Onwijze fijne service gehad tijdens het ontwerpen van onze Logo. Zahra dacht mee, leverde snel en luisterde naar onze wensen. Ons logo is precies zo uitgekomen als wat we voor ogen hadden. Wij keren z... See more
See what reviewers are saying
Een geweldige dame die veel geduld heeft en enorm behulpzaam. Ze overlegt met jou als je iets niet goed vindt of bepaalde dingen wilt veranderen. Daarnaast is ze eerlijk over de prijzen die ze gebruik... See more
Zahra is echt een topdame en coach. Heb een paar keer gesprekken met haar gehad toen ik vast liep met mijn onderneming. Ze stelt precies die vragen die nodig zijn om je aan het denken te zetten en jez... See more
Zahratii is een aanrader! Heb net een coaching call gehad en dit heeft me veel nieuwe inzichten en motivatie gegeven voor mijn business. Zahra kijkt kritisch mee vanuit klantperspectief, wat heel fijn... See more
Company details
Written by the company
Ik ben Zahra, jouw instagram expert en creatief raadgever, toegewijd aan het ondersteunen van beginnende ondernemers en hardwerkende zelfstandigen op zoek naar groei. Hier wordt elke ambitie gekoesterd en elke visie vormgegeven.
Contact info

Reply from Zahratii
Geweldig! 🤩
Ik heb drie producten van jou ontvangen en alle drie gebruik ik bijna dagelijks😂 ben vooral fan van de lippenbalsem, heeerlijk zacht en je hoeft niet vaak te smeren! Dat is zoo fijn, het blijft na aanbrengen lang gehydrateerd. Verder geeft de tandpasta ook echt een fris en schoon gevoel. Ik heb last van gevoelig tandvlees en bij sommige tandpasta’s voel ik direct bij gebruik ongemak. Bij deze Alhamdoulillaah helemaal niet. En de Aloe Propolis Creme ook heel tevreden over! Na het aanbrengen trekt het snel in en laat geen vettig laagje achter. Vooral op mn handen, ellebogen, knieeen en andere droge plekken gebruik ik het. Het voelt en ziet er gelijk verzorgd en gezond uit en het is een grote tube ook een pluspunttt
Ik ben heel tevreden met de producten…
Ik ben heel tevreden met de producten van aloë vera.
C9 kuur, beepollen, tandenpasta, zonnecreme, lippenbalsem, collageen, gezicht producten zijn heel fijn! Super tevreden en vooral de coaching die jou blijft stimuleren. Voor mij geen andere chemische producten meer!
Mooi
Zahra heeft voor mij een samengestelde pakket gemaakt. Ben zo blij met dit pakket. Ze dacht heel goed met mij mee, heel duidelijk en heel vriendelijk! Geweldige onderneemster en een top service!
Zahra is een persoon die je graag opweg…
Zahra is een persoon die je graag opweg helpt met advies en steun in je business. Ik heb nu al heel veel tips en tricks van haar mogen ontvangen die mij heel erg geholpen hebben! Kortom een heel lief persoon met veel doorzettingsvermogen wat ze ook uitstraalt naar anderen!
Na paar maanden zahra als coach te…
Na paar maanden zahra als coach te hebben heb ik veel geleerd van haar. Ze moedigde me altijd aan. Ze is een harde werken en doet ook echt alles eraan om haar doelen te bereiken.
Sinds kort begeleid door deze topcoach
Sinds kort begeleid door deze topcoach. Ze zet zich helemaal voor je in en probeert mee te denken met oplossingen. Ik word intensief begeleid door haar, geeft me ook alle middelen die ik nodig heb. Ze geeft me ook de power en motivatie om in mijzelf te geloven waardoor ze volledig bijdraagt aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Verder is het gewoon een hele mooie ziel, dat het uiterste uit je haalt om je dromen te verwezenlijken. Ze is ten alle tijden bereikbaar, en reageert altijd heel snel op mijn berichten (wat heel fijn is), vooral op momenten als ik in de knoop zit. Ten laatste, zeker een topcoach waar ik naar opkijk en waar ik mijzelf kan ontwikkelen.
Ik ben helemaal fan…
Ik ben helemaal fan van de aloe vera propolis crème en de lipbalm. Ik heb een hele erge droge huid de laatste paar maanden en m’n lippen voelen aan als schuurpapier. Sinds ik deze producten gebruik is mijn huid weer korstjes vrij en m’n lippen voelen weer zacht aan. Ook bij mijn kinderen gebruik ik de crème voor op hun beentjes. We zijn er helemaal gek op. De crème trekt meteen in.
Tevreden klant
Ik ben zooo tevreden met jouw diensten! Op korte termijn heb jij mij op professionele wijze geholpen!
Keep up the good work!
Grote aanrader!
Mijn 'Zen"drinkForeverFreedom
Natuurlijk schrijf ik graag een review voor dit heerlijk drankje Forever Freedom orange flavoured aloe vera juice.
Advies kreeg ik mee om die het beste op een nuchtere maag te drinken en dan even 20 min erna niets eten of drinken. Zo gezegd zo gedaan, het duurde even voordat ik merkte wat het verschil was; geen hongergevoel meer en zijn mijn darmen wat rustiger🙌🏾
Ik voel mij lichamelijk heel goed en ga nog wel even door met dit super heerlijk drankje. Mijn lichaam haalt er blijkbaar genoeg voedingstoffen uit die het nodig heeft, dat is voor een ieder wellicht anders🙏🏾
Overigens doe ik af en toe de aloe vera flavoured ook in mijn smoothie hoor, moet kunnen…… superrrrr lekkerrrr😄
Ik.heb mijn flyer en visitekaartjes…
Ik.heb mijn flyer en visitekaartjes door Zahra laten ontwerpen..
Ze is zo behulpzaam en geduldig persoon, die tijd heeft genomen om het te ontwerpen
Tot het een zeer mooi concept is geworden..
Dus zeker een aanrader
Betrokkenheid
Vanaf dag 1 voelde ik al dat Zahra heel betrokken is. Ik kan met elke vraag bij haar terecht en helpt mij dan ook. Het mooiste is dat alles stap voor stap gaat en geeft mij daarin ook het vertouwen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.