Een leuke skoda rapid gekocht. Meerdere auto's bekeken, verkoper niet opdringerig en gaf duidelijk het verschil aan. Na een weekje begon de auto te kraken als ik over drempels reed. Ze hebben kosteloo... See more
See what reviewers are saying
Na een teleurstellende eerst inruil, zijn we er samen snel uitgekomen over de aanschafprijs van mijn nieuwe auto. Een dag voor aflevering ontving ik via de e-mail een aantal foto's van mijn toekomstig... See more
Van binnenkomst ter oriëntatie tot daadwerkelijk wegrijden uit de showroom keurig geholpen. Moeite gedaan om mij in de juiste uitvoering ergens in het land te laten proefrijden. Verder in het bestelpr... See more
Vanuit Maastricht een prachtige rode Mini Cooper S gekocht. Prima ontvangst, staan je meteen te woord, onder het genot van kopje koffie prettig gesprek. Uitgebreide proefrit kunnen maken. Bij ophalen... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Ab Mulder is een allround universeel autobedrijf in Ugchelen (Apeldoorn-Zuid). Wij zijn een bekende naam in de regio met ruim 50 jaar ervaring in de automotive waaronder 19 jaar als voormalig ŠKODA-dealer. Wij hebben altijd ruim 100 gebruikte auto’s in voorraad. Buiten traditionele diensten, zoals verkoop, onderhoud, reparatie en diagnose aan uw auto bieden wij; leasing, financiering en verzekeringen. Ons bedrijf kenmerkt zich door een jong en gedreven team dat samen de mobiliteitsbehoefte van onze klanten invult met onze kernwaarden: Gewoon, Goed, Geholpen.
Contact info
Ugchelseweg 249, 7339CJ, Apeldoorn, Netherlands
- 055-5334738
- info@abmulderbv.nl
- abmulderbv.nl
Terechte slogan: "Gewoon Goed Geholpen"
Ineens brande er een waarschuwingslampje van de linkerachter verlichting in het dashboard; kort daarna verscheen een tweede lampje: "Airbag Failure".
Onverklaarbaar, maar dat zijn wel de lamjes die je niet wilt zien.
Dus snel gebeld met Ab Mulder en ik kon direct terecht. Er waren storingen in de boordcomputer die op het eerste gezicht onoplosbaar leken. Na enig zoeken werd een 'verdacht' stekkertje gerepareerd en door de vlugge vingers van Gerard was het probleem uiteindelijk prima verholpen. De ervaring leert dat de monteurs bij Ab Mulder tot het gaatje gaan en dat was ook nu weer het geval. Oké, er kwam natuurlijk een factuurtje uit de printer, maar desondanks kon ik probleemloos verder rijden. Gewoon goed geholpen dus!!!

Reply from Autobedrijf Ab Mulder
Een eerste auto kopen is toch spannend
Een eerste auto kopen is toch spannend. Maar goed geholpen door Zhen en trotse autoeigenaar nu! De eerste 2000 om zit er op en ben er helemaal blij mee. Fijne communicatie en een snelle afwikkeling.
Bedankt!

Reply from Autobedrijf Ab Mulder
Goed, Betrouwbaar en een geweldige Service!
Wij komen al een geruime tijd bij deze garage voor onderhoud van onze auto. Wij zijn daar altijd zeer tevreden over. Betrouwbaar en een goede Service! . Vandaar dat wij besloten hebben om bij deze garage onze Skoda Octavia in te ruilen voor een Mercedes B180. Wij kregen een mooi inruilbedrag voor onze auto. De afhandeling van de verkoop was geweldig, met dank aan Zhen van Vrouwerff. Ook kregen wij een mooi koffiepakket mee! Auto afgeleverd met een grote beurt en 6 maanden BOVAG garantie enz.
Kan niet anders zeggen...Een geweldig bedrijf!!!

Prima autobedrijf..!!
Op zoek naar een andere auto kwamen we via gaspedaal.nl terecht bij Ab Mulder in Ugchelen.
Daar stond een mooie Skoda Karoq te koop.
Gelijk een afspraak gemaakt voor een bezichtiging en proefrit.
Via WhatsApp gevraagd om een geschatte inruilprijs voor onze inruil Yeti.
Na het versturen van enkele foto’s kregen we al snel een geschatte nette/mooie inruilprijs voor de Yeti.
Op de afgesproken dag (23-3-2021) werden wij hartelijk ontvangen, bij binnenkomst kregen wij gelijk het gevoel van “dit zit wel goed”, een mooi en net autobedrijf.
Een proefrit gemaakt en na terugkomst de deal gesloten. Karoq gekocht.
Volgens afspraak stond hij zaterdag 3-4-2021 glimmend en gepoetst klaar in de showroom.
Tijdens een lekker kopje koffie/thee de documenten voor elkaar gemaakt.
Ook kregen we nog een mooi koffie/thee pakket mee.
Al met al een zeer aan te bevelen autobedrijf, afspraak is afspraak.
Kees Mulder, Zhen van Vrouwerff en alle overige medewerkers : bedankt!!

Super service
Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe auto, viel mijn oog op een mooie zwarte Skoda Citigo van autobedrijf Ab Mulder. Dus snel een afspraak gemaakt voor een proefrit. Gelukkig waren de corona maatregelen wat versoepeld, dus werden we hartelijk ontvangen bij het bedrijf zelf. Ik was na de proefrit (eigenlijk al bij het zien in de showroom) helemaal enthousiast over deze mooie fijne sportieve auto. Dus het was snel beslist, deze auto werd van mij! De Skoda werd keurig afgeleverd met o.a. apk, een grote beurt en nieuwe achterbanden. Ik kreeg daarbij ook nog een goede prijs voor mijn inruil Citroën C1. De Citigo stond op de dag van aflevering blinkend gepoetst voor mij klaar.(inclusief een heerlijk koffie/thee pakket, erg leuk!) Door de top service van Zhen en de andere werknemers van dit bedrijf, rijdt ik nu met een grote glimlach rond in deze heerlijke auto! Bedankt allemaal!

Super tevreden
Zeer tevreden over de nieuwe auto die we bij dit bedrijf hebben gekocht, de Hyundai IX35. De communicatie via Zhen liep perfect!

Reply from Autobedrijf Ab Mulder
Ondanks de huidige situatie perfecte…
Ondanks de huidige situatie perfecte service. No nonsens, zeer vriendelijke en een perfecte Skoda Fabia. Zhen bedankt en nog veel goede verkoop gewenst.

Reply from Autobedrijf Ab Mulder
Absolute klasse dit bedrijf!
Afgelopen maandag een proefrit gemaakt in een Fiat Panda. Wat een superfijne communicatie met deze mensen en wat een top verkoper is Zhen van Vrouwenerff. Ik was blij verrast en ik moest er even over nadenken. Maar toen kwamen ze met een heel mooi aanbod en dit heb ik aangegrepen en zijn we tot een mooie deal gekomen. Vandaag de auto opgehaald, wederom stond de auto er tip top bij. Keurig een halve tank benzine en een heerlijk pakket in de auto. Ik kan niet anders zeggen dan grote klasse. Ik weet wel dat ik met heel veel plezier hier zeker klant blijf want deze klantvriendelijkheid is tegenwoordig ver te zoeken!!

Reply from Autobedrijf Ab Mulder
Vorige week een gebruikte Land Rover…
Vorige week een gebruikte Land Rover aangeschaft bij Autobedrijf Mulder. We zijn zeer te spreken over de correcte wijze waarop dit ondanks de huidige maatregelen is verlopen en de wijze waarop we zijn geholpen. Eerlijk, open en betrouwbaar.

Heerlijke koffie
Heerlijke koffie, punt
Geintje Zhen!
Prima service en vriendelijk personeel.
Keurige auto die tip top afgeleverd is!
GEEN vervelende kleine lettertjes met extra afleverkosten.
Gewoon de prijs die er staat betaal je, punt
Wij zijn tevreden en heel blij met auto!
Zeer tevreden met onze Skoda Fabia…
Zeer tevreden met onze Skoda Fabia Monte Carlo. We kregen goede informatie over de auto van Zhen. Ook kregen we een goede inruilprijs voor onze auto.

Reply from Autobedrijf Ab Mulder
Na 11 jaar Mazda 3 gereden te hebben…
Na 11 jaar Mazda 3 gereden te hebben had ik me wat georiënteerd op een Mazda 2. En kwam via internet terecht bij deze topgarage. Ze doen eigenlijk nog meer dan ze beloven! Absoluut een 10 voor het gehele proces van aankoop en aflevering met alles eraan verbonden. En hun product: dat gaat helemaal goedkomen. Ik zal deze garage zeker aanraden bij mijn kennissen.
Ik kom uit Dordrecht maar dat is geen enkel probleem; de ritten meer dan waard!!
Ouderwets goed!
Eerder mijn Octavia nieuw bij Ab Mulder gekocht en voor het onderhoud daarvan "meeverhuisd" naar Ugchelen. Vanmorgen voor een kleine storing langgewenst; snel verholpen en SERVICE.
Hier word je nog ouderwets goed geholpen.

Aanrader!
Heel goed geholpen, service uitstekend, duidelijke communicatie en afspraken goed nagekomen. Heel erg tevreden met onze auto en de manier waarop we die hier kochten, dikke aanrader!

Goede auto's goede service
Hier toevallig terecht gekomen omdat wij op zoek waren naar een Up/Citigo/Mii. Ab Mulder was maar 10 minuten bij ons vandaan.
Gelukkig zijn we hier terecht gekomen. Vriendelijke verkoper die niks pushte, mooie auto tegen nette prijs en ook een nette inruilprijs voor mijn auto. Ook werd mijn inruilauto niet afgekraakt, zoals bij de meeste bedrijven gebeurt. Tijdens de proefrit de volgende afspraak bij een ander bedrijf gelijk maar afgebeld.
Zhen, bedankt voor alles en sorry dat ik je van je auto hebt beroofd.

Proactief
Bij de aankoop van mijn auto ben ik erg goed geholpen door Autobedrijf Ab Mulder. De communicatie is helder en proactief. Bij de aankoop wordt uitgebreid de tijd genomen voor vergelijking en proefrit. Een vakkundig en toegankelijk autobedrijf dat zich inzet voor goede service en beleving van de klant.

Erg tevreden!
We hebben zojuist voor het eerst een auto gekocht bij Ab Mulder en zijn erg tevreden! Het is een professioneel bedrijf met vriendelijke medewerkers.
top!
Er wordt fijn meegedacht, niets opgedrongen. Ik kreeg voldoende zelf de tijd en ruimte om uit te zoeken of ik de auto waar ik voor kwam, en had ook alle gelegenheid om de vragen te stellen die nodig was.
Ben blij met de auto en blij met de verkoopservice!
Uitstekend!
Onlangs een andere auto gekocht. Uitstekend geholpen en de auto is super netjes afgeleverd.

Complimenten!!!
Recent een nieuw auto gekocht bij Ab Mulder te Ugchelen.
Zeer klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend en een uitstekende, snelle en professionele service.
Kortom, wij zijn zeer content met onze nieuwe aankoop en de wijze waarop wij geholpen zijn.
Complimenten!!!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.