Punktlighet, kompetens effektivitet, serviceanda för installatören som dessutom var social, informativ och städa upp efter sig både inne och ute. Anläggningen är tystgående, effektiv med bra och fyll... See more
See what reviewers are saying
Jag köpte min första pump av 20grader för några år sedan. Då gick allt toppen. Nu efter mitt andra köp är jag fortfarande lika nöjd med både rådgivningen som med slutresultatet. Kan starkt rekommend... See more
Mycket nöjd med bemötandet och att de var så lösningsorienterade när vi hade lite speciella önskemål för leverens och installation.
Hej, när man köper funkar allt väl och bra priser. Men när det blir Garantiärende, då blir det jobbigt, dålig hjälp, mycket tidsspillan och frustration
Company details
Information provided by various external sources
Vi erbjuder nordiska värmepumpar med komplett installation i hela Sverige! Med vår långa erfarenhet, våra generösa öppettider och våra expert-installatörer vågar vi garantera att ni blir nöjda om ni handlar av oss. Vi erbjuder bl.a. värmepumpar från Panasonic, Mitsubishi, Fujitsu, Toshiba och Bosch. Total-installation för dig som ska installera för första gången. Standard-installation för dig som vill byta ut en gammal värmepump. Vi erbjuder dessutom gratis expertrådgivning på mail, telefon och live-chat 7 dagar i veckan!
Contact info
United States
- 0734-434517
- kundtjanst@20grader.se
- 20grader.se
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Riktigt dåligt
Riktigt dåligt! Instalatören ljuger om vad som är möjligt ang rördragningen (fått bekräftat från andra hantverkare) så nu sitter rör å kanal tvärs över en vägg där de ej behöver sitta. Dessutom hänger han upp ute delen fel, den smäller & vibrerar i hela huset samt fläkten stänger av sig. De tar inget ansvar för detta och bara sopar det under mattan, skyller delvis på mig (!) och är inte intresserade i att lösa felen. Håll er undan!
Jag har alltid varit nöjd med mina…
Jag har alltid varit nöjd med mina produkter jag köpt från 20grader
Fuskinstallation
Installatören av luftvärmepumpen gjorde ett fuskjobb. Vi hade kommit överens om att medieröret skulle bli 3m, han tog ett färdigt 4m rör och rullade (utan att kapa ner det) ihop det bakom utedelen. Förutom att det är fult förhindras luftflödet med försämrad verkningsgrad till följd. Trots upprepade påpekanden av mej vägrade 20grader att åtgärda. Annars trevlig personal.
Ä väl som de ä
Tror dom gör vad dom kan. I vårt fall lite problem med Shencker, pumpen på lite villovägar.
Pålitligt och snabbt
Snabb leverans och vettiga priser, mycket nöjd!
En bra samarbetspartner
Vi köpte en Airpatrol den levererades snabbt och effektivt.
Mycket nöjd
Mycket bra bemötande och snabb leverans kan verkligen rekommendera 20 Grader.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.