ArtisticNail's er et sted jeg roligt&trygt kan handle, alle de super lækre produkter som i forhandler... :) Jeg handler trygt&problem frit,hos AtisticNail.. Og vil varmt andbefale andre at de,s... See more
Company replied
Meget fine produkter som man virkelig bliver afhængig af. Købte hele pakken til "shellac" mhp. privat brug. WOW sikke en fantastisk oplevelse. Altid meget fine negle i en fart!!!!! Kan varmt anbefa... See more
Company replied
Deres colour gloss lever op til det som bliver lovet, og der er mange skønne farver at vælge imellem. Jeg var til start meget i tvivl, hvordan jeg skulle gøre og bruge produkterne, men blev kun mød... See more
Jeg har knap trykket på godkend og min pakke ligger i postkassen eller posten ringer på døren. Altid de rigtige super lækre produkter der er i pakken, som jeg bestilte. Ovenud tilfreds og kan varm... See more
Halvmånen 23, 4300, Holbæk, Denmark
Lækre neglesager, og god service. Savner dog et større udvalg :)

Reply from artisticnails.dk
Da jeg var i tvivl om noget i forbindelse med bestilling af varer, startede jeg en online chat, og fik omgående svar at en sød dame/pige. Jeg bestilte varerne og modtog dem under 24 timer senere. Kan kun anbefales.

Reply from artisticnails.dk
Alt forløb uden problemer. Det var dog heller ikke nogen udfordrende bestilling jeg lavede, og jeg havde ikke brug for deres hjælp.

Reply from artisticnails.dk
Dette er en virkelig dejlig shop hvor, posten kommer hurtigt frem. Fornuftige mennesker bag denne butik der er utrolig nemme at snakke med, produkter i top kvalitet og super service
Rigtig hurtig service, men jeg mangler lidt mere information omkring produktet. Jeg har ikke prøvet gele neglelak før og følte mig en smule lost da jeg fik neglelakken uden børste. Der kunne måske stå lidt mere om produkterne på jeres hjemmeside - det var bare en idé. Lakken tørrer heller ikke på to min. som jeg læste mig til. Jeg bestilte en glimmer gele lak, men der var slet ikke så meget glimmer i, som jeg forventede.

Reply from artisticnails.dk
Mega gode produkter. Men 1 lev. var lidt lang og anden bestilling havde problemer med at gå igennem. DOG hurtig service online/direkte, hurtig løsning af problemet og en ekstra gave med i leveringen. :)

Reply from artisticnails.dk
Tak for hurtig levering 2 hverdage efter jeg havde bestilt (bestilte om aftenen).
Fordi man havde glemt at medsende et par af de bestilte ting, kan vurderingen kun lyde på 4 stjerner.
Det glemte blev dog eftersendt straks med en undskyldning og en sød og venlig mail.
Køber gerne her igen :-)

Reply from artisticnails.dk
Efter at have søgt en del rundt på nettet, faldt jeg for ArtisticNails, bestilte og, modtog min pakke allerede dagen efter. Imponerende :) :)

Reply from artisticnails.dk
Jeg var egentlig tilfreds med købet og prisen, men så fik jeg min vare som var noget glimmer halløj og da jeg åbnede var der glimmer OVER ALT! Det var ikke det jeg just havde brug for. Og det sidder godt fast over alt, hænder, bord osv.

Reply from artisticnails.dk
God service, hurtig levering og endda gave med i pakken! Vil bestemt handle der igen!

Reply from artisticnails.dk
Der var en super fed behandling, når man ringer til dem.
MEEEEEN jeg bestilte et dotting tool i lyserød plastisk men da jeg fik den var den af træ. Ikke at det gør den store forskel, men undere mig da jeg åbnede pakken.
Men ellers har jeg været godt tilfreds, hurtig fragt og god informatioen under bestillingen :D

Reply from artisticnails.dk
Rigtig fin service med hurtige svar, hurtig forsendelse alt var godt

Reply from artisticnails.dk
Hurtig, nem levering, bestilte mine varer og de var på vej til mig.
Havde mine varer inden for 2 dage og ingen slinger i valsen.
Kan varmt anbefales.
Mvh Ålborg

Reply from artisticnails.dk
et rigtig godt sted at shoppe for alt hvad hjertet begærer til negle

Reply from artisticnails.dk
Jeg var til start meget i tvivl, hvordan jeg skulle gøre og bruge produkterne, men blev kun mødt af venlige og kompetente medarbejdere, som kunne hjælpe mig med alle mine spørgsmål.
Vi klart anbefale jeres produkter til andre.