123lagersalg Reviews

TrustScore 2 out of 5

1.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

billige sofaer men desværre også i rigtig dårligt kvalitet, der gik lige over 2 år så var den flotte kunst læder sofa fuldstændig ødelagt. og desværre begyndte det først da garantien var udløbet. jeg... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Vi bestilte og betalte en sofa til 16000kr d.26/11 2016 og fik at vide den blev leveret 6-8 uger efter vi hørte intet og konstaterer at firmaet er gået konkurs så opdager vi at Henning 3 dage forinden... See more

Rated 2 out of 5 stars

Købte nogle møbler hos dem, var også fint Lis fra Kolding ringede i weekenden for at fortælle hvornår de kom men da de skulle leveres kom polakkerne tre timer for tidligt så jeg måtte afbryde mit arb... See more

1. Furniture Store

Information provided by various external sources

123lagersalg har flere butikker i landet. Udgangspunktet er lager/projektejendomme, uopvarmet og med 26 timers åbningsuge. Disse 3 punkter betyder at der kan spares mellem 40-60% på prisen i forhold til andre møbelhuse grundet lave omkostninger. Møblerne kommer fra anerkendte møbelproducenter hvor flere i forvejen leverer til andre danske møbelhuse.

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

god oplevelse

har købt både sofa og sofabord inde ved 123lagersalg-sofa ingen problemer og de var i butikken rigtig flinke og behjælpelige og sofaen kom til tiden, der var desværre lidt problemer med sofabordet det var dog ikke butikkens skyld men derimod deres leverandør som de desværre ikke selv er herre over og ham i butikken undskyldte da også mange gange. Fin behandling-brugervenlig hjemmeside-gode åbningstider

February 13, 2016

Hejsa Pernille

Det er korrekt at der har været lidt problemer med 2 af vore sofaborde og vi skulle have dette løst nu. Det er ikke altid leverandørerne er medspillere desværre.

Beste behandling

Det er nok noget af den beste behandling jeg har fået både fra butik og kundeservice jeg nogle sinde har fået der er ikke noget dikke dar kunde har altid ret.

Sådan 123lagersalg der sq andre der kunne lære noget fra jer

February 12, 2016

Hejsa Brian

Tak for de dejlige ord som vi helt sikkert vil gøre alt for at leve op til :o)

Er utrolig tilfreds :)

Oplevelse i butikken:
Vi købte en sofa "Mario Mini" ude i 123lagersalg i Aalborg d 10/11-15. Første gang vi købet noget fra jer og er utrolig tilfreds med den. :)
Vi fik en utrolig god betjening og ham vi snakkede med tog sig tid til at vejlede, lytte og høre på hvad vores behov var for den nye sofa. :)

Vi følte og rigtig godt behandlet og skal helt sikker have noget fra jer igen. :)

Levering:
Vi fik en SMS at vores sofa var kommet og han ville gerne høre om hvornår vi var hjemme. :)
Vi aftalte et tidspunkt og han var der endda før det aftalte tidspunkt mega skønt, men ikke nok med det så hjalp han os helt hen til døren med sofaen. (I regnvejr) :)
Han gennemgik den om der var nogle skader på den før vi pakkede den ud. Var super glad for den gode behandling.

Sofaen var super nem at samle og der manglede ikke noget :)
Og den er blev godt modtaget af hele familien.

Tusind tak for den gode service og vi glæder os til at handle med jer igen :)

Rated 5 out of 5 stars

Super kundeservice- også for os utålmodige kunder ;0)

Vi købte i slutningen 2015 en kæmpe lækker sofa hos 123 lagersalg i Svenstrup (Aalborg) Den søde Sælger lovede at gøre hvad han kunne, for at vi kunne få sofaen hurtigst muligt, da vi virkelig manglede den! Den søde dame i kundeservice smilede i telefonen (hver gang ;0)!) jeg ringede til hende ;0)
Sælgeren fra Svenstrup ringede i det øjeblik han kunne se vores sofa på lastbilen, så det kunne simpelthen ikke gøres hurtigere!!
Vi har nu haft sofaen i 3 måneder og vi er SÅ glade for den!!

Spændende og anderledes møbler til rimelige priser!

Fremragende handel :)

Vi købte en lækker sofa hos 123lagersalg; og vi er rigtigt glade for den. Alt i forbindelse med handlen var fremragende. God service, hvor alle aftaler blev holdt, god pris, gode vilkår og god kunde betjening. Intet skidt at sige om 123 lagersalg, som vi uden tøven har anbefalet andre ☺

Yderst tilfreds! :-)

Vi fik vores sofa i slutningen af 2015 og vi er super tilfredse..
Vi ledte med lys og lygte efter en sofa hvor vi alle kunne sidde godt og det kan vi i denne her.. Servicen var også rigtig god..
Kan på det varmeste anbefale 123Lagersalg :-)

God betjening god levering

Jeg har bestilt møber til hele min stue, de er kommet til aftalt tid. Jeg fik en rigtig god kundebetjening i butikken i Vordingborg. Jeg fik det som jeg vil have det. Alle møbler er blevet leveret til aftalt tid, og helt fantastiske møbler. Det er i hvertfald ikke sidste gang jeg handler hos jer.

Klasse produkt

Jeg driver en virksomhed og i den forbindelse har jeg møbleret opholdsstue og køkken. Jeg oplevede en super betjening i butikken og kvalitetspriser.
Kan kun anbefale denne butik til andre. Man får kvalitet for pengene.

February 9, 2016

Lækker Tommy u sofa

Vi modtog før jul vores nye lækre Tommy u sofa. Den kom hjem allerede efter 5 uger hvilket var noget hurtigere end lovet.

February 8, 2016
Rated 1 out of 5 stars

For dyrt i forhold til kvaliteten

Har købt en sofa derfra for over 14.000 kr. som nu er 3,5 år. Og vi skal til og købe en ny sofa. Det er slet ikke ligeså god kvalitet som de siger det er. Der er en masse revner og den er slet ikke pæn.

Har prøvet at kontakte dem, men deres eneste løsning var at betale 5-6.000 kr. for at få den ompolstret.

Og de ville ikke kommentere på om det var deres holdning at en sofa købt ved dem til over 14.000 kr. (og som de siger har en langt højere normalværdi) ikke skulle holde mere end 3 år.

Jeg skal i hvert fald ikke købe sofa der igen. Og jeg regner med de kommer med en historie fra de varme lande som bortforklaring til noget - det kan jeg se de gør ved andre anmeldelser af deres firma. Men faktum er at jeg i hvert fald ikke er en tilbagevendende kunde - og jeg vil anbefale andre at købe sofa et andet sted.

February 4, 2016

Hejsa Heidi

Jeg kommer med historien men ikke med en bortforklaring da det jo er korrekt hvad du skriver. Vi tilbyder at hjælpe dig selvom din sofa er 3½ år men vi nægter at betale hele udgiften. Du har 24 måneders reklamationsret og desværre ikke 40 måneders. Det har ikke noget med pris at gøre for hvis det var en bil til 1½ mio. hvor motoren gik i stykker efter 3½ år så tror jeg næppe du fik en ny motor uden beregning. Derfor skal vi ikke holde os til reglerne?

Det er ikke unaturligt at varer forgår og desværre har der for 3-5 år siden været fejl med tarex og Omega materialerne og netop derfor har vi dem ikke længere men vi kan ikke se hvordan din sofa er blevet behandlet gennem de sidste 3.5 år og kan derfor ikke tage ansvaret,

Jeg beklager det er sket og vi vil godt hjælpe dig men desværre ikke uden omkostning for dig.

Rated 1 out of 5 stars

123Lagersalg Advarsel 😡 Hold jer væk.

ADVARSEL😡 ADVARSEL, ADVARSEL
Nå man handler med 123 lagersalg skal man forvente at chefen prøver at løbe fra alle aftaler som vedrører alm. forretningspraksis. Det har vist sig at hvis man køber en vare i hans butikker og der efterfølgende opstår et problem ved varen, ja så er man som kunde virkelig i vaskeligheder. Jeg opfordre derfor alle til at undgå at handle i alle deres forretninger i Danmark. Jeg og mange andre her på Trustpilot kan bevidne dette.
Det er imponerende at Hr. Henning skal bruge alt hans fritid til at besvare dårlig omdømme og skod handler her på Trustpilot.

Tænk sig at man vil svindle sig til en madras i en handel frem for at gøre kunden tilfreds. Den mand må være syg i hovedet.
Jeg har stadig ikke fået min madras, og jeg stopper sku ikke før den ligger leveret på min adresse. Der er jo tale om tyveri fra 123 Lagersalg.
Bedste råd hold jer væk. De positive grønne stjerner han af og til får, Ja det er nu nok også svindel.
Alle opfordres til at skriveadvarsler om 123 Lagersalg på Facebook. mfl.
Det forlyder at han er gået konkurs så endelig ikke køb noget i de forretninger som måske stadig holder åbent.

February 1, 2016

Skandale-firma

Købte en sofa ved 123lagersalg, efter lidt tid ca 40 dage, begynder puderne og smitte af på det hvide læder, og det var ret meget så sofa'en er ødelagt, kontakter selvfølgelig sælger (123lagersalg) og de fortæller mig at de puder ikke kan smitte af på sofa'en, hvilket de meget meget tydeligt gjorde, sender billeder til dem, men samme svar, det må være cowboybukser?
Så de vil tydeligvis ikke hjælpe os.
ALDRIG ALDRIG NOGENSINDE er vi blevet behandlet så dårligt.

En sur tidligere kunde

January 29, 2016

Hejsa Martin
Jeg beklager meget din misforståelse af denne sagsgang.

Du køber ganske rigtigt for 40 dage siden en Tangua hjørnesofa som demo i butikken i Ålborg.Nu klager du efter 40 dage at puderne smitter af på armlænet.

Det ser ud til på de sparsomme billeder at det der er afsmittet er blåt og da stoffet er sort ja så giver det ikke mening. Trods det vælger jeg at give dig chancen for at sende bedre billeder samt forklare hvordan puderne kan smitte af på armlænet men du bliver straks sur og sender trusler.

Jeg giver dig beskeden at hvis puden fysisk skal smitte af på armlænet så skal den være fugtig og der skal være overskudsfarve i puden og for at kontrollere dette så beder jeg om en billede af det sted hvor puden normalt står men det kan jeg ikke få vel fordi den ikke har smittet af mod ryglænet eller?

Martin hvis jeg har det mindste tvivl eller fornemmelse at det er fair reklamation så bestilte jeg hellere en ny sofa men jeg vil også være sikre på at folk ikke bare udnytter deres muligheder. Jeg modtog forleden en mail fra en kunde der godt ville lave reklamation over en sofa hun havde tabt fra traileren på vej hjem.

Desværre er der rigtig mange mennesker der mener det er nemmere at give andre skylden.

Ikke altid er det en fordel at udtrykke sin mening offentligt men desværre er vi også nødt til det.

Jeg meddelte dig ligeledes da du fortalte om trustpilot at jeg ikke kunne forholde mig til dette medie da det uden tvivl mest er folk der er negative der bruger det. Vi har 25000 handler og 30 negative har skrevet herinde og mens du er nummer 31 så har vi afsluttet flere hundrede positive der bare ikke skriver.

Rated 1 out of 5 stars

Holder ikke hvad de lover

Skulle flytte den 15/01/2016. Blev lovet mine nye møbler kunne leveres til denne dag, så der var ingen grund til at tage de gamle med op...
Den anden dag fik jeg så beskeden om at der kunne gå 3-4 uger inden det kommer... ( skulle dog selv ringe ind for at få det afvide)
Det er godt nok dårlig stil. Og elendig kundeservice når man ringer ind... Det kan ikke være rigtig jeg skal føle mig som en belastning første gang jeg ringer ind, når det er jer der ikke kan holde det som i lover...
Ser meget frem til at høre fra jer, og høre jeres løsning... Jeg sidder nu med kun en seng - som sofa, og intet at stille mit tv på! Da hele reol systemet ikke kan leveres på trods af det er på lager. Men som jeg fik afvide "det koster jo 550,- mere at komme ud med det!"

January 20, 2016

Hejsa Nicolai

Det ville være meget fint hvis du talte med kundeservice da vi ikke udveksler meninger herinde.

Jeg kan umuligt give dig korrekt svar da jeg ikke kan søge Nicolai i mit system og derfor tag fat i kundeservice med faktura nummer da det trods alt hjælper dig bedre.

Omkring din anmeldelse så virker denne meget underlig idet du klager over at mangle en sofa og derfor skal du sidde på din seng men når du mangler sofaen så har du ikke noget at stille dit TV på?

Samtlige vore fakturaer står der leveringstid på hvis det er bestillingssofa og jeg ville faktisk godt se din faktura for at fjerne tvivlen. Vi kan af gode grunde ikke have alle sofaer på lager når folk nu selv kan vælge farve

Omkring stuesystem hvis det er en sådan du har bestilt så fik vi i tirsdags det problem at fabrikken havde leveret grå låger til en bestilt vare men det er jo desværre noget der kan ske og det rammer 2 personer. Denne fejl er løst om 14 dage.

Slutteligt kontakt kundeservice det er du bedre tjent med end dette.

Total dårlig kundeservice.

God betjening i butikken i fredercia. Men det er så også det eneste gode ved den handel.
købte en køkkenbænk som overhovedet ikke kunne samles,hullerne passede ikke til benene, gevindet var skruet for lang ned.
Kontaktede så kunderservice, hvor vi gerne ville have en mand ud og kigge på det. Men det ville koste 1500 kr for at få ham ud. Det ente med at vi måtte ud og købe længere skruer, og mase benene sammen. Nu har vi jo ikke købt en vare i Ikea..... 123 aldrig mere.

January 17, 2016

Hejsa Tina

Du glemmer lige det væsentlige.

Ved kontakten meddelte vi dig at du blot skulle komme ind til butikken med bænken så ville vi lave dette hvis der var fejl, men du nægtede at komme til butikken og derfor opstod prisen at det ville koste 1500 kr. at sende en møbelpolster ud.,

Vi meddelte dig at det jo faktisk var meget normalt at hvis det viste sig at der var en fejl så kom man ind i butikken med varen.

Rated 2 out of 5 stars

Dårlig leveringstid

Bestilte en sofa den 23 september 2015 og får at vide den vil komme indefor 4-8 uger. Har ikke modtaget den og når man ringer og høre ad idag den 23 november for man at vide at den skulle være på vej. Så nu er den 9. Uge snart gået og ingen sofa og man skal selv ringe og rykke for den. Det kan bare ikke passe at det ikke kan gøres bedre. Så det bliver nok sidste gang at vi køber noget ved 123 lagersalg

Undskyld men hvad kan jeg bruge det til at de er bagude. Så burde I da oplyse om det. Er der så noget som I vil tilbyde nu hvor den er forsinket eller er det bare ligemeget at vi skal vente

November 23, 2015

Hejsa Jacob
Nu kender jeg ikke din ordre men det gør de sikkert i kundeservice.

Vi har 1 leverandør og det er firmaet der leverer sofaerne Skipper, Amore og Tokio og netop denne leverandør er voldsom bagefter i deres produktion. Det er rigtig øv og vi forsøger at løse dette, men til gengæld er samtlige andre sofaer vi sælger altid leveret før tidsfristen så det er afhængigt af modellen desværre. Det er ikke 123lagersalg der er bagefter men vore leverandør-

Værste betjening ever!

Mig og min kæreste købte en sofa ved 123lagersalg, og vi får af vide at vi kan vælge hvilke puder og farve osv som det passer os. Da vi så får sofaen er sytråden forkert.
Det kontakter vi dem om, og vi skriver frem og tilbage med en medarbejder, som fortæller os at normalt fik man ikke lov til at ændre puderne. Og at vi ikke skulle have mere end 10% afslag for det. Vi skrev frem og tilbage, og efter mange mails, fik jeg ham overtalt til at vi skulle have nye puder og 10 % afslag, det går han med til. Men nu da vi har fået puderne, så er de fanme forkert igen!
Hvad er det for noget amatør arbejde!!

Og ja de kommer sikkert med et modsvar, som gør at de ikke lyder så slemme, men tror mig, dette er ikke et sted jeg vil anbefale! Og det meste af min familie synes det her er blevet gjort på en fuldstændig latterlig måde af 123lagersalg!!

Skuffet

November 18, 2015

Hejsa Trine og Andreas

Det er en fornem tak at modtage.

Det er korrekt at de første puder var forkerte fra fabrikken og derfor blev der bestilt nye puder og siddepuder til jeres sofa i sort med edi 21 sytråd bordeaux. Jeg
kontrollerede dette på lageret og du har modtaget sorte puder med bordeaux sytråd så din 2 levering er ikke forkert som du skriver det er jeg sikker på,

Jeg vil godt bede dig skrive direkte til mig på mail og jeg vil godt bede jer tage puderne med ind til nærmeste butik eller tage billede af begge sæt liggende ved siden af hinanden så sytråden kan ses på begge.

Normalt betaler man en designændring på 500,00 kr. når man tager 1 sofa og vælger puder fra en anden model men dette havde I ikke betalt og det er derfor der er gået ged i ordren fra starten og det er dette jeg mener med at normalt må man ikke skifte puderne rundt.

Din mand Andreas kontaktede mig før I skulle have leveret disse puder og meddelte at jeres hunde havde ødelagt de første puder så han ville egentligt godt have lov at beholde de forkerte puder i stedet for de 10% (10% af sofaens værdi er 900 kr.) I fik lov at beholde komplet sæt puder til 3600,00 kr. så I har reelt fået 38% afslag for at betale for de ødelagte puder har I nok ikke til hensigt og det er OK med mig men da slet ikke når dette er takken for venlighed.

Trine beklager men jeg synes du er MEGET unfair i din vurdering og mener absolut du bør ændre denne.

123lagersalg ApS

Ps. Jeg glæder mig til at se puderne

Rated 5 out of 5 stars

ingen klager herfra - handler gerne igen.

Super fin sælger i Ringsted afd. som var helt reel.

deres sofaer er i meget specielle designs -vi endte med at handle hos 123lagersalg, da det var det eneste sted hvor vi kunne få en sofa i det design, størrelse og komfortniveau til en rimelig pris

sofaen blev bestilt online dagen efter besøget i Ringsted, og til trods for 4-8 ugers leveringstid, fik vi den allerede efter 1 uge!

indtil videre er der ingen klager herfra, sofaen er uden fejl, og er som ønsket ;-)

det skal siges at vi havde været hele turen rundt både hos
ilva, biva, ide-møbler, myhome, home-living, men de sofaer der var noget "værd" kostede op mod 30.000kr, hvilket er klart for meget,
så vi endte med en Everest fra 123lagersalg til 9500kr inkl. fragt.
til prisen er vi meget tilfredse, og holder den 3 år så er det perfekt ;-)

kan se at trustpilot siden her, bære præg af at folk køber en sofa til 4000kr og tror det er "Stressless" kvalitetsmæssigt ? haha

naturligvis hænger pris og kvalitet sammen i en vis grad, umiddelbart stemmer kvaliteten af den vi har købt, fint overens med prisen.

October 17, 2015

Take a closer look