See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Købte skiundertøj som skulle bruges på sæson som instruktør og det holdte op til alle forventninger, har enda mulighed for at tage det med på den kommende sæson. 10/10 kan kun anbefale

Rated 5 out of 5 stars

Super god service - hurtig levering og effektiv ombytning. Gode produkter, som lever op til det lovede. Personlig kontakt med Jeppe ved spørgsmål fungerer godt!

Rated 5 out of 5 stars

Meget hurtig levering, også selv om der stod på hjemmesiden, at der ville gå længere tid pga. juleferie. Super lækkert og blødt skiundertøj.

Company details

1. Outdoor Clothing and Equipment Shop

Written by the company

Hos XTM Performance handler alt om at komme ud – over bjergene, gennem sneen og ud i naturen – med udstyr, der præsterer, når det virkelig gælder. Født på kysten af Torquay i Australien og betroet af både olympiske atleter, weekendens eventyrere og hverdagens opdagelsesrejsende, er vores mission enkel: at skabe højtydende, planetvenligt udstyr, der inspirerer mennesker til at komme ud i naturen og gøre en positiv forskel undervejs. Vi mener, at teknisk outdoor-tøj aldrig bør ske på bekostning af planeten. Derfor er vi stolte af at være en certificeret B Corporation og CO₂-neutral siden 2008 – med genanvendte og ansvarligt fremstillede materialer, etisk produktion og bæredygtig emballage i alt, hvad vi laver. Fra skijakker og handsker til vandreudstyr og hverdagsbeklædning er hvert eneste XTM-produkt designet til at holde dig varm, tør og klar til eventyr – uanset om du krydser bjerget eller bare jagter følelsen af frihed. XTM = Cross The Mountain DO GOOD. BE FREE. HAVE FUN. Det er dét, der driver os – og det er syet ind i alt, hvad vi laver.

4.5

3-star
2-star
1-star

Hej!

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er præcis det, vi går efter – hurtig levering og grej, der bare spiller!

Vi håber, at sokkerne får lov at se en masse sne og holder dine fødder varme på dine næste eventyr.

De bedste hilsner,

XTM Performance

Reply from XTM Performance

Tusind tak for de 5 stjerner! Fedt at høre, at du synes om vores setup – vi går meget op i, at tingene spiller 100%, så du bare kan fokusere på dit gear. Vi glæder os til at sende mere performance din vej!

Rated 5 out of 5 stars

Meget vel setup fra denne virksomhed.

Meget vel setup fra denne virksomhed.. 5 ud af 5 :)

January 15, 2026

Reply from XTM Performance

Mange tak for din anmeldelse! Hos XTM Performance betyder den personlige service alt, så det er fedt at høre, at fleksibiliteten ramte plet. Vi er altid klar til at strække os lidt ekstra for at få dig i mål. Vi ses næste gang!

Alt fungerede fint

Alt fungerede fint

January 12, 2026

Reply from XTM Performance

Mange tak for din anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at alt fungerede, som det skulle. Det er lige præcis det, vi stræber efter. God dag!

Nem bestilling

Nem bestilling. Hurtig levering.

January 12, 2026

Reply from XTM Performance

Tusind tak for de fine ord, Stefan! Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med både bestilling og levering. Vi gør vores bedste for, at det skal gå stærkt og være nemt. Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang!

Rated 3 out of 5 stars

Hyrtig levering som dog var forkert

Hyrtig levering som dog var forkert. Havde bestil 2 par skisokker af en type og et par af en anden, men fik 3 par ens.

December 29, 2025

Reply from XTM Performance

Tak for din feedback, Johnnie.

Jeg er glade for, at vi fik talt hurtigt sammen over SMS kort efter din anmeldelse, så vi kunne afklare tingene med det samme (selvom jeg lige glemte at svare her på Trustpilot i første omgang).

Vi arbejder videre med dine input!

Rated 5 out of 5 stars

God info om forsinkelse i efterårsferien

De havde efterårsferie da jeg bestilte. Jeg fik robotsvaret at de var i gang nwd at pakke varen. Men dagen efter personlig mail om ferien.
Varen kom onsdag efter ferien.
Det er en dejlig kvalitet uld. Tæt og fast så den virker slidstærk. Uden at den er stiv eller kradser.

October 14, 2025

Meget hurtig levering

December 26, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Kan ikke komme til at betale

Kan ikke komme til at betale

November 22, 2024

Hej Eva

Der er en uoverensstemmelse mellem din bank og Shopify Payments, som er den betalingsudbyder vi bruger. Jeg har kontaktet support, og de siger, at du bliver nød til at kontakte din bank, og høre dem nærmere om hvad problemet er.

Beklager jeg ikke er til mere hjælp.
Jeppe

Meget anbefalelsesværdig

Super god service - hurtig levering og effektiv ombytning.
Gode produkter, som lever op til det lovede.
Personlig kontakt med Jeppe ved spørgsmål fungerer godt!

November 8, 2024

Take a closer look