Spiste med familien på YaYa i Brønshøj her til aften. Det sødeste personale, et fantastik udvalg af frisk mad og en hyggelig stemning. Mine højeste ros :)
See what reviewers are saying
Vær opmærksom hvis du tilfædigvis står og har bestilt noget fra dem gennem ‘TooGoodToGo’ så vid at når man ankommer så forvent MINIMUM 30-45 min vente tid da maden IKKE er lavet (ihvertfald ikke sush... See more
Vi har dags dato lige været på Yaya i Frederikssund. Det er den bedste sushi jeg nogensinde har fået! Så lækkert og kan helt klart anbefales. Super god betjening og der blev spurgt til om vi mangled... See more
Yaya sushi
Yaya sushi - Frederikssund
Det var virkeligt lækkert. Tak for mad!
Smed maden ud
Smed maden ud, fandt små hår fra, hvad jeg tror var et skæg oven på en af sushi stykkerne og et par nede i bakken. Smagte på wasabien, da den havde en mærkelig grøn farve, jeg beder ikke om rigtig wasabi til 2.000.-kr kiloet, men så køb dog bare en billig, med lidt kreds i som hos andre steder, fremfor noget hjemmelavet kokosmel med en smagsløs sennepspulver i. Jeg forstår ærligt talt ikke hvordan fødevarekontrollen kan give en tilfreds smily, da al ingefæren var brun / misfarvet langs den ene side og krabbekødet lugtede, som om det havde stået lidt for længe i køleskabet, uden beskyttelse.
Fik mad fra ya ya sushi igår .
Fik mad fra ya ya sushi igår .. aldrig har jeg oplevet så ringe mad som det jeg fik der !!! Det var koldt og sku nok ha været smidt ud dagen før ... kan på ingen måde anbefale dette sted til NOGEN !!!!
Vi kommer på yaya brønshøj 4 til 7…
Vi kommer på yaya brønshøj 4 til 7 gange om året. Fin service lækker sushi og varme retter. Altid tilfreds. God rabatordning med stempelkort.
Nok den dårligste sushi jeg til dato…
Nok den dårligste sushi jeg til dato har fået. For første gang nogensinde har vi levnet
elendig mad
vi var 4 voksne og 1 barn.
sushien var elendig, ikke særlig varieret, mange tallerkner var fyldt med popkorn, rejechips, slikke pinde, børne yougurt, og mousse dessert som tydelig var lavet på pulver, resten af running sushi var ikke særlig delikat, jeg spiser ikke fisk og fik en ala carte ret, bestilte kylling og oksekød, efter 15 min kom de til bordet, at de ikke have mere oksekød, så bad jeg bare om at nøjes med kyllingen. da min ret endelig kom efter 25 min var risene kolde, 1/2 af kyllingen friture stegt i samme olie som al fisken så den smagte af fisk.
vi betalte over 1000 kr for denne oplevelse og kan desværre ikke anbefale stedet
rengøring ingen stjerner, fedtede stole og borde.
Politik og jer sammen = dårlig smag i munden !
At I vælger, at hoppe med på den ultra røde hetz mod DKA og dermed mod ytringsfriheden, er ækelt !
I er hermed boycottet for good !
Føj !
Virkelig dårlig service og maden smage ikke godt aldrig igen!
Dårlig dårlig dårlig!
Løb herfra!
Aldrig igen
Havde fået anbefalet stedet af en veninde for lang tid siden og da jeg og en anden veninde igår aftes så fik lyst til sushi, kom jeg i tanke om det her sted. Vi bestilte et bord og tog afsted. Vi ankom, og efter noget bøvl med kontanthævning fik vi vores bord (tager kun imod dankort). Synes med det samme vi fik et dårligt indtryk da min veninde gjorde mig opmærksom på at der lugtede mærkeligt. Jeg overbeviste hende alligevel om at blive og give det en chance. Det skulle jeg ikke have gjort. Vi fik running sushi hvor mange af stykkerne var ved at falde fra hinanden. Det havde ikke gjort mig noget hvis det havde smagt godt, men disse stykker smagte kedeligt. Der var meget få stykker der rent faktisk smagte godt. I løbet af besøget lagde vi mærke til den lidt for dårlige service. Der var en episode hvor tjeneren(den eneste af dem) højlydt sagde "HALLO!" Til nogle nytilkommende gæster der sad i den anden ende af cafeen og ventede på at få et bord. Til sidst vil jeg bare nævne at fra vi gik derfra indtil nu har jeg haft ondt i maven og vendt og drejet mig hele natten med brækfornemmelser. Min veninde skrev til mig og fortalte at hun havde haft ondt i maven hele aftenen og var vågnet i løbet af natten pga. af dette. Jeg må ud fra dette altså konkludere at vi har fået meget dårlig sushi, og jeg vil ikke anbefale nogen at besøge dette sted!
Elendig sushi
Nu er det anden gang jeg køber sushi der og jeg både blevet snydt og fået dårlig sushi. Første gang jeg købte der købte jeg en menu til 4 personer men der var kun 2 nigiri med rejer og 2 nigiri med tun og 8 med laks. Der burde være 4 af hver så alle 4 personer kan få en hver. Sushien smagte nogenlunde. Jeg valgte at give dem en chance til også for at gøre krav på de nigiris jeg ikke fik sidst. Det skulle jeg ikke have gjort. Sushien smagte elendigt. Vi fik det dårligt og jeg og min datter kastede op. Og denne gang manglede der også 2 nigiri med tun og 2 med rejer. vi måtte deles alle sammen om de 2. Kan ej anbefales. Føj for en service siger jeg bare
Der er bare skuffende
Vi har spist mange gange hos yaya sushi og har været glade for det. Men de to sidste gange har skuffet os meget. Trods den dårlige sushi vi fik forrige gang, valgte vi, at bestille i aften da vi tænkte at de sikkert bare har haft en dårlig dag sidst. Men nu er det helt sikkert sidste gang vi spiser derfra. Den sushi vi fik i aften, har en underlig smag og risen er ikke helt kogt. Vi har fået det dårligt alle sammen efter maden.
Iorden
Super rent. Fint udvalg. Smilende og imødekommende personale. God service. Enkelt og nemt, og så er det ok priser. Kan klart anbefales, også med børn.
Super god og børnevenlig oplevelse
Har igennem flere år boet tæt på YaYa sushi i Brønshøj og nu skulle det være - og det var et rigtig god oplevelse, lækker sushi til en god pris og sjovt med det varme og kolde transportbånd - lige noget for børnene - udover sushi, var det også frugt, dessert og snacks - så alt i alt en god mad oplevelse til prisen
Ærgerlig aften!
Min søster, svoger og jeg tog her til aften til Yaya running sushi i Frederikssund for at spise. Vi bliver modtaget med et smil og sendt hen på den anden side af båndet hvor der ville blive ryddet et bord til os. Der var ca. 5-6 borde besat og ligeså mange ledige. På den anden side af båndet er der tre borde med plads til 4-6 mennesker som alle flyder med opvask fra tidligere gæster. Det ene bord bliver ryddet stille og roligt så vi kan tage plads. Både det øverste bånd med lune retter og nederste bånd med sushi var helt tomme, og havde kun et par desserter og en håndfuld retter. Vi ved hvor hurtigt retterne ryger, og startede bare med at tage lidt nødder. Kort tid efter ankommer der yderligere minimum 3 selskaber på 3-4 personer. Problemet er så at vi desværre har fået det andet sidste bord i forhold til båndets retning, og vi kunne hurtig regne ud at der ville gå længe før vi fik noget mad. Efter tyve minutter hvor kun et par lune retter var kommet på båndet spurgte vi om der snart ville komme noget sushi, da det var det vi hovedsageligt var kommet efter. Vi fik af vide at der var noget på vej, men at der ville gå 4 minutter før det nåede rundt til os, (hvis der i så fald ville komme noget hen til os efter de andre sultne gæster havde taget). Tjeneren var dog så sød at komme ned med 8 stykker sushi til os, så vi kunne få den værste sult stillet.
I løbet af den næste halve time blev der ganske rigtigt sendt sushi ned gennem båndet, hvoraf 2 tallerkener kom igennem til os. Vi var ikke tilfredse, hvilket tjeneren lagde mærke til, så vi fik igen 6 stykker sushi bragt til vores bord.
Nu var der efterhånden gået næsten en time hvor vi havde fået lidt god sushi, og noget knap så god mad i søgen efter at få stillet sulten. Da de andre gæster var ved at være mætte begyndte der at slippe tallerkener igennem med mad, men nu var vi desværre nået til det punkt hvor vi var halv mætte og ærgerlige over det mangelfulde udvalg.
Vi går efter en time på restauranten, hvor vi får lov at betale fuld pris og uden en undskyldning for den dårlige oplevelse. Desværre ikke en aften der gør at man vil komme igen! Øv