Autobedrijf Ab Mulder Reviews 275

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Een leuke skoda rapid gekocht. Meerdere auto's bekeken, verkoper niet opdringerig en gaf duidelijk het verschil aan. Na een weekje begon de auto te kraken als ik over drempels reed. Ze hebben kosteloo... See more

Rated 4 out of 5 stars

Na een teleurstellende eerst inruil, zijn we er samen snel uitgekomen over de aanschafprijs van mijn nieuwe auto. Een dag voor aflevering ontving ik via de e-mail een aantal foto's van mijn toekomstig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Van binnenkomst ter oriëntatie tot daadwerkelijk wegrijden uit de showroom keurig geholpen. Moeite gedaan om mij in de juiste uitvoering ergens in het land te laten proefrijden. Verder in het bestelpr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vanuit Maastricht een prachtige rode Mini Cooper S gekocht. Prima ontvangst, staan je meteen te woord, onder het genot van kopje koffie prettig gesprek. Uitgebreide proefrit kunnen maken. Bij ophalen... See more

Company replied

Company details

1. Car Dealer

Information provided by various external sources

Ab Mulder is een allround universeel autobedrijf in Ugchelen (Apeldoorn-Zuid). Wij zijn een bekende naam in de regio met ruim 50 jaar ervaring in de automotive waaronder 19 jaar als voormalig ŠKODA-dealer. Wij hebben altijd ruim 100 gebruikte auto’s in voorraad. Buiten traditionele diensten, zoals verkoop, onderhoud, reparatie en diagnose aan uw auto bieden wij; leasing, financiering en verzekeringen. Ons bedrijf kenmerkt zich door een jong en gedreven team dat samen de mobiliteitsbehoefte van onze klanten invult met onze kernwaarden: Gewoon, Goed, Geholpen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

TOP autobedrijf

TOP autobedrijf. Komt afspraken altijd netjes na. En ze denken met je mee in alle opzichten. Vakkundig en vriendelijk personeel. Service is goed. Klantvriendelijk. Blij verrast met een mooi koffie/theepakket bij het ophalen van onze andere auto. Mooi bedrijf wat er ook nog eens goed verzorgd en netjes uitziet! Je bent er altijd welkom!

March 10, 2020

Helemaal goed

We zijn prima geholpen en men geeft prima service.

February 23, 2020

Heel erg bedankt voor de 5 sterren waardering! Grt. Team Ab Mulder

Rated 4 out of 5 stars

We zijn prima ontvangen in een goede sfeer

We zijn prima ontvangen, nadat we hadden gebeld om een auto te bekijken. Na een proefrit hebben we besloten de auto kopen. Dit alles verliep in een goede sfeer. De auto is goed afgeleverd en we zijn zeer tevreden met de service tot nu toe!

February 3, 2020

Reply from Autobedrijf Ab Mulder

We proberen graag mensen te helpen, zoals we zelf ook geholpen zouden willen, gewoon goed. Bedankt voor deze review! Grt Team Ab Mulder

Rated 5 out of 5 stars

Mini met koppelingsproblemen die vakkundig zijn opgelost.

Midden november 2019 hebben we een Mini Cooper bij Autobedrijf Ab Mulder gekocht. De Mini stond voor een scherpe prijs te koop en we kregen een mooi bod voor de in te ruilen Suzuki Swift.
Tijdens de proefrit merkten we echter een aantal zaken op die tijdens het verkoopgesprek als aandachtspunten werden genoteerd. Bij aflevering zouden deze aandachtspunten zijn verholpen. Dit was ook zo op één punt na, het krakende koppelingspedaal bleek bij thuiskomst toch nog te kraken. Een afspraak maken om dit te laten repareren was geen enkel probleem. Er werd op korte termijn een afspraak ingepland met excuses dat het probleem nog niet was verholpen. We kregen kosteloos een leenauto mee, uiteraard hebben we de verreden brandstof weer bijgevuld. Helaas bleek de reparatie niet helemaal het gewenste resultaat te hebben, want het pedaal kraakte nog steeds bij het koppelen. Direct kon er een vervolgafspraak gemaakt worden en opnieuw kregen we een gratis leenauto ter beschikking. Na de 2e reparatie waarbij uit voorzorg het hele koppelmechanisme is vervangen blijkt de Mini nu helemaal in orde. De koppeling voelt weer heel soepel aan.
We rijden nu met een grote smile in de Mini rond.
Autobedrijf Ab Mulder stelt alles in het werk om de beloofde afspraken na te komen en geen enkele moeite is hen te veel.
Een grote pluim voor het hele team.

January 19, 2020

Reply from Autobedrijf Ab Mulder

Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review! Zelfs nadat we het niet direct konden oplossen. Maar het uiteindelijke resultaat telt! Grt Team Ab Mulder

Rated 5 out of 5 stars

Autobedrijf Ab Mulder is uitstekend bij aankoop,verkoop en garageservice!

De aankoop van de auto werd door de verkoper uitstekend begeleid en bij de aflevering werd alle tijd genomen om de nieuwe mogelijkheden van de auto toe te lichten.De service in de garage is optimaal, kosten noch moeite worden bespaard. We zijn zeer tevreden en vinden Ab Mulder een bedrijf waar wij veel vertrouwen in hebben!

January 16, 2020

Reply from Autobedrijf Ab Mulder

Heel erg bedankt voor deze mooie woorden en de 5 sterren review. Hier doen we het voor! Grt Team Ab Mulder

Geloofwaardige mensen

Geloofwaardige mensen, nette auto's en scherpe prijzen.
Ben zeer tevreden met onze aankoop.. .

January 11, 2020

Reply from Autobedrijf Ab Mulder

Bedankt voor de leuke en goede review! Goed om te horen dat u zeer tevreden bent met uw nieuwe SKODA Yeti! Grt Team Ab Mulder

Rated 5 out of 5 stars

Voor het eerst een auto gekocht bij Autobedrijf AbMulder…

Voor het eerst een auto gekocht bij autobedrijf Ab Mulder in Ugchelen. Een buitengewone ervaring door de prettige en vakkundige begeleiding van de verkoper. Het gaf een betrouwbaar gevoel. De auto was goed en degelijk geprepareerd voor de verkoop en de afwikkeling van de koop keurig en goed verzorgd.

December 24, 2019

Reply from Autobedrijf Ab Mulder

Bedankt voor de uitgebreide en lovende review! Ik heb het contact ook als zeer prettig ervaren en wens u veel veilige en plezierige kilometers met uw nieuwe BMW! Grt Zhen

Rated 5 out of 5 stars

Betrouwbaar bedrijf, uitstekende service!

Een aantal weken terug een nette VW Passat gekocht. Direct een prettig gevoel bij dit bedrijf. Service (ook na de aankoop) is perfect, personeel is altijd behulpzaam. Kortom, een betrouwbaar bedrijf!

November 18, 2019

Reply from Autobedrijf Ab Mulder

Heel erg bedankt voor de goede waardering, hier doen we het voor! Grt Team Ab Mulder

Vertrouwen in dit bedrijf

Na enig zoeken naar een VW Sportsvan bij toeval bij dit bedrijf terecht gekomen. De ontvangst en de informatie over de auto gaf het vertrouwen om deze occasion te kopen. Na aankoop was er een kleine reparatie nodig. Door goede service is dit snel en goed afgehandeld.

November 17, 2019

Reply from Autobedrijf Ab Mulder

Bedankt voor de goede waardering! Helaas kunnen we niet altijd voorkomen dat er een defect optreed, maar we kunnen het wel zo goed mogelijk oplossen! Grt Team Ab Mulder

Rated 5 out of 5 stars

Altijd goed geholpen bij onderhoud en aanschaf gebruikte auto.

Altijd goed geholpen bij onderhoud vorige auto. Na een zoek vraag ook goed geholpen aan een nieuwe auto. Fijn bedrijf, vriendelijk personeel en een goede prijs voor onderhoud. Geen loge merkdealer, maar persoonlijk contact.

November 15, 2019

Reply from Autobedrijf Ab Mulder

Erg bedankt voor de 5 sterren waardering! De wijze waarop u het contact beschrijft is hoe we het zelf ook graag zien! Grt Kees Mulder

Rated 5 out of 5 stars

Meer dan waard voor je geld!

Al jaren de auto bij Ab Mulder in onderhoud, maar na noodgedwongen op zoek te moeten naar een nieuwe auto, ook weer - nadat ik half Nederland heb doorzocht - bij Ab Mulder uitgekomen. De prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid van hun aanbod is een wereld van verschil t.o.v. andere bedrijven. Lang verhaal kort makend: Je krijgt meer dan waard voor je geld!

November 14, 2019

Bedankt voor de super goede review! Wordt zeer gewaardeerd! Grt Team Ab Mulder

Zeer tevreden

Wij hebben twee weken geleden een occasion gekocht bij deze garage en zijn zeer tevreden over de geleverde service. Ook toen er na een week onverhoopt een klein defect de kop opstak is dit keurig afgehandeld.

September 26, 2019

Reply from Autobedrijf Ab Mulder

Bedankt voor de 5 sterren waardering! Helaas kunnen we niet altijd voorkomen dat er een defect optreed, maar we kunnen het wel netjes en zo goed mogelijk oplossen! Grt Team Ab Mulder

Rated 5 out of 5 stars

Heel tevreden over mijn aankoop

Heel tevreden over mijn aankoop. Mijn vorige auto was een 'goedkoop, duurkoop' ervaring. Dat wilde ik niet nog eens. Mijn gevoel is dat dit team een goed neusje en netwerk heeft om 'gezond materiaal' in te kopen. Om dit vervolgens met de juiste service naar een zijn/haar nieuwe eigenaar te brengen.

September 17, 2019

Geachte heer Van Kemenade,

Bedankt voor de mooie review, wordt erg gewaardeerd!

Team Ab Mulder B.V.

Rated 4 out of 5 stars

Goede ontvangst, prettigen omgang.

De auto die ik zocht vond ik bij garage Mulder., aantrekkelijk geprijsd
en met de opties waarnaar ik op zoek was.
Dat mijn inruil matig werd gewaardeerd heb ik gecompenseerd door de auto zelf te verkopen.
In informatievoorziening, voorlichting en afhandeling van de nieuwe
aankoop een prima garage.

September 3, 2019

Vakmanschap

Het probleem met mijn Skoda Octavia super opgelost. Top werk van de medewerkers.

August 31, 2019

Hallo Adri,

Erg bedankt voor de leuke en goede terugkoppeling!

Team Ab Mulder BV

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen. Zeer fijne communicatie.

July 28, 2019

Geachte MB,

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling, wordt erg gewaardeerd!

Team Ab Mulder B.V.

Autobedrijf Ab Mulder staat voor eerlijkheid en service

Autobedrijf Ab Mulder staat voor service! Bij binnenkomst een vriendelijk woord, luisteren naar je wensen en ook eerlijkheid. Niet ten koste van alles iets willen verkopen. Lange termijn relatie i.p.v. vlugge verkoop. Aftersales super!

July 27, 2019

Geachte heer Woutersen,

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling!

Team Ab Mulder B.v.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look