A Misbrugsbehandling og Behandlingscenter Reviews 47

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem professionel behandler og 100% det bedste forløb, jeg har prøvet. Jeg kan kun takke og være taknemlig, for mit forløb og kæmpe tak til Lars for at havde givet mig værktøjer til at jeg i... See more

Rated 5 out of 5 stars

GOD anbefaling fra en pårørende til en som har gået ved dig:) Han har kun fortalt positivt om din metode og ikke mindst har JEG som pårørende fået en glad og positive clean og ædru mand. De... See more

Rated 5 out of 5 stars

Lars du har et meget professionel program og samtidigt er dine menneskelige egenskaber unikke. Vi har som forældre kunnet følge vores søns udvikling og kamp for at komme ud af sit misbrug. Sammen er... See more

Rated 5 out of 5 stars

Lars er et yderst sympatisk menneske og møder dig der hvor du er . Har haft pårørende der er kommet hos Lars og hvor der er gjort en KÆMPE forskel, som det kommunale misbrugscenter ikke var i stan... See more

1. Rehabilitation Center
  2. Addiction Treatment Center
  3. Alcoholism Treatment Program
  4. Drug Addiction Treatment Center

Written by the company

Hos A Misbrugsbehandling får du mange års erfaring inden for Misbrug og alkoholbehandling. Få hjælp allerede i dag. Vi hjælper med terapi og værktøjer som giver dig det ædru og clean liv tilbage. Behandlingen er ambulant og kan foregå både med fysisk fremmøde i Nørresundby samt online. Ingen journaler eller oplysningspligt. Hjælpen er tilrettet dig, så hos os er der ikke 2 forløb der er ens. Det meste foregår med 1-1 terapi så hos os undgår du store grupper og kan lettere lukke dig op omkring det svære tabu som afhængighed desværre ofte er.

4.8

3-star
2-star
1-star

Sikke en livsændrende rejse

Sikke en livsændrende rejse.

Jeg er gået fra at være i et misbrug i 10 år til at være ædru og clean på snart 100 dage.

Jeg har fået min selvtillid, arbejdsglæde, hverdagsglæde, familie og ikke mindst mig selv igen.
Alle mine etiske værdier såsom ærlighed, troværdighed, disciplin, socialisering, gnist og kampgejst var forsvundet.

At starte i Amisbrugsbehandling har uden tvivl været den aller største personlige investering jeg har gjort mig. For at alle de ting jeg troede jeg havde mistet, har jeg fået hjælp til af Anders, og selv kæmpet for at kunne få igen.

Mit misbrug vil aldrig starte igen, fordi jeg er blevet så bevidst om hvad der er vigtigt her i livet, og fået netop de værktøjer, som skal til for at holde mig på rette vej resten af mit liv.

Anders er simpelthen den bedste man kan forstille sig kan hjælpe en på vej. Anders bærer rundt på gode historier, godt humør, udviser trygge rammer, og masser af god viden. Han deler ud af alt hvad han ved, for at hjælpe os, som har det svært og er afhængige af enten hash, stoffer eller alkohol. Hvis ikke flere af tingene.

Anders som driver og ejer Amisbrugsbehandling er en meget empatisk og vellidt mand, som gør hvad han kan for at hjælpe os ud af vores problemer. Han har en kæmpe evne til at sætte sig i andres sted.

Jeg har som skrevet øverst oppe selv været i et misbrug i 10 år, og havde svært ved at se mig selv komme ud af det. Men med Anders hjælp fik jeg gjort mine drømme til virkelighed.

Jeg er evigt taknemlig for at have startet hos Anders, og jeg vil altid tænke tilbage på dette forløb med glæde og stolthed. Tanken om en aktiv afhængighed gør mig inderlidt ked af det. Så start hos Anders, hvis du vil have den rette hjælp. Han er der for dig.

June 4, 2023

Forløbet der gjorde forskellen

Jeg har netop været igennem et forløb hos Anders og A Misbrugsbehandling, for at komme et misbrug igennem en lang årrække til livs.
I starten var jeg meget nervøs og en smule modvillig på at starte, da jeg har været skræmt af at gå i behandling pga. hvordan jeg er som person og den tilstand jeg var havnet i grundet mit aktive misbrug - når jeg sidder her idag, clean siden jeg startede forløbet, kan jeg se at det var mit livs bedste valg. Først og fremmest for mig selv men ikke mindst også for min familie.

Jeg blev taget utroligt godt imod fra første gang jeg mødte og jeg har fået så mange livsændrende værktøjer, som gør det muligt for en, det er klar på at stoppe sit misbrug, endelig at komme ud af det og finde sig selv igen.

Anders er altid til rådighed hvis det kræves og der er den største støtte at hente blandt de andre i behandlingen. Man står aldrig alene, hvis bare man rækker ud efter hjælpen og er ærlig.

Selvom jeg de sidste par år havde et ønske om at stoppe mit misbrug og selv forsøgte gang på gang at stoppe det på egen hånd, samt med hjælp fra nær familie, var denne behandling det der gjorde forskellen for endelig at komme ud på den anden side. Jeg er yderst taknemmelig for den hjælp jeg har fået her, og vil klart anbefale denne type behandling til alle der kæmper med et misbrug som de for alt i verden vil ud af.

Tak Anders!

April 5, 2023

Reply from A Misbrugsbehandling og Behandlingscenter

Mange tak for den flotte anmeldelse. vi er meget taknemmelige. Kh Anders

Tak til Anders og A Misbrugsbehandling for en uvurderlig hjælp til min søn

Tak til Anders fra A Misbrugsbehandling
Jeg har haft min 15 årige dreng igennem A misbrugsbehandlings forløb og har nu fået en dreng, som er kommet ud af sit hashmisbrug. Han er nu en glad dreng fyldt med energi. Det er så dejligt, at Anders har hjulpet med at få vores dreng tilbage.
Anders har hjulpet os igennem en svær tid, og har været til rådighed med råd og vejledning hele vejen igennem forløbet. Tak for det Anders, det har været en uvurderlig hjælp.
Jeg kan varmt anbefale A Misbrugsbehandling, hvis man selv, eller har pårørende, der er havnet i et misbrug.
Tak til Anders og A Misbrugsbehandling

April 2, 2023

Mange tak for den fine anmeldelse. Kh Anders

Taknemmelighed 🙏

Kære Anders & A Misbrugsbehandling.

1000 tak for nogle hårde, intensive og meget lærerige 7-8 ugers behandling.
Definitivt den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv i de 20 år jeg har haft et aktivt misbrug af kokain og ludomani.
Du formåede at vende dårlig samvittighed, løgn og manipulation ud af min hverdag og lærte mig ærlighed, åben/villighed, mod og ikke mindst taknemmelighed ♥️

Havde aldrig forestillet mig det kunne blive så “hyggeligt” at komme i sådan et forløb med andre ligestillet. Man føler sig så meget velkommen og det er bare rart at være i behandlingen.
Selve strukturen og forløbet er bygget så godt op i forhold til hvordan man lærer at arbejde på ens bedring og få ændret dine dårlige vaner og adfærd.

Hvis du er det mindste i tvivl, så ring med det samme til Anders og tag en snak med ham, han har ændret mig og min families liv og givet os troen og håbet tilbage på fremtiden 🙏
Jeg har lært så mange gode redskaber til at tackle de svære situationer som vi alle kommer til at møde engang imellem.
Anders er super motiverende og inspirerende at lytte på når han underviser, god til at få analyseret på dine eventuelle tilbagefald og hjælper dig op på hesten igen.

Derudover kan jeg slet ikke beskrive det fællesskab man kommer ind og bliver en del af, tak tak tak siger jeg for alle mine nye “sunde” bekendtskaber jeg har fået ind i min familie.

Til sidst en kæmpe tak til Anders, for at have hjulpet mig over på den anden side uden alkohol og stoffer og set det gode liv findes 🙏♥️ En dag af gangen ✅
(Kom afsted og vis du har modet til at blive den bedste udgave af dig selv, der ingen andre end dig selv der kan gøre det)

Hilsen den taknemmelige.

March 29, 2023

Reply from A Misbrugsbehandling og Behandlingscenter

Mange tak for de meget pæne ord🙏❤️ jeg bliver helt rørt og taknemmelig når jeg læser det🙏 tak kh Anders

En varm anbefaling

Da jeg for første gang trådte ind til fællesskabet hos Anders for lidt over syv måneder siden var jeg nervøs. Nervøs for de mennesker jeg ville møde og for hvordan mit nye liv ville se ud...

Før aftenen var omme var min nervøsitet omdannet til en følelse af at være på rette vej. Hash havde overtaget hele min bevidsthed og at komme ud af mit misbrug var alt jeg tænkte på. Følelsen af nervøsitet og tankerne på hash er aldrig kommet tilbage, men følelsen af at være på rette vej er holdt ved - for det vil jeg for altid være taknemmelig.

Anders vil altid have en speciel plads i mit hjerte, og jeg er meget taknemmelig for al den hjælp han har givet. Jeg kan på det varmeste anbefale at tage skridtet ud i det uvisse med Anders ved din side. Han er dygtig, passioneret og den bedste hjælp jeg kan forestille mig.

Held og lykke på din rejse!

February 14, 2023

Tak for den meget fine anmeldelse og de rosende ord, Det varmer. Kh Anders

Byder livet velkommen.

Alkohol har været en problematik i mit unge liv alt for længe. Hos A misbrugsbehandling har jeg præcist gennemført det primære forløb på 7 uger og kunne ærlig talt ikke være mere lykkelig end jeg er lige nu og her.

Jeg står i dag med en langt større viden. Ikke blot en viden om alkohol og dets effekt, men en langt større viden om mig selv, mine tanker, følelser og mit adfærdsmønster.
A misbrugsbehandling tilbyder nemlig kognitiv adfærds terapi og med bl.a. denne metode er jeg sluppet ud af mit misbrug samt fået en langt større livskvalitet.
Anders Nebelong er en fantastisk rådgiver og behandler som er meget sympatisk, troværdig og han giver en muligheden for at føle sig i trygge hænder, føle sig så tilpas man nu engang kan være trods sin situation, og give en værktøjer med på vejen fra dag 1 af til at klare sig igennem livets udfordringer med et misbrug.
Hvis det er muligt i verden er det også muligt for dig. Tak til Anders og A misbrugsbehandling.

Caroline - 27 år.

January 22, 2023

Reply from A Misbrugsbehandling og Behandlingscenter

Tak for en helt fantastisk anmeldelse. Vi er stolte og meget taknemmelige for disse ord og af din oplevelse af vores behandling. Kh Anders

Rated 5 out of 5 stars

Har været igennem behandling netop her

Har været igennem behandling netop her, og kan kun varmt anbefale stedet. Både teamet af terapeuter og de andre under behandling var fantastiske. Sikke langt man kan komme på 7 uger. Tak!!

January 12, 2023

Tak for den gode anbefaling, det er vi meget taknemmelige for :) Kh Anders

Det gode liv

Netop gennemført primærbehandling hos Anders. Ædru nu i syv uger💪
Det har været fantastiske 7 uger. Kombinationen med gruppesamtaler, foredrag, meditation og nada er genial.
En helt speciel rejse, hvor jeg ikke bare blev ædru, men også lærte mig selv bedre at kende.
Min mand siger, at det er som om han har fået en helt ny kone 😃
Har fået så mange værktøjer, der kan hjælpe mig med at forblive ædru i fremtiden.
Jeg giver hermed Anders og A misbrug min allerbedste og varme anbefaling.
Sidder du med et misbrug, så start med at ringe til Anders. Du fortryder det ikke, det gode liv venter forude 🌻

December 30, 2022

Reply from A Misbrugsbehandling og Behandlingscenter

Tusinde tak for de fine ord, det varmer og gør os meget stolte. Kh Anders

Tak for kæmpe hjælp

Jeg kontaktede Anders da jeg til sidst ikke kunne holde det elendige liv med alkohol ud længere. Det er nu 14 dage siden jeg stoppede min behandling, jeg kan nu fejre 2 måneder uden alkohol, og jeg har det bedre end jeg har haft det i mange mange år.
Jeg kan klart anbefale Anders' behandlingsprogram som på en rigtig god og indlevende måde har givet mig den indsigt og viden, og de redskaber, der skal til, for at holde mig ædru, en dag ad gangen.
Det har for mig haft stor betydning at behandlerne selv er tidligere misbruger og således er en af "os" med sygdommen alkoholisme.
Du kan trygt tage skridtet og kontakte Anders.
Venlig hilsen Thomas

December 4, 2022

Fantastisk

Jeg har lige afsluttet min behandling, kan varmt anbefales.
Jeg var nede på bunden og havde nær mistet alt, men kom op igen ved hjælp af Anders’s fantastiske behandling og de gode mennesker der også vælger at gå efter det gode liv som deltager i behandlingen.
Anders er en fantastisk behandler og et fantastisk menneske.
Er taknemmelig for hvad A-misbrug har gjort for mig.

December 15, 2022

Reply from A Misbrugsbehandling og Behandlingscenter

Mange mange tak, det varmer
Kh Anders

En fantastisk hjælp!

Da vi pludselig blev revet ud af en hverdag, hvor vi troede, at alt var i sin skønneste orden, fandt vi ro hos Anders som udviste en empati og professionalisme, som vi ikke mødte hos de andre misbrugscentre, vi havde været i kontakt med.
Anders har været en kæmpe hjælp, fordi han var tilgængelig med det samme og fordi vi efterfølgende kunne komme i kontakt med ham nærmest 24/7, og fik en meget hurtig udredning.
Anders får vores bedste anbefaling til enhver, der måtte have brug for hjælp ifm misbrug. Vi vil, til hver en tid, henvise alle andre i en lignende situation, til Anders.

December 9, 2022

Mange tak for de pæne ord. Det betyder rigtig meget. Kh Anders

Rated 5 out of 5 stars

Hvis du kæmpe med et misbrug, så ræk ud efter hjælp. Det virker!

A misbrugsbehandling er guld værd - jeg kan kun anbefale det. Det virker!
Jeg har netop afsluttet min primær behandling hos Anders, og jeg har fået så mange værktøjer til at holde mig clean/ædru i fremtiden. Kombinationen af gruppeterapi, personlige opgaver og foredrag gør, at man bliver i stand til at håndtere, ikke bare misbruget, men i lige så høj grad alle de følgevirkninger, der er opstår på baggrund heraf. Man arbejder kognitivt med hjernen og ens egen adfærd og derved ændre hele måden, man opfatter verden, sig selv og sit misbrug på. Endvidere er der en familiesamtale, som bare giver en større samhørighed og forståelse fra ens pårørende for den situation, man befinder sig i.
Det er et hårdt og helt vildt spændende forløb, fordi der er så mange ting, man skal forholde sig til ved sig selv. Der dukker en masse følelser og erkendelser op, som man (i mit tilfælde) ikke har følt i flere år, da stoffet har bedøvet ens følelses- og sanseregistre. Det er som at blive genfødt, når man kommet igennem og har fulgt programmet.
Hvis du nu sidder og overvejer, om du skal tage et forløb hos A misbrug, så gør det! Lokalerne er rare, atmosfæren er god og behandlingen virker. Det er, for mig, det bedste valg, man kan tage og den bedste gave, man kan give sig selv.
Jeg håber, du rækker ud og får den hjælp, du har brug, hvis du har et problem med stoffer/alkohol. Kæmpe kærlighed herfra!

September 1, 2022

Reply from A Misbrugsbehandling og Behandlingscenter

Mange gange tak for de helt vildt fantastiske ord:) det varmer og betyder enormt meget. Kh Anders

Rated 5 out of 5 stars

Da vores familie havde allermest brug…

Da vores familie havde allermest brug for hjælp, fandt vi heldigvis frem til Anders. Vi fik alt, hvad vi havde forventet og lidt til! Frem for alt blev vi allesammen - også voksne børn og ægtefælle - mødt med tillid og tryghed, og vi ved, vi altid kan vende tilbage, hvis en af os får brug for det. Af hjertet TAK.

August 28, 2022

Tak for de meget pæne ord. Kh Anders

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan ikke stop et misbrug uden hjælp!

Til dig som sidder og læser dette, du er kommet det rette sted.

Vi misbrugere tror at vi selv kan holde op når vi har lyst, jeg troede ihvertfald.
Der er nu gået 27 år og den dag kom bare aldrig.

Det jeg oplevede i denne misbrugsbehandling, var en ny måde at arbejde med mig selv, for at komme ud af det misbrug (hash og kokain) som havde ødelagt så stor en del af mit liv.

-Kognitiv terapi!
Det har forandret mit liv og sat en stopper for et misbrug jeg aldrig havde troet jeg skulle slippe af med.

Til dig Anders….
-tak for at have hjulpet mig til at “vågne op”.
Du har givet mig min lille elskede søn hans far tilbage!
Du har en speciel plads i mit hjerte.

August 27, 2022

Tak for de de dejlige ord og for rejsen sammen, det varmer :) Kh Anders

Rated 5 out of 5 stars

Varm anbefaling af Amisbrugsbehandling!

Jeg startede hos Amisbrugsbehandling for ca. 2 måneder siden og kan varmt anbefale Anders.

Jeg startede med at komme ind til Anders og føle at alt var fortabt og jeg lige så godt kunne fortsætte med mit misbrug. Kæreste og familie var ved at forlade mig. Min kæreste sagde jeg skulle gå i behandling.

Jeg startede med en let nervøsitet men allerede fra første sekund jeg trådte ind ad døren har jeg aldrig følt mig mere velkommen og accepteret.

Igennem mit forløb med kognitiv adfærdsterapi, opgaver, samtaler, meditation og nada terapi er jeg nu sikker på at mit liv kan komme tilbage på rette spor.

Anders er en fantastisk behandler, som personalisere sit forløb til mit misbrug og giver også vejledning til kæresten, familien og andre ting som skal håndteres i forbindelse med mit misbrug.

Jeg er nu kommet ud på den anden side og savner nærmest at være hos Anders det er et helt unikt fællesskab. Heldigvis har Amisbrugsbehandling efterbehandling så man har nogle at støtte sig op af når man kommer ud på den anden side af behandlingen.

Tak til Anders og Amisbrugsbehandling!

July 7, 2022

Reply from A Misbrugsbehandling og Behandlingscenter

Tak, for den meget fine anmeldelse. Det varmer og motiverer enormt meget.
Kh Anders

Rated 5 out of 5 stars

Et nyt liv uden alkohol gennem personlig udvikling

Jeg vil gerne give dette forløb mine bedste anbefalinger. Det er mere end blot et afvænnings program, det er et personligt udviklingsprogram. Jeg tror også, at det er derfor, at det er så effektivt. Forløbet handlede primært om at skabe et godt liv uden alkohol, ikke et liv med afsavn, men et liv hvor jeg har sat andet i stedet. Det har skabt en ny tilværelse både for mig og for min familie. Kvaliteten af programmet skal dels tilskrives de metoder som anvendes, men også at Anders udfylder sin behandlerrolle med et stort engagement og megen faglig viden. Til dem der som jeg tvivlede på, at det er muligt at finde et indholdsrigt liv uden alkohol, vil jeg anbefale at give dette program en chance - det virker.

May 30, 2022

Mange tak for de fine ord Henrik. Det er vi meget taknemmelige for. Kh Anders

Rated 5 out of 5 stars

Det bedste du kan gøre for dig selv..

At være i behandling hos Amisbrugsbehandling er det bedste der kunne ske for mig efter at have indset at jeg ikke alene kunne stoppe alkoholen i at styre mit liv længere.
Anders Nebelong har sammensat et behandlingsforløb, som gennem gruppesamtale, gruppeterapi, viden og læring om de fysiske og psykiske belastninger af krop og sjæl. Dette udbredes gennem kognitiv terapi, og på grundlag af AA's trin - startende med en ærlig og åben erkendelse og accept af at være alkoholiker.
Anders evner - på den mest tillidsfulde og empatisk direkte måde - at få mig/ andre i gruppen til at føle stor tryghed og tillid. Jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om at Anders personlighed og store viden har givet mig den bedste fornemmelse af at være "på vej i den bedste retning" siden jeg startede i behandling hos Anders.
Behandlingen sker desuden med meget stor personlig indsigt fra Anders - han deler egne erfaringer meget åbent. Dette vidner for mig om at Anders er den bedst behandler, jeg kan have mødt, og derfor kan jeg nu sige at jeg er alkoholiker, som ikke drikker alkohol længere!
Jeg giver hermed Anders og Amisbrugsbehanling mine allerbedste og varmeste anbefalinger.
Tak

April 19, 2022
Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med min udannelse til…

I forbindelse med min udannelse til misbrugsbehandler på DAC, har jeg været i 6 ugers observationspraktik hos A Misbrugsbehandling ved Anders Nebelong.

I min søgen efter den rette praktikplads, fangede A Misbrugsbehandling øjeblikkeligt min interesse ved et besøg på deres enormt informative hjemmeside, facebook-side og YouTube-kanal, som virkelig skaber et fyldestgørende og ærligt billede for grundlaget af de valgte metoder.

Som praktikant, blev jeg taget imod med åbne arme og hvad der føltes som en oprigtig interesse i mig og min ønskede udvikling henimod at blive en god misbrugsbehandler.
Jeg har under min praktik oplevet at få et ærligt og godt svar på alle de spørgsmål som jeg måtte stille undervejs.

Anders’ erfaring og kompetencer indenfor kognitiv terapi, minnesota-behandling og formidling, har bevirket at jeg ikke er i tvivl om metodens og behandlingens høje effektivitet indenfor ambulant misbrugsbehandling.
Jeg oplevede at klienterne blev mødt i øjenhøjde lige fra første stund på behandlingsstedet og var, til stor personlig glæde, vidne til store positive udviklinger hos alle som søgte hjælp til bedring hos Anders under mit praktikophold

Nærværet i de hjemlige og uhøjtidelige rammer hos A Misbrugsbehandling er enestående og enormt inspirerende for min ønskede udvikling henimod at blive en god behandler, hvor mennesket sættes først og mødes med oprigtig nærvær og åbenhed.

Jeg kan med sindsro anbefale klienter at søge bedring A Misbrugsbehandling, samt eventuelle studerende at have Anders Nebelong praktikvejleder.

March 30, 2022

Reply from A Misbrugsbehandling og Behandlingscenter

Tak Morten for den meget fine anmeldelse. Det har været en sand fornøjelse at have dig som praktikant. vi er meget rørte og taknemmelige over dette.
Kh
Anders

Rigtig godt sted

Rigtig godt sted, med gode rammer, gruppeterapien er fantastisk.

Vil varmt anbefale dette sted!

March 18, 2022

Reply from A Misbrugsbehandling og Behandlingscenter

Tak for de dejlige ord:)

Take a closer look