artisticnails.dk

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

ArtisticNail's er et sted jeg roligt&trygt kan handle, alle de super lækre produkter som i forhandler... :) Jeg handler trygt&problem frit,hos AtisticNail.. Og vil varmt andbefale andre at de,s... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Meget fine produkter som man virkelig bliver afhængig af. Købte hele pakken til "shellac" mhp. privat brug. WOW sikke en fantastisk oplevelse. Altid meget fine negle i en fart!!!!! Kan varmt anbefa... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Deres colour gloss lever op til det som bliver lovet, og der er mange skønne farver at vælge imellem. Jeg var til start meget i tvivl, hvordan jeg skulle gøre og bruge produkterne, men blev kun mød... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har knap trykket på godkend og min pakke ligger i postkassen eller posten ringer på døren. Altid de rigtige super lækre produkter der er i pakken, som jeg bestilte. Ovenud tilfreds og kan varm... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Næsten helt Perfekt !!!

Jeg handler trygt&problem frit,hos AtisticNail..
Og vil varmt andbefale andre at de,som jeg kan få lige så mange dejlige og lækre ting som jeg. Og vil i samme ombæring takke,ArtisticNails for deres altid behjælpelig,-support og service,-overfor jeres kunder,hvis mand har spørgsmål eller problemer,er i så søde til at hjælpe dig med hvad end der er galt..
Helt sikkert min Faorit online shop :)
MVH: Karina

January 10, 2013

Kære Karina.

Tusind tak for din tilbagemelding.
Vi vil bestemt gælde os til, at kunne servicere dig igen.
Vi prøver, at få nogle bedre priser gennem postDanmark, så du forhåbentlig ikke skal betale 60,- ved næste køb :-)
Håber du bliver glad for dine produkter.

Servicemindet

Super hurtige - mailer fluks til dig hvis de ikke lige har varen, og tager selv beslutningen om bare at sende mig en stor størrelse, selvom det kun var den lille jeg havede bestil. Uden at det koster MIG noget. Det er da super god service. Tak Negle-land. Jeg handler helt sikkert hos jer igen og anbefaler jer gerne. Hilsen Helle S. P.

December 22, 2012

Hej Helle.

Vi sætter stor pris på din dejlige tilbagemelding.
Håber du bliver glad for dine produkter.

Vi ser frem til, at kunne servicere dig igen.

Julegaveindkøb

Jeg skulle bruge en "ønsket gave", som jeg ikke kunne finde i vore lokale butikker.
Let at orientere sig på negle-lands hjemmeside og hurtig levering. Indholdet kan jeg ikke udtale mig om endnu :)

December 22, 2012

fantastisk nemt

Nemt og smart sted at handle, dog lidt farligt rent økonomisk, fordi man bliver alt for fristet med alle de lækre varer ;)

December 18, 2012

Hej June.

Tak for din skønne tilbagemelding - vi er selv her på teamet afhængige af vores negle, og det koster ;-) Så fristet bliver vi bestemt også ;)

Vi glæder os til, at kunne servicere dig igen.

Rated 5 out of 5 stars

Super kvalitetsprodukter, hurtig levering, MEGET venlig vejledning.

Kan varmt anbefales!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

December 16, 2012

Hej Mette.

Vi håber, du forsat er glad for dit Colour Gloss sæt, og dine negle stadig er fine.
Vi er meget glade for din dejlige tilbagemelding.. :)

Rated 2 out of 5 stars

For dårlig levering

Selvom der på hjemmesiden stod; På Fjernlager, levering 2-6 dage, tog det 14 dage før varen var ankommet!
Ingen opdatering via mail på forsendelses forløbet!
Sidste gang der er handlet hos dem!

September 14, 2012

Hej Kim.

Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse med negle-land.dk

Vi bestræber os altid på at have tilfredse kunder, så vi vil gerne tilbyde dig 10% i rabat på dit næste køb, send en mail til info@negle-land.dk så fremsender vi din rabatkode.

Vi skal også lige have fakta på plads. Du bestilte varen 29-08-2012 kl. 16:05 og vi afsendte varen 07-09-2012 kl. 16:26 altså 7 hverdage efter. Vi skriver på vare som er på fjernlager at forventet leveringstid er 2-6 HVERDAGE. Vi beklager selvfølgelig at der er gået 1-2 dage over vores forventede leveringstid.

Rated 1 out of 5 stars

Hmm...

længere leveringstid end lovet, forkerte varer og vender ikke tilbage ved henvendelse.

September 11, 2012

Hej Bettina.
Vi beklager, at du har modtaget de forkerte varer. Men vi har ikke hørt noget herom før nu. Hvis du sender os en mail på kontakt@negle-land.dk så kan vi sammen løse problemet.

Rated 5 out of 5 stars

God service og gode vare

Der er gid service det eneste der mangler på hjemsiden er en eller flere forskellige opbevarings tasker til transportere negle produkterne i men ellers kan det anbefales at hanle hos negle- land

August 8, 2012

super

Helt perfekt ! og super service .. Har aldrig handlet et sted på nettet hvor mails mm bliver besvaret med det samme... kan varmt anbefales :-)

July 17, 2012

Uovertruffent!!

Jeg kan nu med negle-land´s produkter selv lave de flotteste negle! Jeg sparer penge på at få manicure ude, og synes tilmed det er sjovt at "gøre det selv".Produkterne er lækre at arbejde med, og der er en utrolig fin trin-for-trin vejledning på negle.lands side. Jeg var i tvivl om nogle ting i starten og fik straks gode råd sendt tilbage på mail. Både inden købet omkring farver på lakken og efter, omkring fremgangsmåden. Lakken holder flot og jeg kan anbefale et start sæt, hvor der spares penge. Jeg har nu super flotte franske lange negle. De flækker ikke, neglene får lov at vokse og andre roser mine negle. Husk tynde lag lak helt ud til siderne for godt resultat! Alt nyt kræver øvelse :-)

June 25, 2012
Rated 3 out of 5 stars

Plads til forbedringer

Når man skal vælge forsendelsesmetode får man dette at vide:
Bestil inden kl. 15, og pakken leveres følgende hverdag -
Jeg bestilte inden kl. 15, og Negle-land.dk sendte/afleverede også pakken hos GLS, men jeg havde den først 2 dage efter, så måske skal der strammes op hos fragtmanden.
Jeg valgte at betale som gæst via PayPal, og her står der at bestillingen skal være inden kl. 13, så der er altså en uoverensstemmelse.Pengene blev først hævet dagen efter, jeg ved ikke om det er et meget uheldigt sammentræf, men denne dag blev der forsøgt hævet forskellige beløb i USD lige i træk, så Nets, som jo heldigvis overvåger gentagne transaktioner i træk, lukkede mit kort.

June 3, 2012

Hej Louise.

Først vil vi gerne takke dig for at have anmeldt vores virksomhed her på TrustPilot, det er jo steder som disse som er med til at gøre kundernes oplevelse med negle-land.dk endnu bedre.

Vi har derfor stemt informationerne af iht. det du har skrevet. Mht. leveringen af dine varer, så har negle-land.dk, som du selv skriver, afsendt varene til tiden. Vi har undersøgt sagen lidt og grunden til at din pakke først kom dagen efter, var at der var sket en fejl i den PakkeShop vi leverer pakkerne til, som gjorde at din pakke ikke var kommet med samme dag. Det beklager vi selvfølgelig.

Der er dog én ting i din anmeldelse som vi helst ikke ser blandet sammen med vores forretning; det er de u-autoriserede hævninger på din konto. Vi hæver ALTID kun penge i DKK og ikke USD, på hver hævning fra negle-land.dk via PayPal står der altid PAYPAL*NEGLELANDDK, det går jeg ud fra ikke stod på dine hævninger i USD??

Take a closer look