT i USDC, a większość wypłat trafia na konto w ciągu 48 godzin po weryfikacji KYC. Przed pierwszą wypłatą wymagamy jednokrotnego obrotu kwotą depozytu, zgodnie z zasadami odpowiedzialnej gry. Grasz od 18 roku życia, a jeśli potrzebujesz przerwy, samowykluczenie zgłosisz przez e-mail.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 4 out of 5 stars

dobre kasyno

gram juz chwile i zawsze moge liczyc ze wplata dojdzie na moje konto w zlotowkach, nie trzeba przewalutowywac. do tego mozna cos wygrac na automatach wiec polecam, aczkolwiek kiedys mielli lepsze bonusy.

July 28, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Weryfikacja trwa wiecznie

No i trafiłem na X3bet Casino. Strona nawet ładna, gier dużo, myślałem, że będzie ok. Zagrałem kilka razy, nawet coś tam wpadło. Postanowiłem wypłacić te kilkaset złotych. No i wtedy zaczęło się to całe KYS. Wysyłka dokumentów poszła, ale czekam już kilka dni i cisza. Napisałem na czat, tam automat kazał czekać dalej. Nie rozumiem, po co tyle czekać na weryfikację. Inne strony robią to w godzinę. Tutaj chyba nie chcą płacić.

Rated 4 out of 5 stars

Cztery gwiazdki

Niedawno miałem pytanie odnośnie bonusu, odpowiedź na czacie była szybka i konkretna. Zero kopiuj-wklej, naprawdę mi to pomogło. A bonus do PLN to sztos. Po prostu super.

Rated 1 out of 5 stars

Nie polecam tej strony, blokują wypłaty

Nigdy więcej. Wpłaciłem 500pln, żeby zobaczyć, czy faktycznie bonus na start 100% do 2500zł to coś realnego. Po spełnieniu warunków obrotu, z kontem zweryfikowanym, zablokowali możliwość wypłaty wygranych. Brak odpowiedzi na e-mail. Na czacie "szybka odpowiedź dla graczy VIP Level 5" to jakiś żart. Strona wygląda ok, ale to jedyny plus.

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look