AMOKsmykker Reviews 33

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Amok smykker er en meget fin og unik lille butik i Århus i det dejlige latinerkvarter. Vi fik en meget personlig og professionel betjening ved Rikke som gav os god vejledning. Vores ringe blev så sm... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super service og fantastisk håndværk. Jeg stod og skulle bruge en forlovelsesring og jeg skulle bruge den hurtigt, da jeg skulle frie i udlandet. Og her arbejdede de rigtig hurtigt og levede lige d... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg møder altid smil og venlig betjening i butikken og er meget tilfreds med deres arbejde. Jeg har fået lavet flere tilretninger af ringe og en reparation af en ring som var knækket. Ringen var samm... See more

Rated 1 out of 5 stars

Udskiftning af en lille armbåndslås kostede kr 250 selvom selve låsen ikke koster mange kroner... og udskiftningen tog 1-2 minutter. Så en umanerlig timepris !! Ialt en pris på samme niveau som hele... See more

1. Jeweler
  2. Jewelry Designer
  3. Jewelry Store

Written by the company

AMOKsmykker er en værksteds-butik, hvor vil tilbyder danske unika design og guldsmedehåndværk. Læs mere på AMOKsmykker.dk

4.3

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Fantastisk håndværk

Vi har fået lavet vielsesringe ved Rikke. Intet mindre end et fantastisk forløb. Hun var med på vores ide fra start og det endelige resultat var præcis det vi drømte om. Vil anbefale hende til alle der vil ha lavet unikke vielsesringe eller andre smykker.

August 1, 2018
AMOKsmykker logo

Reply from AMOKsmykker

Tak for meget pæne ord - det var en fornøjelse at lave jeres ringe ;)

Blown away !

Hold nu op for en hyggelig butik og super sød guldsmed, der simpelthen er utrolig bragende dygtig til sit håndværk !!

Jeg ville fri til min bedre halvdel (som sagde ja ;D) og fik i den forbindelse Rikke til at lave to ringe, efter mine egne ønsker. Og det kunne ikke være gjort bedre !! Ringene blev SÅ fede, smukke, unikke - er blown away over hendes ekspertise ! SÅ flot arbejde, SÅ vildt, at hun bare laver det man ønsker sig ! Og det kostede IKKE det hvide ud af øjnene :-*

Det er ikke sidste gang jeg køber smykker hos Rikke !! <3 <3

August 13, 2017
AMOKsmykker logo

Reply from AMOKsmykker

Tak for de pæne ord, det har også været en fornøjelse at lave jeres ringe ;)

Rated 5 out of 5 stars

Smukke smagfulde smykker til smilende priser.

Det bedste bud på et godt smykkekøb og gedint håndværk i Badstuegade,-ja i hele Aarhus.
Stor spændevidde i stil og udvalg, lækre håndgjorte varer.
Her er i sandhed noget for piger i alle aldre og til enhver pengepung.
Interessant koncept, der giver plads til kundens individuelle smag og ønsker,- virkelig et besøg værd.

March 30, 2011

Unikt !

Håndlavede, unikke smykker i spændende materialer. Og så til rimelige priser. Den er virkelig et besøg værd!

March 30, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Fed butik med flotte smykker og fantastisk betjening

Rigtig fed butik midt i det hyggelige latinerkvarter, der sælger smykker til næsten enhver smag. Det meste er lavet på stedet (men de sælger også varer for andre udvalgte kunstnere), så man får altid en meget personlig betjening og gode råd med på vejen. - Kan varmt anbefales!

Rated 5 out of 5 stars

Flot design til små penge

En mega lækker, lille, fed butik i det hyggelige latiner-kvarter.
Servicen er rigtig god - du kan får lavet de fleste ting, få tilpasset og udskiftet efter smag OG du kan få realiseret dine egne skøre ideer om et specielt smykke!
Et rigtigt godt sted at finde gaver - start byturen her :-)

kanon butik

Både elegante og finurlige smykker. Nogle ligner papirclips og nogle bryster (citat fra 11 årig). også flotte unika tasker

Smykker til kæresten

Det var da et originalt sted at finde på noget til kæresten. Sjove, sære, smukke ting - originale sager - smukt design - de gør det selv! -superfremragende - og det er billigt!

Take a closer look