Goede service. De panelen 800 w met omvormer doen goed dienst, ook al zijn ze praktisch horizontaal gemonteerd.
ZonnepanelenMetStekker.be maakt zonne-energie eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. Wij zijn gespecialiseerd in plug-and-play zonnepanelen die je zelf kan installeren, zonder ingewikkelde werken of dure installateurs. Onze missie is om duurzame energie betaalbaar en laagdrempelig te maken, zodat iedereen kan besparen op zijn energiefactuur. Onze sets bestaan uit hoogwaardige zonnepanelen en gebruiksvriendelijke micro-omvormers die je eenvoudig aansluit via een stopcontact. Dit betekent dat je binnen korte tijd zelf groene energie kan opwekken, zonder technische kennis. Dankzij onze duidelijke handleidingen en persoonlijke ondersteuning begeleiden we je stap voor stap bij de installatie. Transparantie en klanttevredenheid staan bij ons centraal. We bieden eerlijke prijzen, snelle levering (2-5 werkdagen) en een vlotte service. Heb je vragen? Dan staat ons team klaar om je verder te helpen via mail of advies op maat. Daarnaast kan je op onze website eenvoudig jouw opbrengst en terugverdientijd simuleren, zodat je perfect weet wat je kan verwachten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Of je nu een appartement, huurwoning of huis hebt: met ZonnepanelenMetStekker.be zet je snel en eenvoudig de stap naar duurzame energie.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
ik wis niet hoe het moest maar ze hebben mij uitleg
gegeven hoe het moest doen veel uitleg gekregen
zelf na de levering nog uitleg zeer vriendelijk
goed service
Zeer vriendelijke en professionele medewerkers. Flexibel bij levering.
Zonnepanelen zo geïnstalleerd en de paar vragen die ik had onmiddellijk telefonisch beantwoord.
Bedankt.
Top verkopers zowel tijdens of na verkoop goede service zeker een aanrader
Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit. Zeer goede service! Vriendelijke en behulpzame mensen. Aanrader!
Vlotte service. Dit zowel via e-mail ( WhatsApp) als telefonisch.
Zeer gemakkelijk te installeren.
Goede prijs. Komen zelf leveren en uitleg geven.
Gemakkelijke installatie en werkt zoals het moet.
Geweldige service! Vlot en eenvoudig te installeren. Echte aanrader!
Donderdag besteld online en zaterdag geleverd. De zaakvoerders komen zelf leveren en ter plaatse uitleg geven. Technisch op de hoogte en vriendelijke uitleg. De prijs van de set is ook goedkoop. Op het moment leveren de zonnepanelen 3,5 Kw per dag op. Wel wat problemen gehad om de app te verbinden met het 2,4 G netwerk van Proximus maar met telefonische ondersteuning van de zaakvoerders was het verholpen. Ik kan de firma aanraden als je overweegt om een set te installeren.
heel vlotte service. Je kon alles vragen aan de twee heren. tijdens het installeren gebeld en er werd vlot op mijn vragen geantwoord. Zonnepanelen met stekker van 800w aan een hele scherpe prijs.
Heel tevreden met de snelle service!
Super duidelijke website en eenvoudige plaatsing.
Ondertussen al 2 sets geïnstalleerd op ons tuinhuis en ze hebben al een behoorlijk bedrag voor ons bespaard op onze energierekening!😄
Ik heb op mijn plat dak deze zonnepanelen geïnstalleerd.
Het was super eenvoudig & dankzij de plug & play zeer snel klaar!
Heel tevreden over de qualiteit & snelle levering.
Door de energie app kan ik nu zeer eenvoudig alles opvolgen & besparen op mijn energie :)
Degelijke kwaliteit!!
Wij hebben een set op ons tuinhuis geplaatst. De zonnepanelen werden snel geleverd, installatie was heel simpel. Een aanrader voor wie zelf zonnepanelen wil plaatsen.

Reply from ZonnepanelenMetStekker.be
Learn more about other kinds of reviews.