agonia.nl

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Pas op voor deze site!!! Pakketje nooit ontvangen! Maar wel moeten betalen. Na lang touwtrekken met klarna schijnen ze een bewijsje van bezorging te hebben maar totaal geen menselijke manier van... See more

Rated 1 out of 5 stars

Product kwam niet overeen met dat gene op de website. Moeilijk te bereiken, en de berichten die ik kreeg waren alleen maar dreigingen, via Klarna eindelijk een retour label gekregen. Maar ze zijn t... See more

Rated 1 out of 5 stars

Na lang twijfelen toch een bestelling gedaan. Info op de website klopt niet waardoor het artikels veel te groot besteld, en pas weken na bezorgdatum gekregen. Nieuwe bestelling gedaan, artikel nooit... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb 23 december 3 broeken besteld. De levering duurde vrij lang, maar is mij gelijk uitgelegd via de mail waarom. De feestdagen zaten er natuurlijk tussen. Vriendelijke mensen ondanks mijn gevraag... See more

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Opgepast bij deze verkopers

Opgepast bij deze verkopers, dit zijn oplichters.
Foto van wat ze verkopen komt niet overeen met wat ze u opsturen. Maten van hun maattabel is helemaal fout.
Reageren ook niet meer op mails.

February 1, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Pas op dit zijn oplichters.

Pas op dit zijn oplichters.
Ten eerste de maattabel klopt van geen kant waardoor je zeker de verkeerde maat geleverd krijgt.
Als de koerier het telaat levert, wat tegenwoordig vaak gebeurt heb je ook een probleem met Agonia.
Want zo zeggen ze het termijn om je kleding te ruilen is nu verlopen.
Slechte kleding met een afwijkende maattabel.
Ik heb normaal maat L / XL
volgens de maattabel van Agonia zou ik dan 4 of 5x xl moeten bestellen.
Een klantenservice die alleen maar de discussie met je aangaat maar je probleem absoluut niet oplost.
Plus als je met bewijs komt dat je de bestelling echt later is bezorgd, je account blokkeert zodat ze geen last meer van je hebben.

February 23, 2023

Waardeloos klantonvriendelijk…

Waardeloos klantonvriendelijk bedrijf!!! Maat van hun broeken klopt niet hoe ze het adverteren via de website. Contact met ze opgenomen omdat ik ze wilde ruilen voor de goede maat. Geven ze de optie dat ik ze opnieuw bestel en volledig betaal en krijg ik 30% terug van de eerste bestelling. Vervolgens geef ik binnen de wettelijke retourtermijn aan dat ik ze terugstuur en het geld terug wil. Blijven ze om de pot draaien en komen ze met onwaarheden. Dit bedrijfhoudt zich niet aan de wetgeving, en is alleen uit op je geld. BLIJF BIJ HEN WEG, OPLICHTERS!!!

March 24, 2023

Opgepast dit zijn oplichters

Opgepast dit zijn oplichters, foto van was ze aanbieden komt niet overeen met wat ze je opsturen. Daarbij kloppen de maten van de maattabel wat ze aanbieden niet.

March 23, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Retourneren van een broek van €35,-…

Retourneren van een broek van €35,- kost €20,- omdat het naar China terug moet. Belachelijk. Na Sinterklaas besteld en deze week (14 maart) geleverd. Goed de kleine lettertjes lezen voordat je iets besteld. Had ik helaas niet gedaan.

March 14, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ik kreeg het veel later t pakket en het zag er niet uit en het viel 2 maten kleiner uit

Ik kreeg het veel later t pakket en bestelling waren zoek , toen ik het na n paar weken kreeg en na vele mails en klachten . Vielen de herenbroeken 2 maten kleiner uit.
Toen we daarover mailden zeiden ze dat we te laat waren en we hadden het naar China moeten terug sturen terwijl ik het in Nederland besteld had . €25;00
Op mijn kosten .materiaal was ook heel anders dan op t filmpje , doe nooit meer zaken met ze .

March 18, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Product ontvangen die niet aan…

Product ontvangen die niet aan beschrijving of verwachting voldoet. Netjes via mail gemeld dat ik het wil retourneren en het adres gekregen. Eerst wilden ze dan 20% van de prijs inhouden totdat ik zei dat het wettelijk gezien volledig terugbetaald moest worden. Vervolgens 26 euro betaald om het retour te sturen, krijg ik na weken bericht: accepteren je retour niet omdat het er gedragen, ongewassen uitziet en stinkt! 1 product is niet eens uit verpakking gehaald omdat de eerste al niet voldeed en is nooit gedragen: gelijk na uitpakken weer teruggestopt en retour gestuurd! Nu heb ik geen product en zij vewachten dan wel dat je betaalt. Werken ook totaal niet mee en zijn niet vriendelijk! Zijn waarschijnlijk leuk zolang je niks retour wilt sturen, dan worden het een stel dieven. Ze proberen onder de wet uit te komen. LET OP: als ze beweren dat je iets niet mag retourneren omdat het in de sale is: BS! want mag wettelijk gezien niet en dat weten ze! Ze moeten het accepteren. Ik zou deze webshop nooit aanraden! Zijn ook online te googlen als 'verdachte webshop' die zich niet aan de regels houden. Helaas ben ik daar te laat achter!

Rated 1 out of 5 stars

Zeer onbetrouwbaar webshop komen…

Zeer onbetrouwbaar webshop komen afspraken niet na
Nooit daar kopen beloven 75 procent tevergoeden maar dan hoor je niks meer

March 14, 2023
agonia.nl logo

Reply from agonia.nl

Hi Henk,
U hebt een verkeerde maat besteld en vroeg om te ruilen.
Wij hebben vervolgens aangegeven dat u een nieuwe bestelling kunt plaatsen met de goede maat en wij van de oude bestelling 75% terugstorten.

Mailwisseling:
Beste Henk,

Ja hoor, ruilen is mogelijk. U kunt een nieuwe bestelling plaatsen en vervolgens crediteren we de oude bestelling.

Voor wat betreft de verkeerde maat:

We kunnen u het voorstel doen dat u (optie 1): de verkeerde maat retourneert ( is wel op eigen kosten) of (optie 2) dat we 75% van het aankoopbedrag terugstorten en dat u de verkeerde maat mag houden.

Ik hoor het graag!

Jessica,

antwoord Henk:
Doe dan maar optie 2
Groet Henk

Dag Henk,

Dat is prima.
Dan zien we uw nieuwe bestelling wel tegemoet.
Dit kan via: https://agonia.nl/products/quick-dry-pantalon%E2%84%A2-de-sneldrogende-broek-met-stretch-i-1-1-gratis?variant=43525791875330

Er staat ook een maattabel bij waarin u de juiste maat kunt kiezen aan de hand van de afmetingen in CM.

Jessica,
agonia.nl

Vervolgens nooit meer iets van u gehoord.

Dus in dit geval bent u degene die de afspraak niet nakomt door geen nieuwe bestelling te plaatsen maar u verwacht wel 75% terug.

Dus kijk uzelf even in de spiegel s.v.p. voordat u anderen beschuldigd van afspraken niet nakomen.

Ik verzoek u vriendelijk om deze review te verwijderen en zodra u een nieuwe bestelling hebt geplaatst contact met ons op te nemen via info@agonia.nl

Team Agonia.nl

Aanbieding gekocht

Aanbieding gekocht, kun je blijkbaar niet retouren. Zit je dan met 3 overhemden die niet passen (maten zijn niet Europees maar Chinees). Ja het klopt, staat in de voorwaarden maar volgens mij is niet retouren totaal niet klantvriendelijk en helemaal niet meer van deze tijd!

March 13, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Nette webshop niks mis mee

Ik bestel hier regelmatig, nadat de maat tijdens mijn eerste bestelling helaas niet paste kreeg ik direct een nieuwe opgestuurd.
Klasse deze service. Gelukkig zijn jullie betrouwbaar.

Mvg,
Laura Boender

XL Hemd aangekocht

XL Hemd aangekocht, en krijg een 41.
Normaal is XL 42/43.
De schoudermaat moet volgens hun eigen tabel 47.5cm zijn , maar mijn hemd is maar 44.5cm.
En toch nog altijd niet willen inzien dat het, het verkeerde hemd is?!!
Ik vraag nu voor een juist hemd , of geld terug.
Maar ze blijven rond de pot draaien , om het toch maar niet te moetenn oplossen!!!

February 2, 2023
Rated 1 out of 5 stars

De Quick dry heren pantalons besteld…

De Quick dry heren pantalons besteld maar wat een teleurstelling toen ze uiteindelijk na een dikke maand geleverd werden.
Maatvoering klopt totaal niet en nog maar niet over de kwaliteit te spreken , gewoon heel maar dan ook heel slecht.
Na email contact kunnen de broeken niet retour en hoppa geld is weg
Dus mensen trap er niet in om een product bij Agonia te bestellen

March 2, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Geen reacties, late levering en product heel anders dan op de website

Via deze website een 'warme' leather-like broek besteld, die binnen 2 weken geleverd zou worden. Hierop kreeg ik al een mail dat het later zou worden, prima.. uiteindelijk is die 2 maanden later geleverd en totaal niet gelijk aan de website. De stof is extreem dun, staat totaal niet mooi als broek daardoor. Bovendien valt die groot uit, terwijl geadviseerd werd een grotere maat te nemen omdat ie klein uit zou vallen.
Probeer ook al ruim 1 maand in contact te komen, maar kreeg alleen de automatische antwoorden en totaal geen reacties. Wat mij betreft niks bestellen hier, ze werken niet mee en leveren geen kwaliteit.

Rated 1 out of 5 stars

Let op hoor! Verschrikkelijk en oneerlijk!

Handschoenen met poesjes besteld, na een veel te late levering ook nog eens een heel slecht product gekregen. Ze lijken er niet eens op!
Ik mocht ze niet retourneren want ze waren in de aanbieding! (Ja ja, voor 25 euro)
Ze dreigde me zelfs met een rechtzaak! Wat een lullig en verschrikkelijk bedrijf is dit! Noooooit bestellen daar aub!

February 26, 2023

Oplichters!

Ik heb een product besteld maar wat ik ontving leek totaal niet op wat ik besteld had. Melding gemaakt en kreeg een mail terug dat foto en werkelijkheid kunnen verschillen terwijl het verschil duidelijk zichtbaar is. Ze willen het product nu niet terug nemen. NIET BESTELLEN BIJ HUN!

Eens maar nooit meer

Agonia stuurt mij zojuist een mail met het verzoek een review op Trustpilot te plaatsen, dit wil ik bij deze doen...ik vermoed dat ze dit beter niet hadden kunnen vragen.
Bijna 2 weken geleden hebben wij onze bestelling met vertraging ontvangen. Inderdaad uit China wat ik niet had verwacht gezien het agonia.NL betreft.
De blouses waren jammer genoeg te klein. Toen we vroegen naar de retourprocedure werd redelijk snel gereageerd en werd er aangegeven dat retourneren niet mogelijk was omdat het product met korting is gekocht. Naar mijn idee is dit in strijd met de Nederlandse wetgeving omtrent het herroepingsrecht. Ik heb hierover een nette mail gestuurd en twee maal een herinnering echter antwoord blijft uit.
Zoals de titel al zegt wat mij betreft eens maar nooit meer.

February 10, 2023

Geen aanrader

Geen aanrader! Ik heb een hemd maat L besteld, maar de mouwen komen meer dan 10cm te kort. Als ik dit probleem aankaart, krijg ik een nietszeggend antwoord dat ze hier niets aan kunnen doen omdat ik het product met korting aangekocht heb. Totaal geen klantvriendelijkheid en ze komen hun eigen beloftes die op de website staan niet na.

teleurstellend artikel

Binnen 8 dagen leveren werd meer dan een maand!
Maar er was wel constant email verkeer met wat er aan de hand was!
Product valt erg tegen, absoluut niet wat ze laten zien!
Dit was mijn laatste keer op deze manier iets bestellen!
Ben de teleurstellingen zat!

The Trustpilot Experience

Take a closer look