Pas op voor deze site!!! Pakketje nooit ontvangen! Maar wel moeten betalen. Na lang touwtrekken met klarna schijnen ze een bewijsje van bezorging te hebben maar totaal geen menselijke manier van... See more
agonia.nl
See what reviewers are saying
Product kwam niet overeen met dat gene op de website. Moeilijk te bereiken, en de berichten die ik kreeg waren alleen maar dreigingen, via Klarna eindelijk een retour label gekregen. Maar ze zijn t... See more
Na lang twijfelen toch een bestelling gedaan. Info op de website klopt niet waardoor het artikels veel te groot besteld, en pas weken na bezorgdatum gekregen. Nieuwe bestelling gedaan, artikel nooit... See more
Ze hebben erg de best gedaan om mijn…
Ze hebben erg de best gedaan om mijn bestelling te bezorgen.
Je kunt er met een gerust hart bestellen.
Iets uit het buitenland duurde iets langer.
OPLICHTERS!! NIET INTRAPPEN!!
Ik heb mijn echte review verwijderd omdat ik alleen nog wil aantonen dat er een een heel ziekelijk persoon zit achter Agonia.
Zijn/haar opmerking staat volgeschreven met leugens en verzonnen teksten, waaronder dat "geciteerde" stukje. Dat is compleet verzonnen. Ik ga er verder geen woorden meer aan vuil maken want het kost mij inmiddels teveel energie. Helemaal na de advocaten dreiging die ik via de mail ontving.
Maar lees de rest van de negatieve reviews en de opmerkingen van Agonia, dan zie je hoe ongeloofwaardig zij/hij is. Een professioneel bedrijf schrijft natuurlijk niet zo. Het is lachwekkend om te zien hoe iedereen dit bedrijf zou hebben "verrot" gescholden en zijn/haar glazen heeft ingegooid. Maarja, Agoni schrijft zo lelijk om zijn/haar hachje te redden.
Oh ja, dat mijn naam en woonplaats wordt gebruikt maakt totaal geen indruk op me. Iets wat wederom heel dom is, want dit gaat in tegen de regels van avg 😉
Nooit iets hier bestellen
Ik had Handschoenen besteld. In hun retour beleid het onderstaande;
RETOUR- EN TERUGBETALINGSBELEID
Wij willen dat u tevreden bent met uw aankoop bij ons. Voordat u de levering van uw bestelling accepteert, verzoeken wij u deze te inspecteren. Als er een probleem is, kunt u de levering weigeren. Zodra u de levering heeft geaccepteerd (of als u het product zelf mee naar huis heeft genomen), heeft u 14 dagen de tijd om contact met ons op te nemen over defecten, schade, of andere problemen.
Dus gevraagd de bezorger te wachten en heb het pakket uitgepakt. Zag er niet uit. Overal lijm. Dus gelijk mee terug gegeven aan de pakket bezorger. Heb ook bewijs dat het pakket retour is verzonden en aangekomen.
Maar dan gaat de mail wisseling zeer vervelend tot intimiderend toen.
Ik had niet betaald, maar via Klarna. Betaling stop gezet en Klarna heeft er een onderzoeksteam opgezet.
Vandaag wordt er een pakketje bezorgd met WorldTech Nederland erop.
Wat blijkt , zijn dezelfde Handschoenen die ik heb geretourneerd en duidelijk heb aangegeven niet meer wens te ontvangen.
Dit bedrijf is ook tijdelijk gesloten, kan nu dus niet retourneren.
Wel weer gemeld bij Klarna en zij nemen dit mee.
Maar bestel niets bij dit bedrijf.
Gewoon oplichterij. Slechte kwaliteit en zeer nare Klantenservice.
Zie ook hun reacties hieronder.
De reactie hieronder is een leugen. Ik kan de hele mailconversatie hierin zetten, maar er is nooit om een foto gevraagd.
De ene leugen na de andere.
Ook de reactie over weigeren klopt niet.
Ik hem niet aangepast in het retourbeleid, maar zij hebben dit aangepast. Ook hier heb ik een mail van, waarin ze zegt Jessica, dat zij ten alle tijden hun retourbeleid mogen aanpassen. Wat Jessica zich niet realiseert is dat als je een schermafbeelding maakt hier een datum en tijd bijstaat. Dus beste Jessica ik heb overal bewijs van. Dus het dreigen en intimideren maakt op mij geen enkele indruk.
Succes met je bedrijfje

Niet bestellen!
Niet bestellen! Je krijgt een ondeugdelijk product en iets goedkoops van AliExpress. Oplichters zijn het.
Retour sturen is niet mogelijk. De kosten zijn bizar hoog en binnen 14 dagen komt dit nooit aan (kijk op PostNL. vertraging is namelijk al 14 extra dagen. Retour sturen is dus gewoon onmogelijk. Bij navraag DHL konden zij ook niet eens het retouradres vinden. Bestaat gewoon niet.
En nee Agonia…product kreeg ik heel laat…(na ruim een maand) tevens na ontvangst gelijk gemaild dat het product ondeugdelijk was, in tegenstelling tot wat jullie hieronder zeggen.
Dat nu iedere klant jullie verrot gescholden zou hebben is gewoon lachwekkend😂. Dat wordt zo te zien nu onder elke recensie geknipt en geplakt. En dan de opmerking dat klanten “eigen glazen ingooien”. Ik heb jullie niet verrot gescholden, maar toch geen oplossing gekregen. Niemand krijgt een oplossing, of je nu netjes blijft of niet.
Wat een onprofessioneel bedrijf en zielig figuur zit hierachter…
De vele slechte recensies zeggen voldoende. Trap er niet (zoals ik) in…

Reply from agonia.nl
Zonde voor je geld . Niet bestellen !
Geen respect aan de klant.
Je mag de producten niet retouren ondanks je alle voorwaarden van retouren voldoet. 1 dag na de levering heb ik via e-mail laten weten dat ik niet de product ontvangen heb die besteld werd. Pas na 1 week en 1 extra email heb antwoord ontvangen.
Zoals door de medewerker van Agonia gezegd werd er is geen discussie over retouren. Hoe kan je jou klant op deze manier behandelen..?
Waar blijft onze consumenten recht?
En nu omdat ik mijn eigen ervaring hier deel wordt ik gewaarschuwd om dit niet te doen...

Reply from agonia.nl
Niet kopen via deze dropshipping
Absurd bedrijf, slecht product, retourzending naar China en inhouden van 20% voor verwerkingskosten...
Overigens, het staat in de kleine letters op hun eigen website dat je moet retourneren naar China en dat er 20% verwerkingskosten moeten worden betaald.
Slecht product omdat de laarzen die ik heb besteld van leer gemaakt zouden moeten zijn maar helaas van een soort plastic zijn gemaakt.

Broek besteld
Broek besteld. Werd meteen via mail op de hoogte gesteld dat het wat langer zou duren. Heb de broek keurig binnen maar helaas te groot....verder prima gegaan met bestellen en bezorgen
Ik heb 23 december 3 broeken besteld
Ik heb 23 december 3 broeken besteld. De levering duurde vrij lang, maar is mij gelijk uitgelegd via de mail waarom. De feestdagen zaten er natuurlijk tussen. Vriendelijke mensen ondanks mijn gevraag wanneer de levering zou komen, terwijl in de eerste mail stond medio of eind januari. Dus wat mij betreft prima bedrijf.
Wies de Groote
Niets kopen hier
Niets kopen hier, bij het retour sturen van een product moet u zelf de verzendkosten betalen. Deze loopt makkelijk op tot 34 euro omdat het terug naar China moet gestuurd worden. Hierover valt met hun niet te discussiëren. Kwaliteit van mijn product ' lavawatch' was geen goede kwaliteit. Er werden mij helemaal geen andere oplossingen aangeboden #Agonia : geen leugens plaatsen aub! Of de volledige mail conversatie wordt hier mee online gezet. Mvg

Reply from agonia.nl
Handschoenen voor mijn dochter besteld
Handschoenen voor mijn dochter besteld, super mooi op de foto, maar wat ik kreeg leek niet eens op de foto!
Slechte service, communicatie klant onvriendelijk. Alles wordt gewoon via Aliexpress besteld maar je betaald veel meer voor dan het waard is. Retour moet je naar China sturen! Koop nooit iets op Agonia!!!
Wat een leugen reactie plaatst dit bedrijf! Geloof hun niet! Ik heb ze gewoon aangesproken dat het oplichting is, mooie foto’s plaatsen en uit China rotzooi laten komen en dan nog brutaal op mijn e-mail reageren! Wat een laag niveau van Agonia! Alle reacties deleten anders, kunnen ze niemand meer oplichten met deze praktijken!

Wees gewaarschuwd
Even een vraagje. Waarom worden alle reviews die minder scoren dan 3 sterren gerapporteerd door agonia met: agonia.nl heeft deze review gerapporteerd voor het bevatten van schadelijke of illegale inhoud.
Ben dan toch nieuwsgierig naar de inhoud van deze vele reviews met minder goede ervaringen. Ik hoor het graag.
En mijn persoonlijke ervaring? Ronduit slecht. Vier 'leather' broeken besteld en ontvangen van zeer slechte kwaliteit. Stof zo dun als vershoudfolie. Retour kan niet want 'afgeprijsd'. Dit staat weggemoffeld in de kleine lettertjes. De broeken worden echter 'met korting' aangeboden, dat is m.i. wat anders dan 'afgeprijsd'. Zo lust ik er ook nog wel n paar. Als Agonia lef heeft zijn ze eerlijk en storten zij het geld terug. Maar dat verwacht ik niet gezien de schokkende reacties van hen op negatieve reviews.
Dus vooral niet in zee gaan met dit bedrijf!
Ach en meteen even een reactie op de reactie van Agonia hieronder: de broeken zijn helemaal niet beschadigd, ze zijn gewoon heel. Alleen de kwaliteit van de stof is ruk, dat is mijn klacht. Ik heb niet gemaild met hen over de kwaliteit van de geleverde spullen. Ik heb alleen gemaild over de retourprocedure. Er zijn geen foto's gevraagd of door mij gemaild:
Beste yvonne,
Bedankt voor uw mail.
Aardig dat u zo reageert!
Fijn dat de broeken binnengekomen zijn.
Echter, producten met korting nemen we niet retour. Dit staat ook beschreven in de algemene voorwaarden.
Met vriendelijke groet en een fijne dag!
Zo grappig dat Agonia dit gewoon verzint.

Goede service gekregen
Klantendienst heeft ons goed op de hoogte gehouden toen er vertragingen waren met ons pakket. Informatie die gegeven werd, klopte ook. De artikelen voldoen aan onze verwachtingen.
Zeer slechte webshop
Zeer slechte webshop! 3 broeken besteld en €90,00 hiervoor betaald. leek op de foto heel mooi en er stond voor 23:59 besteld, dezelfde dag nog verzonden. helaas heb ik de broek pas na een maand gekregen en hele slechte ali-express kwaliteit. De donkergroene broek bleek knalgroen en de donkerrode broek bleek knal rood. Zwart was uiteraard wel zwart, maar vanwege de enorm slechte kwaliteit ga ik dit nooit een keer dragen. ik heb €90,00 in een put gegooid en je krijgt het helaas niet terug. BESTEL HIER NOOIT IETS !
Update op de reactie die ik hierop kreeg van agonia: ik dreigde met een advocaat, maar agressie of schelden kwam hier totaal niet aan te pas.
omdat hun geen goede oplossingen wilden verzinnen, vroeg of ze mij een goed adres wilde geven voor een retour waarop ik antwoorden krijg als "de tijd tikt succes".. ja dan lijkt het mij meer dan logisch dat ik daar niet blij van wordt.

Reply from agonia.nl
Voor het eerst in mijn leven opgelicht!
Voor het eerst in mijn leven opgelicht!
Het is jammer dat ik hier geen foto kan plaatsen want die zegt alles!
Handschoenen gekocht voor € 24,95 met een vos erop. Op de website zien ze er fantastisch uit maar in het echt is het gewoon lachwekkend. Hele slechte kwaliteit, een soort van knuffel dat een vos moet voorstellen op de handschoen geplakt met een lijmpistool.
Los van de lange levertijd (maar ja, het moet dan ook eerst bij Aliexpress besteld worden) is het echt schandalig!
Als antwoord van Agonia krijg ik dat ik het artikel niet terug kan sturen omdat ik het met 50% korting gekocht zou hebben. Betekent dat het normaal € 50,- gekost zou hebben. Dat zou nog schandaliger zijn.
Daarnaast geven zij aan dat ik deze review weg moet halen omdat er anders sowieso geen oplossing komt en dat deze gerapporteerd is.
Met mijn review zijn er vele reviews gerapporteerd door Agonia dus ik hoop dat Trustpilot hier ook naar kijkt en zal in zien dat deze slechte reviews niet voor niets zijn. Dan krijg je pas een eerlijke kijk op dit bedrijf.
Update op het antwoord van Agonia hieronder: Vanaf het begin keurig en correct naar jullie toe geweest maar wel duidelijk. Je moet geen troep verkopen en verwachten dat je daar mee weg komt!

Oplichters!
Ik ben in lange tijd niet zo teleurgesteld geweest. Het is een soort gruwel. Knoei niet met deze oplichters!
Schitterende klantenservice
Ik heb onlangs voor de eerste maal een bestelling geplaatst bij Agonia en heb zelden zo een snel en vriendelijk contact gehad met de klantenadviseur.
Jessica, je bent top !
Cindy
Goede service!!!
Prima levering,
Hele goede service!
Ik bestelde een horloge bij agonia
Ik bestelde een horloge bij agonia. Het was binnen een week geleverd. De kwaliteit is top. Ik ben er super blij mee!
Super goede service
Super snel reactie op mijn mail, ik had een broek besteld maar was na 4 weken nog steeds niet binnen. De klanten service heeft het nagekeken en hij zou deze week nog binnen komen, de volgende dag was hij binnen.
Heel blij mee maar hij bleek te groot helaas, eigenlijk kun je afgeprijsde artikelen niet retourneren of omruilen toch een hele goede oplossing gekregen.
Super goed gemotiveerd en meedenkende medewerkers iig Jessica.
Jessica nogmaals bedankt

The Trustpilot Experience