AlpenReizen Reviews 318

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

We gaan nog met jullie organisatie op vakantie, maar de voorpret is begonnen. Onze wensen zijn gehoord en er was snel en duidelijk contact voor de vragen die wij hadden. Dus we zijn klaar voor onze v... See more

Rated 5 out of 5 stars

Veel opties beschikbaar, voor zowel beginners als gevorderden. Meerdere vragen gesteld en iedere keer namen ze de tijd om ze te beantwoorden. Na online geboekt te hebben, hebben ze nog contact gezoch... See more

Company details

1. Tour Operator

About AlpenReizen

Written by the company

Bij AlpenReizen draait alles om het creëren van unieke en onvergetelijke vakanties in de adembenemende natuur van de bergen. Onze passie voor de bergen en het buitenleven vormt de kern van alles wat we doen. Of je nu met je gezin, partner, vrienden of tieners reist, wij bieden avontuurlijke vakanties die perfect aansluiten bij jouw wensen.

Wat maakt AlpenReizen uniek?
Individuele vakanties in de natuur
Gevarieerd aanbod actieve vakanties in de bergen, zoals avontuurlijke gezinsvakanties of outdoorvakanties voor volwassenen. Beginnende en gevorderde wandelaars kunnen kiezen uit vele huttentochten, meerdaagse trektochten en wandelvakanties vanuit één standplaats. Voor wie op een comfortabele manier wil reizen en veel wil zien, bieden we ook individuele autorondreizen door prachtige berglandschappen.

Quality time met elkaar
Onze vakanties brengen mensen dichter bij elkaar. Of het nu gaat om gezinnen die samen avonturen beleven of groepen volwassenen die genieten van uitdagende outdooractiviteiten, tijdens onze vakanties staat jullie ‘quality time’ centraal.

Persoonlijk contact
Wij geloven in een persoonlijke benadering. Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale vakantie.

Passie voor de bergen
Onze liefde voor de bergen delen we graag met jou. We kennen de mooiste routes, verborgen parels en beste activiteiten om jouw reis onvergetelijk te maken.

Transparant boekingsproces
Geen verrassingen achteraf. We zorgen voor een helder en betrouwbaar proces, zodat je met een gerust hart kunt boeken.

Voor wie?
  • Gezinnen: avontuurlijke vakanties met leuke activiteiten met hoge funfactor
  • Volwassenen en tieners: outdoorvakanties vol actie en uitdaging
  • Wandelaars en natuurliefhebbers: van meerdaagse trektochten tot wandelingen vanuit één locatie

Met AlpenReizen beleef je niet alleen een vakantie, maar een ervaring die je levenslang bijblijft. Samen actief zijn in de bergen, genieten van de natuur en nieuwe herinneringen maken. Dat is waar wij voor staan.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

De vakantie moet nog komen

De vakantie moet nog komen, maar tot nu toe zeer tevreden over hoe het gaat. Zeer vriendelijk benaderd. hulpvaardig en snel. En zeker ook de prijs is heel mooi. Ben benieuwd naar de vakantie.

April 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Snelle reactie na aanvraag en de…

Snelle reactie na aanvraag en de boeking was ook snel gedaan voor onze pakketreis door Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Ook mooie accommodaties op mooie plekken weten te vinden. We kijken uit naar onze reis!

March 19, 2026

Maatwerk voor wandelvakanties.

Maatwerk voor een wandelvakantie in de bergen: Alpenreizen doet dat! Onze vragen rondom de reis werden snel opgepakt en aanpassingen vlot ingevuld.

February 23, 2026

Huttentocht Slovenië

Wij waren opzoek naar een huttentocht. Via een advertentie werden wij naar AlpenReizen gestuurd. Al snel bleek dat alles hier haarfijn uitgestippeld was dus we hebben meteen geboekt! Wat dit een fijn reisbureau maakt is de persoonlijke aandacht. We werden gebeld en alles werd nagecheckt of het na wens was. Zo kan je vol vertrouwen de vakantie in gaan!

February 23, 2026
Rated 4 out of 5 stars

We hadden een huttentocht geboekt

We hadden een huttentocht geboekt. Het duurde wel lang voordat we de definitieve bevestiging kregen van de reis omdat de accomodaties niet vlot waren met reageren. Maar uiteindelijk na de bevestiging verliep alles prima. Een goed contact gehad. We gaan in juni en hopen dat alles goed gaat volgens plan. Mocht dit zo zijn, dan boeken we vaker.

February 9, 2026

Wat een geweldige organisatie

Wat een geweldige organisatie. Ik wilde het onmogelijke: namelijk een korte berghuttentocht vanaf 13 juni, dus voordat de meeste berghutten open gaan.
Overal gezocht en hier gevonden, dankzij het engelengeduld van Charlotte van deze organisatie.
Ik bleef haar bestoken met vragen, zelfs de meest pietluttige. Overal kreeg ik snel en keurig antwoord op. En het belangrijkste: we hebben nu een trektocht van berghut naar berghut met een wellnesshotel vooraf en achteraf in juni!

February 9, 2026

Snel geregeld

Voor de 4e keer hebben we nu onze wandelvakantie geregeld. En ook nu weer was het snel geregeld. Snelle reactie via de mail en verstand van de Alpe Adria Trail en de omgeving waarin wij lopen. Goede vragen om ons te helpen en een duidelijk wandelschema. Helemaal top!

January 26, 2026

Wederom bij Alpenreizen geboekt

Net als vorig jaar bij onze reis naar Oostenrijk weer een vakantie bij Alpenreizen geboekt. Ook nu weer met Kevin snel afspraken kunnen maken over onze trip naar Italië. Heldere en duidelijke communicatie waarbij ook nog ineens goed wordt meegedacht. We kijken uit naar wederom een zorgeloze vakantie 😀

February 2, 2026

Onze derde trip met Alpenreizen.nl

Onze derde trip met Alpenreizen.nl, en opnieuw perfect geregeld! Charlotte denkt telkens mee! Het feit dat we al voor de derde keer Alpenreizen.nl boeken, zegt eigenlijk alles. Absolute aanrader voor wie zonder stress wil genieten van een topreis!

January 28, 2026

Vlotte en kundige assistentie

We vonden de pakketreis via Google en we waren meteen enthousiast. Na slechts enkele mailtjes met Kevin en Charlotte is de standaardreis helemaal gepimpt naar onze wensen. Met zo'n vlotte voorbereiding kan ons Alpenavontuur al niet meer stuk!

January 21, 2026
Rated 5 out of 5 stars

We boekten onze 2de vakantie bij…

We boekten onze 2de vakantie bij Alpenreizen.nl.
Net als vorige keer was de communicatie top.
Charlotte reageerde steeds snel en duidelijk op onze vragen.
We kijken weer uit naar een mooie vakantie in de bergen, die tot in de puntjes geregeld zal zijn.

January 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Klantvriendelijk vakkundig en professioneel! Aanrader!!

Onze aankomende zomervakantie geboekt via AlpenReizen.
Charlotte heeft ons goed geholpen bij het vinden van de reis die bij onze behoefte aansloot. De eerst gemaakte boeking was helaas niet meer mogelijk, daarop heeft ze een andere passende voor ons gevonden!
Telefonisch erg vriendelijk evenals mail!

January 13, 2026

Op maat programma

Enkele maanden terug kennis gemaakt met AlpenReizen toen we op zoek waren naar een actieve familievakantie inclusief huttentocht. We konden nergens een actief programma naar ons zin vinden met onze kinderen in de leeftijd van 9 en 4 jaar; steeds pech met de jongste die overal te jong voor was. Bij AlpenReizen met behulp van Charlotte een op maat programma aangeboden gekregen, waarin ook de jongste reiziger verantwoord mee mag gaan genieten. De reis moet nog plaatsvinden, maar vooralsnog al erg te spreken over de meedenkendheid, proactiviteit en snelle, heldere en leuke communicatie. We kijken er erg naar uit!

December 14, 2025

Goede voorcommunicatie!

We moeten nog op wandelvakantie gaan, maar tot dusverre kan ik al zeggen dat de communicatie en de organisatie fantastisch is. Vriendelijk, georganiseerd en snel. Heb zin in de vakantie!!!

August 26, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look