Helt igennem professionel behandler og 100% det bedste forløb, jeg har prøvet. Jeg kan kun takke og være taknemlig, for mit forløb og kæmpe tak til Lars for at havde givet mig værktøjer til at jeg i... See more
Company replied
GOD anbefaling fra en pårørende til en som har gået ved dig:) Han har kun fortalt positivt om din metode og ikke mindst har JEG som pårørende fået en glad og positive clean og ædru mand. De... See more
Company replied
Lars du har et meget professionel program og samtidigt er dine menneskelige egenskaber unikke. Vi har som forældre kunnet følge vores søns udvikling og kamp for at komme ud af sit misbrug. Sammen er... See more
Company replied
Lars er et yderst sympatisk menneske og møder dig der hvor du er . Har haft pårørende der er kommet hos Lars og hvor der er gjort en KÆMPE forskel, som det kommunale misbrugscenter ikke var i stan... See more
Company replied
Hos A Misbrugsbehandling får du mange års erfaring inden for Misbrug og alkoholbehandling. Få hjælp allerede i dag. Vi hjælper med terapi og værktøjer som giver dig det ædru og clean liv tilbage. Behandlingen er ambulant og kan foregå både med fysisk fremmøde i Nørresundby samt online. Ingen journaler eller oplysningspligt. Hjælpen er tilrettet dig, så hos os er der ikke 2 forløb der er ens. Det meste foregår med 1-1 terapi så hos os undgår du store grupper og kan lettere lukke dig op omkring det svære tabu som afhængighed desværre ofte er.
Østerbrogade 148, 9400, Nørresundby, Denmark
Et rigtig godt og intensivt forløb i rigtig gode omgivelser.
Jeg har fået glæden tilbage takket været Anders og hans team

Reply from A Misbrugsbehandling og Behandlingscenter
Jeg har efter et mangeårigt alkoholmisbrug, været i gennem et behandlingsforløb hos
A-misbrugsbehandling, som har gjort at jeg siden behandlingen, har været ædru alkoholiker.
A-misbrugsbehandling er drevet af personer der selv er ædru alkoholikere, og som har et inderligt ønske om at hjælpe andre med samme problemer. Dette sammen med den intensive behandlingsform, har gjort at jeg i dag kan leve "det fede liv" uden alkohol.

Reply from A Misbrugsbehandling og Behandlingscenter
Intensivt og effektivt forløb, fagligt velfunderet, er nu godt rustet til en fremtid uden afhængighed.

Reply from A Misbrugsbehandling og Behandlingscenter
Som pårørende til en person, der er i misbrugsbehandling, vil vi gerne give Amisbrugsbehandling den allerbedste anbefaling. Fra allerførste henvendelse blev vi mødt med den største åbenhed og ægte interesse i vores situation.
Behandlingen er foregået i den største respekt for den pågældende og samtidig har der til enhver tid været tid og interesse i, at vi, som pårørende, var godt informeret og involveret i forløbet.
Endelig mødte vi et behandlingssted, som har formået at støtte, motivere, opmuntre og udfordre vores familiemedlem på den helt rigtige måde, så både personen i behandling og vi, som pårørende, nu kan se og tro på, at misbruget ligger bag os og en nutid og fremtid uden misbrug ligger forude.
Amisbrugsbehandling er kompetente, støttende og “skubbende” i deres metoder. De tør tage fat, selv der hvor det gør ondt, og igennem deres metoder og tilgang skaber de fantastiske resultater. Amisbrugsbehandling får derfor vores allerstørste anbefaling.

Reply from A Misbrugsbehandling og Behandlingscenter
I august måned 2021 startede min søn hos A-Misbrugsbehandling med Anders Nebelong som behandler og det har været den største “gave” til en fremtid uden misbrug.
Min søn har været clean siden han startede i behandling.
Anders er super god til at give brugbare værktøjer til misbrugeren og til at få ham til at slippe skam og dårlige følelser gennem terapi mm.
Anders har stået til rådighed 24-7, kort sagt han har været der hele vejen og har været en stor inspiration for min søn.
At behandlerne selv er tidligere misbrugere gør helt klart en forskel fra andre behandlingssteder.
At jeg som pårørende også er blevet indraget i form af samtalerterapi og pårørende kursus har været rigtig godt for både min søn og jeg, så vi fremadrettet kan arbejde på vores “nye relation”, hvor vi skal navigere sammen uden et ødelæggende misbrug.
Så kæmpe TAK til et effektivt og professionelt behandlingssted der kan noget helt specielt.
TAK til Anders og hans team!

Reply from A Misbrugsbehandling og Behandlingscenter
Jeg har været i behandling de seneste 4 uger hos A-Misbrugsbehandling på Amagerbrogade i Kbh. og er meget lykkelig over min nuværende situation som ædru alkoholiker. Med Anders Nebelong som leder får man en praktisk og ligefrem tilgang til problemet alkohol, som har været mit problem i mange år. I situationer, hvor jeg tidligere typisk ville have drukket, kan jeg nu løse en øjeblikkelig trang til at drikke, ved at bruge de værktøjer, som Anders har lært mig og det gør livet så meget lettere og har givet mig en helt anden livskvalitet. Tilgangen til et misbrugsproblem kan løses hos A-Misbrugsbehandling fordi tilgangen er praktisk og ikke teoretisk og kan bruges fra dag 1. Finn 63 år
Anders Nebelong, Amisbrugsbehandling, er i allerhøjeste grad et seriøst behandlingssted med den til dato oprigtige tilstedeværende behandler, der ganske enkelt har den fornødne tid til dig i pårørende behandlingen, hvor det hele føles forløsende 'let' at snakke om - en ganske særlig evne har Anders, en evne der gør dig rolig i al din sorg over det, der er ulykkeligt i dit liv, nemlig din partners misbrug. Her hos Anders føles det naturligt og forløsende at snakke om hverdagens problemer og udfordringer. Jeg vil aldrig glemme hans favnende og tilstedeværende attitude. HER er godt at være!