Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

2.4

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 3 out of 5 stars

foute product maar wel vlotjes geld terug

Het zelfde probleem als hier nog werd vermeld. Ik bestel 2 mutsen met satijnen voering maar krijg 2 totaal verschillende mutsen (op vlak van uitvoering) zonder satijnen voering. In tegenstelling tot velen heb ik mijn geld wel snel en vlotjes terug gekregen. De mutsen mocht ik houden.

December 11, 2025

Mijn Zefaro ervaring is waardeloos

Mijn Zefaro ervaring is waardeloos. Bestelde 2 mutsen met satijnen voering en kreeg 2 mutsen zonder voering. Vroeg om retourticket en restitutie, beide krijg ik niet. 3 mails en lang wachten verder krijg ik Alleen een lullig aanbod om 30% terug te betalen. Niks kopen!!!

November 19, 2025

Enorm teleurgesteld

Enorm teleurgesteld! Muts met satijnen voering besteld. 4 voor 50€. Maar blijkt helemaal niet met satijnen voering te zijn. Ze willen in eerste instantie 30% van het bedrag gerugstorten, later 50%, maar er is geen sprake van de bestelling die ik gedaan heb. Ik krijg dus de mutsen met satijnen voering niet en ben geld kwijt?! Terugsturen raden ze idd af en als ik dat zou willen op eigen kosten,…
Schandalig!

November 23, 2025

Zelfs geen 1 ster waard

Zelfs geen 1 ster waard! Oplichterij eerste klasse. Je krijgt het foute product aan, met de uitleg dat het bestelde uit stock is en vervanging werd gestuurd. Als je niet tevreden bent, lrijg je 30% van het aankoopbedrag terug. Retour wordt door hen niet aangeraden, want hun magazijn ligt in het buitenland. Blijkt dan Azië te zijn..
Nog steeds geen geld terug gezien.

November 18, 2025

Pure oplichting

Pure oplichting. Product besteld, maar werkte niet. Via mail willen ze je dan het product toch laten houden voor een korting van 1/3de van het aankoopbedrag. Ik koos toch voor te retourneren, op eigen kosten ook nog. Echter de terugbetaling van je product zal je nooit zien. Zelfs niet als je hen het bewijs van PostNl geeft dat het retourproduct bij hen is afgeleverd. Dan zijn ze ineens ook niet meer bereikbaar via mail. Laat je hier niet vangen zoals ik en koop geen producten via zefaro of hun aanverwante sites.

March 31, 2025
Rated 1 out of 5 stars

onlangs kocht ik een muggen/vlieg app

onlangs kocht ik een muggen/vlieg app, ze stelde het voor als of de insecten er naartoe gezogen werden en zo in de val kwamen
dit app werkt langs geen kanten, laat staan dat de insecten er naartoe gezogen worden, mail gedaan om terug te zenden, krijg mail terug dat ze een korting willen geven en niet terug sturen ivm het milieu, ik zeg dat ik me niet kan vinden met de korting , en nu geen antwoord meer, al 2 x een mail gedaan zonder resultaat, deze firma is alles behalve correct, plus de verpakking zat zo nauw rond de doos geplakt dat het puzzelen zal worden om dit in de originele verpakking weer te krijgen, is quasi onmogelijk zelfs, intussen al 6 mails gedaan , er wordt nu zelfs niet meer geantwoord.

July 16, 2025

SCAM 1e klas

SCAM 1e klas! Via PostNL een artikel retour gedaan naar een door ZEFARO zelf opgegeven adres. Uiteindelijk heeft dat nog een week bij een PostNL punt gelegen ivm niet thuis zijn... Vervolgens herhaaldelijk mail over dat ik bewijsstukken moest aanleveren en dat het artikel naar hun magazijn gestuurd moest worden. Uiteindelijk gedreigd met media en advocaat, aangezien ik meermaals mijn track en trace/kopie verzendbewijs en hun opgegeven adres zwart op wit had staan... En sterk het gevoel had belazerd te worden... Hierna was 'ineens' alles geregeld en afgerond... Zaak stinkt!!!

April 1, 2025

Is this your company?