Zedge

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

min kone modtog for lidt siden en SMS fra zedge om at hun havde tilmeldt sig deres tjeneste til 45 kroner om måneden, hvilket hun helt sikker IKKE har gjort! Vi har straks sendt stop-beskeden retur og... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fusker virksomhed, kom til at strejfe et link i en iphone app og gik straks ud inden siden blev loaded på mobilen, et minut efter fik jeg en sms med ovenfor beskrevede text (midnat i nat) i dag fik je... See more

Rated 1 out of 5 stars

Er for anden gang blevet ramt af Zedge. Denne gang havde jeg heldigvis spærret for indholdstakserede SMS tjenester, men det betyder desværre at jeg også er afskåret for tjenester jeg gerne ville beny... See more

Rated 1 out of 5 stars

Som mange andre fik jeg i går aftes en SMS hvor der stod, at jeg netop havde fået abonnement hos " Zedge". Jeg havde ikke accepteret noget abonnement, men fik pludselig en reklame... See more

Company details

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Utrolig dårlig service og uventet spam.

Fik pludselig uønskede sms'er på min telefon,
om at jeg havde bestilt et abonnement jeg aldrig
havde hørt om.
Så begyndte de at trække 45 kr fra min mobilregning.
Jeg prøvede at kontakte dem, men deres supporttlf
eksisterer ikke. Så prøvede jeg at kontakte deres datterselskaber
som heller ikke havde supporttlf.
Jeg fik fat i en person hos et helt andet firma som skaberen
Lars Primé også ejer. Han fik mig afmeldt og ville sende mig en
check med de 45kr.
Jeg modtog aldrig checken og der er gået 3 uger nu.

De skal politianmeldes!

May 19, 2011
Rated 1 out of 5 stars

Det kan umuligt være lovligt

Er også begyndt at modtage SMS'er fra Zedge, uden at jeg har tilmeldt mig noget, eller har fået nogle sms'er om at jeg skulle være tilmeldt noget. Efter at have set "anmeldelserne" herinde gør jeg mig ikke noget håb om nogen reaktion på min henvendelse til firmaet. Kontakter mit teleselskab i morgen.

[update]
Jeg kontaktede Zedge pr. e-mail, beskrev hendelses forløbet og de vente tilbage indenfor en halv dag, de har lovet at refundere det jeg har betalt, det får de en ekstra stjerne for - er et eller andet sted mere skuffet over mit teleselskab og deres foretnings model, men det bliver i en anden anmeldelse når jeg er færdi med dialogen med dem, og det har ikke noget direkte med Zedge at gøre :)

[update II]
Mit teleselskab refunderede det Zedge havde opkrævet da Zedge aldrig sendte noget selovom de havde lovet at refundere pengene. Teleselskabet har fortalt mig at de har opsagt samarbejdet med dem da de fik mange klager. Så hvis man kunne give negative stjerner havde Zedge fået det - men et plus til teleselskabet alligevel :)

May 17, 2011

Kim dem ned!

Kim dem ned - det virkede for mig - specialt sent om aftenen:

97 98 21 70 eller 97 98 21 70 eller 31 45 02 10

May 17, 2011

HVAD?!

Modtog i morges en sms fra 1279 hvor der stod at jeg havde tilmeldt mig et abonnement hos zedge.dk til 45 kr i uge!

Jeg aner ikke hvad Zedge.dk er, eller hvad de laver! Hvordan slipper jeg for at betale for det lort?

Hos TDC fik jeg at vide at de ikke kunne stoppe betalingerne når de var tilmeldt.

HJÆLP!

May 13, 2011

EKSTREM ULOVLIGT!

Jeg har på intet tidspunkt tilmeldt mig denne service!
Dog har jeg måske ved et uheld kommet til at trykke på en bannerannoncer, via spil på min Android mobil.

Firmaet som står bag hedder: Zedge (1279) Udbyder: pingping ApS
Når man ringer til dem, får man en telefonsvarer.

Det betyder at jeg har skulle betale to beløb på 45 kr,- !

Hos Callme har de valgt at kunder IKKE bliver opkrævet fra dette firma, og de har valgt at presse dem til at overholde loven.

Dette synes jeg også BIBOB skulle gøre!

Callme tilbyder at "undersøge dit nummer og se om du er blevet opkrævet, så hvis du lige vil sende dit telefon nummer i en mail til trust@callme.dk."

Callme skriver at deres kunder har modtaget følgende sms: (Det har jeg ikke!)

Hejsa. Haaber du goer brug af alle de gratis ting vi tilbyder. Du kan hente rigtig mange forskellige slags indhold til din mobil. Vi har alt fra Lady Gaga til nuttede delfiner. Ringetoner, wallpapers, videoer. Du henter det du har lyst til. Det er inkluderet i abonnementet. Du har bestilt et abonnement paa zedge.dk til Kr. 45,- pr. uge + trafiktakst. Opsig abonnement: send zedge stop til 1279. Udbyder: pingping ApS, Vestergade 54, DK-7741 Froestrup. Tel: 31559569 (13:00 -16:00)

May 10, 2011

Spam

I går fik min søn en sms med sammen ordlyd som J. Jensens. At nu var min søn blevet tilmeldt et abb til 45,- kr pr. uge+trafiktakst hos zedge.dk.
Problemet er bare at min søn aldrig har bedt om at blive kunde hos zedge.
Er nu meget i tvivl om der bliver trukket penge og hvad min søn skal gøre?

May 1, 2011

Spam

Fik samme SMS som J.Jensen. Fik dog svar sms tilbage med bekræftelse på afmelding.

Men jeg har aldrig tilmeldt mig noget som helst abonnement.

Prøvede at ringe et par gange i deres åbningstid - ingen svarer.

Det firma virker 100% useriøst.

April 27, 2011

Spam

Melder mobilnr til deres service der koster 45.- pr uge + trafiktakst.

De skriver på deres hjemmeside.
"For at tilmelde dig vores tjeneste skal du sende en sms til 1279 med teksten: "ZEDGE START". Du modtager straks bagefter en sms til os med et link til vores tilmeldings formular."

Der kom bare aldrig noget. Ingen sms med link kun besked om at nu havde jeg bestilt et abb til 45.- pr. uge + trafiktakst.

April 24, 2011

Spam!

Sender uønskede sms'er, umuligt at komme af med, svarer ikke på beskeder.

April 21, 2011

Take a closer look