See what reviewers are saying
Absolute afrader. Wanprestatie en slechte service.. Blijkbaar zijn medewerkers rancuneus vooral de zogenaamde manager Mo ( een soort zelfverklaarde Jezus op aarde of in zijn geval een andere pro... See more
Motorkap was niet goed gesloten merkte dat op de snelweg. Aantal kunststof wielkaststrippen niet aangedrukt. Vond de parkeersensor al niet mooi zitten, week later kreeg ik storingsmelding, sensor... See more
Verschrikkelijk bedrijf
ABS Amsterdam West:
Verschrikkelijk bedrijf , ver van weg blijven.
Oplichters zijn het; pas op met zgn. "deukjesdag"
Pas op: oplichters zijn het: Bij ABS autoherstel Hoogeveen kun je op "deukjesdag" kleine deukjes laten herstellen voor € 60, tenminste: zo willen ze je het doen geloven. Dus in januari een e-mail gestuurd, langs geweest om het ter plaatse te laten beoordelen en 2x gebeld om een afspraak te maken voor een restyler voor vandaag 11.00 uur. Vandaag s'ochtends gebeld dat de afspraak helemaal niet niet kon doorgaan, want dat was de restyler om die tijd alweer weg. (?) Gelukkig kon ik er om 10.00 zijn, maar wat bleek: ze hadden mijn auto nooit eerder gezien(?) en wisten niet wie de afspraak had ingepland en daar deden ze ook geen moeite voor om dat te achterhalen.. En opeens bleek dat ik 5x zoveel moest gaan betalen. Dit gaat we niet doen, wat een oplichters zijn het. Note: bij het schrijven van deze review, las ik meerdere, exact dezelfde ervaringen over "deukjesdag" bij dit bedrijf. Oppassen dus...
ABS Autoherstel Meyboom levert top service.
ABS Autoherstel Meyboom in hellevoetsluis leverde top service, snel en betrouwbaar. Fijne garage.
ABS de laat Heerhugowaard weet waar u aan begint
Wat ging er mis beter vragen wat gaat hier goed. Met mijn auto hier geweest voor taxatie, ik begrijp werkelijk niet hoe een verzekering met dit soort bedrijven kunnen werken zeker niet wanneer je verteld het niet door hun te willen laten maken ( omdat het prutsers zijn) dan gaan ze je dus verkeerd calculeren omdat als hun de klus doen ze kunnen door calculeren. Dus eerste calculatie was al te laag na navraag bij de dealer, toen met veel pijn en moeite aangepast. Doordat ik het niet door hun liet maken namen ze mijn kapotte achterraam niet mee, nee als u het bij ons liet doen deden wij er direct een nieuw raam in nu kan u het laten poetsen. Bij herstel bleek het raam dus toch kapot te zijn dus er moet nu een na calculatie komen. Factuur afgelopen maandag al gekregen zou bij gevoegd worden. Zelfs na vraag om het bij te voegen door de verzekering is het nu vrijdag en hebben ze hem nog steeds niet bijgevoegd. Never nooit meer naar dit bedrijf de laat in Heerhugowaard wat een arrogante kwasten zijn dit bah.
Waardeloos
Dit was, naar tevredenheid, mijn go-to schadebedrijf sinds ruim 15 jaar. De afspraak voor schade herstel heb ik ruim 3 weken van tevoren afgezegd, omdat ik mijn auto heb moeten verkopen. Ik ben onder druk gezet om te betalen voor onderdelen waarvan ik vooraf al aanvoelde dat die heus wel terug konden naar de dealer (door de dealer bevestigd). Uiteindelijk netjes via de verzekering het geld ontvangen, toen ik ze benaderde om de factuur te betalen én de onderdelen op te halen zeiden ze ineens dat de dealer toch wel een deel van de onderdelen (pakweg €1000) teruggenomen heeft. Eenmaal op afspraak ben ik zo dom geweest om vooraf te betalen, vervolgens hoorde ik dat de dealer toch wel onderdelen teruggenomen heeft en zou ik €80 teruggestort worden. Toen ik ze per mail benaderde om dit bedrag, was het bericht dat de dealer de onderdelen t.w.v. €80 toch niet terug nam en dat ik niets terug zou ontvangen. Met een uitleg van 2 pagina’s lang. De klantgerichtheid is er ver te zoeken en mocht dit dubieuze verhaal kloppen, dan is het er een administratieve bende om maar niet over de onderdelen te spreken. Naar mijn €80 kan ik fluiten!
Snel en professioneel de auto weer afgeleverd
Nadat onze BMW M2 leeggeroofd was ( stuur, navigatie, km teller etc.) kregen wij vanuit de BMW dealer een doorverwijzing naar ABS Pijnacker te Aalsmeer. Vanaf het moment dat hij daar door de berger was afgegeven tot het ophalen van de auto zijn we zeer goed op de hoogte gehouden van het herstel van de auto. De auto was ook eerder klaar dan de inschatting die werd gegeven.
Ook hebben zij direct een Klasse 2 alarm laten inbouwen.
Dus een zeer goede ervaring vandaar de 5 sterren.
In een periode van 8 jaar heb ik drie…
In een periode van 8 jaar heb ik drie schades gehad waarbij ik te maken heb gehad met ABS Apeldoorn en ABS Zwolle. Helaas zijn de recente ervaringen een duidelijke teleurstelling geweest.
De eerste schade, jaren geleden, werd hersteld bij ABS Apeldoorn en dat gebeurde destijds naar volle tevredenheid. Op basis van die positieve ervaring bleef ik vertrouwen houden in ABS.
De tweede schade, rond juli 2025, is hersteld bij ABS Zwolle en betrof een grotere reparatie. De aangegeven doorlooptijd zou circa 3 weken zijn, maar dit liep op tot bijna 6 weken. Dat iets kan uitlopen is begrijpelijk, maar deze overschrijding is buitensporig.
Daarnaast kreeg ik een leenauto mee die 2 à 3 klassen lager was en bovendien zeer vervuild. Tot overmaat van ramp bleek het herstel niet correct uitgevoerd: de motorkap stond scheef en ik moest zelf alsnog naar Tesla om de lampen opnieuw te laten kalibreren. Dit verwacht je als onderdeel van professioneel schadeherstel.
Voor de derde schade heb ik opnieuw gekozen voor ABS, maar dit keer bewust voor ABS Apeldoorn, gezien de goede ervaringen van de eerste keer. Helaas heb ik deze afspraak zelf afgebroken, wederom door miscommunicatie vanuit ABS.
Na het maken van een afspraak werd ik door ABS Apeldoorn gebeld met het verzoek een week later te komen, zodat men aanvullend op de reeds geüploade foto’s nog een schouw kon doen, waarna ik de auto direct zou kunnen achterlaten voor herstel.
Ik heb de auto de avond van tevoren zelfs netjes met de hand gewassen ter voorbereiding.
Bij aankomst bleek echter dat alleen een schouw was ingepland. Volgens ABS zou ik dit verkeerd hebben begrepen, ondanks dat het verzoek expliciet van ABS zelf kwam. Een leenauto was niet beschikbaar en men moest nog bekijken wat mogelijk was.
Toen ik mijn eerdere negatieve ervaring in Zwolle toelichtte, werd ik aan de balie meerdere keren onderbroken en kreeg ik zelfs het verzoek om “even een time-out te nemen”, omdat men vond dat ik als klant het mis zou hebben. Een bijzonder ongepaste manier van communiceren.
Alles bij elkaar een bijzondere teleurstelling, zowel qua herstelkwaliteit, doorlooptijd als communicatie. Afspraken blijken niet helder, verwachtingen worden niet waargemaakt en de manier waarop met klanten wordt omgegaan laat te wensen over.
Erg zonde.
Herstel 3 serie na zware aanrijding op de achterzijde
Quinten heeft zeer doortastend en heel netjes opgetreden in een dossier dat al even gaande was en zeer taai bleek te zijn en grotendeels door een andere vestiging is behandeld.
Uiteindelijk blijkt kwaliteit niet alleen uit de manier hoe de schade is hersteld, maar ook hoe je op de hoogte blijft van de vorderingen en/of waarom die er even niet zijn.
Heel blij dat ik nu weer in de eigen auto kan rijden want dat is wat je uiteindelijk toch weer wil.
Het gehele team in Almere is top qua hulpvaardigheid en professionalisme!
Helaas een zeer teleurstellende…
Helaas een zeer teleurstellende ervaring voor de afhandeling van een kleine schade aan mijn achterbumper.
De eerste melding op 15 februari 2025. Vervolgens bleef het stil tot ik zelf contact heb opgenomen.
De onderdelen bleken nog niet binnen.
Weer 3 maanden gewacht, geen enkele reactie ondanks de afspraak mij te informeren ook als er geen nieuws te melden is.
Na 11 maanden en een bezoek aan de garage om de druk op te voeren, eindelijk ná het bezoek de melding dat de onderdelen binnen zijn.
Afspraak gemaakt op 5 januari 2026, de reparatie zou 2 dgn duren.
De derde dag zelf gebeld hoe de reparatie verloopt, blijken toch nog niet alle onderdelen binnen te zijn?
Geen zicht op wanneer de onderdelen wel compleet zijn.
Na vierdagen met vervangend vervoer de auto weer opgehaald en nu in afwachting van een nieuwe afspraak..
Dus bijna een jaar verstreken.......
ABS Pijnaker Aalsmeer:
ABS Pijnaker Aalsmeer:
Buurman gooide zijn deur open en deukje in mijn portier. Naar Pijnaker geweest en kreeg te horen dat ze dit voor 95 % konden repareren zonder spuiten.
Vandaag geweest op de deuken dag en het resultaat is echt top.
Niks meer van te zien en binnen een half uur klaar voor 60 euro.
Prima bedrijf, klantvriendelijke en eerlijke mensen.
Lakse houding. Komt beloftes niet na.
Wij zijn in augustus naar ABS Zierikzee geweest voor het laten opmaken van een schaderapport voor de schades aan onze camper. Na maandenlang aan het lijntje te zijn gehouden en vele telefoontjes te hebben gepleegd met de vraag wanneer we een rapport tegemoet konden zien, kregen we eind november te horen dat het schaderapport eind december verwacht kon worden. Na mijn verzoek om dan in ieder geval een toezegging te krijgen dat de camper uiterlijk eind maart 2026 gerepareerd zou zijn werd gemeld ook die toezegging niet te kunnen geven vanwege grote drukte. Het had ABS Zierikzee gesierd om dat in augustus al te melden. Zeer slechte service. Ik ga nooit meer naar ABS Zierikzee !!!
ABS Roermond
ABS Roermond – Zeer teleurstellende service
Mijn ervaring bij ABS Roermond was helaas uiterst teleurstellend. De wachttijd voor de reparatie van mijn auto was extreem lang, wat al een vervelende start van het proces was. Ik had vooraf aangegeven dat ik graag een automatische vervangauto wilde ontvangen. Bij aankomst werd mij echter verteld dat dit niet beschikbaar was, waardoor ik een andere auto moest accepteren. Hoewel ik hiermee akkoord ging, voelde dit allesbehalve professioneel.
De reparatie zelf duurde uiteindelijk meer dan een week. Toen ik mijn auto terugkreeg, trof ik deze in een zeer slechte staat aan: het interieur was vuil en er zaten verfresten van het spuitwerk op verschillende plastic onderdelen, die ik gelukkig zelf heb kunnen verwijderen. Tot overmaat van ramp ontdekte ik ook een flinke kras op het stuur, die er voor de reparatie niet was.
Toen ik deze problemen probeerde te bespreken met het personeel, werden ze ontkend en werd er geen enkele oplossing geboden. Het gevoel dat je als klant genegeerd wordt en geen enkele erkenning krijgt voor de fouten die zijn gemaakt, is zeer frustrerend en onacceptabel.
Op basis van mijn ervaring kan ik ABS Roermond niet aanbevelen. Ik raad toekomstige klanten aan goed na te denken voordat ze hun auto hier laten repareren.
Prima ervaring.
Prima ervaring. Auto volgens afspraak gerepareerd en keurig afgeleverd. Zeer tevreden en reparatie perfect uitgevoerd. Contact met receptie was zeer correct en per mail een complete fotoreportage ontvangen van het reparatietraject. Pluim voor Jeroen. Zeer behulpzaam.
auto brouwers boekhorst in roermond is…
auto brouwers boekhorst in roermond is niet meer de garage en service wat ik sinds 1991 gewend was van Peter Brouwers.
klant onvriendelijk lange wachttijden te kort aan kantoor personeel is vroeger wel anders geweest toen het nog peter brouwers was.
ik ging sinds 1991 altijd bij dit bedrijf voor schade maar nu afgelopen 6 maanden weer met schade wat veroorzaakt was van een tegenpartij.
super klant onvriendelijk dus zal de verzekering maatschappij op de hoogte brengen dat ik in de toekomst voor een andere garage zal kiezen.
Absolute afrader
Absolute afrader. Wanprestatie en slechte service..
Blijkbaar zijn medewerkers rancuneus vooral de zogenaamde manager Mo ( een soort zelfverklaarde Jezus op aarde of in zijn geval een andere profeet … ) zaait onrust, is bedreigend en valt mensen lastig en bovenal: liegt !
Op zichzelf zal het bedrijf wel goed zijn ( hopen we ) zijn maar kijk uit voor deze persoon…
Zolang dit ‘soort’ mensen er werkzaam zijn heb ik maar 1 tip : Ik raad iedereen met klem af zaken te doen met dit filiaal .
ABS Groen, ik zeg niet doen!!!
Na de aanrijding van onze deur is de auto voor reparatie naar ABS Groen in Steenwijk gebracht. Na een periode van 17 dagen kon de auto worden opgehaald, echter zonder het gewenste resultaat. Er was lakschade aan het voorspatbord rechts, de rubbers aan de binnenzijde van de deur waren los of dubbelgevouwen, er waren lakdruppels op de nieuw gespoten deur, er was kleurverschil in de deurrubbers (waarop sarcastisch werd gereageerd) en het portier was niet met alle vier de bouten aan de scharnieren bevestigd, waardoor het portier verzakte en niet goed sloot. Gezien deze ervaring, zullen wij in de toekomst geen gebruik meer maken van de diensten van ABS Groen in Steenwijk.
ABS Broekhorst Ede is een vreselijk…
ABS Broekhorst Ede is een vreselijk bedrijf. Vooral de eigenaar.
Spiegels gejat dus moest de auto daar naartoe van verzekeringsmaatschappij.
Krijgt mijn man een melding dat er 40 kilometer met zijn auto is gereden. Hij belt erover op, maar dan houden ze zich dom en beloven terug te bellen. Dat gebeurt nooit en ook niet om aan te geven dat auto klaar is.
Op hun site een review geschreven over dit voorval en dan is de eigenaar boos. Maar nog steeds krijgen wij geen antwoord op die gereden kilometers.
Nu zijn de spiegels weer gejat. En moet de auto er weer naartoe. Nu krijgen wij de melding dat ze hem weigeren zonder reden om aan te nemen.
Dan laat je je echt van je slechtste kant zien. Je kan ook zeggen wij laten zien dat het beter kan. Maar nee meneer is zéér verbolgen omdat wij een slechte review hebben gegeven. Breng nooit je auto bij dat bedrijf.
Klantonvriendelijk!!
Vreselijk bedrijf! Ik belde om een afspraak te maken maar vroeg of het graag op vrijdag kon. Meneer zei dat dit voor hen geen optie was dus ging ik akkoord met de donderdag. Gesprek afgesloten maar nog voordat meneer ophing hoorde ik meneer mij een “onmogelijk wijf” noemen. 1 tip: misschien eerst even de telefoon ophangen voordat je over een ander lult!
Service comme il faut!
In een wereld waarin zelfredzaamheid het devies is en je af toe aan de Goden overgeleverd lijkt te zijn is klantgerichte service eerder een uitzondering dan een vanzelfsprekendheid. Op zaterdagmiddag 7 juni werd mijn Maserati door een doorgesnoven GZZ client (waarvan er helaas teveel vrij rondlopen in dit land) moedwillig bekrast. Het had niet veel gescheeld of de man was bij de kladden genomen door een getuige maar hij wist gelukkig voor hem te ontkomen. Daar het mijn eerste schade ooit was, kwam ik voor het eerst in de schade mallemolen terecht: Aangifte doen bij de politie, niet online maar fysiek want er was een getuige ter plekke: 12 dagen wachttijd vanwege personeelskrapte. Bij mijn verzekering (gelukkig all-risk) verliep ook niet alles helemaal lekker en met de ingehuurde schade-expert al helemaal niet. Je moet echt persistent zijn en overal bovenop zitten, wil je wat gedaan krijgen in dit land. Wie absoluut op alle facetten doorpakte was ABS Beckers Autoschade in Landgraaf. Vanaf het moment van binnenkomst werden verzekering en schade-expert op de voet gevolgd en daar waar nodig, werd er kordaat ingegrepen. Had men dit niet gedaan, zou ik makkelijk 8 weken verder zijn geweest. Verder kreeg ik 2 prima leenauto’s mee en werd de Maserati binnen een luttele drie dagen (afspraak = afspraak) blinkend en wel afgeleverd met een staaltje vakwerk pur sang. Wie autoschade heeft de regio Parkstad en daarbuiten, kan ik van ganser harte de ouderwetse goede en gedegen service van Robert Nijkamp & Co aanbevelen.
Christian Petermann
Creative Director Treasurium
Co-Founder Airsoft Vets
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.