Hurtig levering - flink montør. Vil klart bruge dem igen.
Hurtig levering - flink montør. Vil klart bruge dem igen.
Rigtig fin service. Havde problemer med udsugningen i vores ventilationsanlæg. Interklima kom som aftalt, var venlige, forklarede fint hvad problemet var da kilden blev fundet - og løste det med det samme.
Hurtig og kompetent service af en behagelig servicemontør, der ryddede pænt op efter sig, da vores Nilan gik i udu.
Rigtig god og kompetent medarbejder. Servicebilen var på matriklens under 1.5 time, men sendte en regning på 3 timer. Regningen inkl tranport, administration, oprydning/bortskaffelse osv. Kan ikke vide, om den næste kunde er min genbo, og derfor har jeg ingen indflydelse på transport.
Her får man god service.
Jeg havde problemer med vores genveks ventilation, og jeg kontaktede derfor Interklima aps mhp at bestille en tekniker.
De var super flinke, og jeg fik den bedste service over telefonen. Jeg blev over telefonen guidet til selv at løse problemet under kyndig vejledning.
Det siger bare alt, at man gratis vejleder over telefonen i stedet for at sende en dyr tekniker.
Rigtig god stil.
Vh.