2.2

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Bliver ignoreret af deres kundeservice

Vi har fået et anlæg leveret og monteret via vores nybyg igennem Huscompagniet.

Deres montør har smadret 2 skruehoveder, så jeg kan ikke skrue lågen af når jeg skal lave alm vedligeholdelse.

Har prøvet at række ud til dem for at de kan komme og hjælpe mig, men jeg bliver ignoreret

December 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har op til flere gange henvendt mig…

Jeg har op til flere gange henvendt mig til firmaet, for at få en mand ud og rense mit anlæg, samt skifte filter. Der er aldrig kommet nogen. De ikke så meget som ringer tilbage. Endnu et firma, som vi var tvunget til og tage gennem Hus Compagniet.

November 13, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Hold dig langt væk fra denne useriøse…

Hold dig langt væk fra denne useriøse virksomhed (AirTjek.dk) – vær opmærksom på, at de også opererer under navnet filtershop.dk.

Konklusion:
Useriøs virksomhed, elendig kundeservice og nul respekt for kundernes tid. Find en anden leverandør – det her er spild af penge og tålmodighed.

Uddybning:

Jeg stod med akut behov for service på mit genveksanlæg og forsøgte forgæves at ringe til AirTjek. Da det ikke lykkedes mig, at komme igennem pr. telefon, valgte jeg deres mulighed for at udfyldte en kontaktformular på deres hjemmeside, og efter nogle dage fik jeg endelig en mail, hvor de henviste mig til at bestille via deres anden hjemmeside, filtershop.dk. Her skulle jeg ovenikøbet betale for eftersynet på forhånd, hvilket allerede lugtede langt væk – men da jeg havde brug for hjælp, tog jeg chancen.

Dagen efter fik jeg besked om, at de kunne komme om 2–4 uger (!). Altså oveni de dage, jeg allerede havde ventet på at få et svar. Efter yderligere ringen og dialog lykkedes det mig at få en tid 1,5 uge senere.

På selve dagen, hvor jeg skulle sidde hjemme og vente i et vindue på plus/minus flere timer, ringede montøren først kl. 15.50 – da han var på vej hjem – og meddelte, at han ikke kunne nå det alligevel. Da jeg spurgte, hvad jeg så skulle gøre, svarede han, at jeg kunne prøve at ringe til firmaet dagen efter.

Ringede dertil dagen efter og fik fat i 2 forskellige medarbejdere som ikke kunne hjælpe mig med en tid. Det er kun deres eneste planlægger der kan det, og han havde et par fridage. Jeg bad derfor om at blive ringet op, når han kom tilbage mandag - som de oplyste mig om. Men nej -mandag blev jeg IKKE ringet op som aftalt - for han havde åbenbart fri til om onsdagen lige pludselig. Om onsdagen lykkedes det mig endeligt at få fat i ham.

Da jeg endelig fik fat i deres planlægger (en uge senere), var meldingen blot: “Vi kan komme om 2 uger.” Ingen undskyldning, ingen fleksibilitet, ingen hjælp!!!!!

Jeg har derfor bedt om at få mine penge retur.

Useriøs virksomhed og elendig kundeservice - øv øv

August 5, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Efter under 2,5 år stod begge motor af…

Efter under 2,5 år stod begge motor af i vores anlæg på loftet. Måtte betale forud for et montørbesøg, han mente nok garanti ville tage regning på 2 nye motor. Men nej, AirTjek mente ikke de ville bidrage med nogen garanti eller rabat 😢 Dårlig kunde service.

May 30, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Hjælp til at få ventilationsanlæg igang

Mit 8 år gamle Nilan gik i stå efter en strømafbrydelse. Jeg fik uden det mindste bøvl super hurtig og kompetent hjælp på telefonen og fik selv anlægget igang igen - inkl. den oprindelige indregulering af anlægget, som de måtte i arkivet for at finde. Tak for hjælpen!

March 3, 2025
Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse fra kontakt til udført service

Bestilte service via deres hjemmeside. Blev kontaktet hurtigt og fik aftalt tid til service. Service foregik også super fint, virkede professionelt og ordentligt.
Både kontakt med kontoret og servicemanden var desuden præget af meget venlige og imødekommende personer :-)

June 29, 2023

Måske har de travlt

Måske har de travlt, men de kunne da som minimum svare på en mail henvendelse. Men efter knap en måned uden nogen form for respons, må man jo finde på noget andet. Ærgerligt.

August 15, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Mit Nilan ventilationsanlæg gik i stå !

Mit Nilan ventilationsanlæg gik pludselig i stå, jeg ringede til Air Tjek og kom til ,at tale med Casper i service afdelingen, fik en super vejledning i at genstarte og mit Nilan anlæg, som nu kører igen ! super service !

MVH Peter Wolf

March 19, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Det lykkedes ikke engang at få et tilbud

Jeg skriver 2 feb. med tegninger til Aircheck og spørger om de vil være med på et tilbud. Modtager ønsker om flere oplysninger som jeg leverer 4 februar. Rykker for et svar 15 februar som jeg modtager 17 februar med en ca. pris og tilbuddet om en mere detaljeret pris. Jeg tygger på sagen og beder d. 21 april om et detaljeret tilbud da jeg har besluttet at jeg gerne vil have Aircheck til at lave anlægget.

D. 15 juni rykker jeg for svar.
Den 16 juni får jeg afslag på et tilbud pga. travlhed.
Jeg har muligvis nok afventet ca. 2 måneder med at vende retur.

Men jeg synes det er en mærkelig håndtering at holde mig hen i 2 mdr. for så at afslå at give tilbud...

Jeg kontakter et andet firma. Indenfor 3 dage har jeg haft besigtiget opgaven og afventer nu tilbud til opsætning indenfor 3 uger.

Men der er måske "Lukket pga. velstand"

Spild af min tid....

June 19, 2015

Super Service og flot arbejde

Airtjek har installeret ventilation I min bolig igennem et typehus firma. Super flot arbejde og service ved reklamation. Jeg har flere gange haft behov for teknisk assistance til justering og optimering, alle gange har jeg mødt kvalificeret og serviminded teknikker, der har taget sig tid til at guide mig igennem menuerne.

March 19, 2015

Service uden lige

Jeg har netop fået installeret et Nilan comfort anlæg ved Airtjek og jeg må sige at jeg har i mine 20 år i service branchen sjældent set så god og grundig en service.
I tilbudsfasen var firmaet ekstremt kyndig i behovsaddækning således har jeg ikke fået mere end det jeg havde brug for på trods af ivrige forsøg fra min side. Jeg talte med 5 forskellige firmaer samt Nilan som leverandør og det stod mig hurtigt klart at de anbefalinger jeg fik fra Airtjek stod 100% mål med Nilans egne forslag dog med den ekstra note at Airtjek kunne fortælle mere om løsningerne for mit hus med udgangspunkt i deres erfaring.
1 dag så var arbejdet udført. Lige fra morgenstunden og mødet med håndværkerne stod det klart at kvalitet var top prioritet. Installationen og oprydningsarbejde samt efterisolering gik forrygende. Samtidig gjorde de meget ud af tætning og lyddæmpning - ting som var en selvfølge for Airtjek. Jeg har således et anlæg nu som jeg ikke kan høre selv ved fuld effekt, hverken ved udsugning/indblæsning ej heller hvor aggregatet står. De skal således fra min side få de varmeste anbefalinger. Jeg giver sjældent ros i denne størrelse, da jeg har ekstremt høje kvalitets krav, men for Airtjek er det fuldt ud berettiget. Prisen var også konkurrence dygtig.

December 2, 2014

Er det dårlig service ? Ja

Jeg har købt et genveksanlæg igennem Airtjek og har 2 gange haft brug for at få det serviceret. Den første gang gik der rigtig mange opkald med bare at få fat i en person som vidste noget om anlægget som de selv havde solgt. Dernæst måtte jeg vente 3-4 mdr. inden der kom en servicemand som dog var meget servicemindet og lavede reperationen til UG dog 50% over aftalte pris.

Anden gang er for ca. 3-4 mdr. siden hvor der var gået en føler som jeg igen med møje og besvær fik lov at bestille og hvor jeg nu har ventet i 3-4 mdr. og lige har modtaget en besked om at jeg gerne må finde en anden. NB! Jeg betalte den første regning uden brok selvom den var 50% over prisen.

Hvad sker der lige der - sælger de kun nyt og overlader så folk til sig selv.

Vh

August 27, 2014