Aanrader!
Deskundig advies, uitstekende werkzaamheden en prachtig eindresultaat. Zeker een aanrader.
Er is op afstand onderzoek gedaan op basis van mijn woonadres, zon richting en type dak. Ik heb mijn jaarnota ook gedeeld, zodat een goede berekening kan worden gedaan.
Het eerste contact was erg fijn en we hebben de mogelijkheden met elkaar besproken. Ook mijn wensen zijn besproken. De offerte heb ik dan ook snel ontvangen.
Tijdens de technische opname is de offerte uitgelegd. We hebben samen gekeken om het dak maximaal te benutten en dit is aardig gelukt.
Tijdens de uitvoering hebben we samen eerst een kop koffie gedaan en de werkzaamheden besproken. Bij oplevering hebben we een rondgang gedaan en alles was weer schoon en opgeruimd.
Plaatsing, elektra aansluiting volledig ontzorgen. dikke prima!
Met een interface kan ik inloggen in een app om de status van de installatie te bekijken, heel fijn.
Super tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen en het contact dat er was. De jongens zijn kundig, bekwaam en erg vriendelijk. Daarnaast adviseren ze je graag op basis van je persoonlijke woonsituatie. Nogmaals bedankt!
Enorm tevreden met Zonnematch! Van begin tot eind alles tot in de putjes voor ons uitgezocht. 4 airco’s bij ze besteld met buiten units die keurig zijn weggewerkt. De monteurs zijn meedenkend en houden rekening met onze wensen. Bedankt!
Ik ben heel erg blij met ons renovatieproject! Alle kozijnen voor kunstof laten vervangen, Achter het huis een schuifpui geplaatst en een nieuwe voordeur. Airconditioning in de woonkamer en 2 slaapkamers laten plaatsen, de airco’s zijn in de kleuren van het huis gewrapt (mooie extra). Vanaf het begin tot het eind is alles vlot verlopen, er valt niks op aan te merken. Heb jullie al aan anderen aangeraden. Erg tevreden!
Eigenlijk bij toeval bij dit bedrijf terecht gekomen. Wij hadden een nieuwe airco nodig en wilde onze oude zonnepanelen vervangen. Wij zijn zeer tevreden over de service, de offerte en snelheid van het plaatsen. Zij werken met een zeer fijn team.
Hoewel ZonneMatch zichzelf presenteert als een bedrijf dat geïnteresseerd is in zijn klanten, moet ik helaas zeggen dat mijn ervaring met hen heel anders is geweest. Ik ben zeer teleurgesteld over de lange vertragingen en het gebrek aan communicatie bij de installatie van mijn zonnepanelen. Het lijkt erop dat ZonneMatch alleen geïnteresseerd is in het krijgen van mijn geld en niet in het leveren van een kwalitatief hoogstaande service. De installatie van zonnepanelen zou een investering moeten zijn, geen bron van maandenlange frustratie, stress en verloren geld. Ik hoop dat zonnematch zijn beleid zal heroverwegen en zich zal richten op het bieden van een uitstekende klantenservice, in plaats van alleen maar het verkopen van producten
Een dag voor de geplande levering werd er afgezegd. Een nieuwe datum kwam niet; steeds smoesjes over lever problemen. Daarna nooit meer iets gehoord; zelf een paar keer gerappelleert maar geen reactie.
Zeer aardig en dienstbaar aan de telefoon, geven veel informatie en opties bij aanvragen.
helaas in het duidelijk krijgen van de offerte uit de portal verdwenen voordat deze verlopen was. Ik kon hem niet tekenen en met de laatste weken veel bellen whatsapp berichten en mailen geen gehoor gekregen. De uitzondering dat ik iemand aan de lijn kreeg gehoord dat het uitgezocht zou worden, nu complete stilte. Hierdoor niet tevreden met het contact
Learn more about other kinds of reviews.