Jeg skulle egentlig ikke købe bil nu, men efter en uforpligtende prøvetur blev en brugt Ford Kuga min. Aftalt leveringstid overholdt, bilen strålede som en ny og hyggelig og tryg handel med Jacob og... See more
See what reviewers are saying
Der var service fra start til slut. Deres sælger Morten, er mega sød og dygtig og hjælpsom💯. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler bil hos dem. Tak for en fornuftig handel Morten.
Det var en fornøjelse at handle hos Asbjørn biler. Sælger og værksted er super-professionelle. ALT virker. ALLE aftaler, både mundtlige og skriftlige blev overholdt. Asbjørn biler har solgt os en Toyo... See more
købte en bil i sommers, som var gennem gået af deres 100% kontrol Nu hvor det er blevet koldt, finder jeg ud af at sædevarmen i førersædet ikke virker. derfor skiver jeg til forhandleren, men fik s... See more
Fantastisk forhandler.
Vi købte en Toyota Yaris hos Asbjørn biler og sjældent har vi fået så god en behandling som vi fik her. Fantastisk dejligt at handle bil hos Asbjørn biler Alt hvad der blev lovet blev overholdt til punkt og prikke med et smil og en herlig humor.
Kan kun anbefale at handle her 😃
Virkelig god service og super rare og…
Virkelig god service og super rare og flinke folk kan varmt anbefales jeg er fuldt ud tilfreds med køb af bil hos jer 😁
Super god service
Super god service, og fin måde at håndtere min nervøsitet - første gang jeg køber bil uden min far til at hjælpe - fik forståelige svar på mine spørgsmål. Så alt i alt en rigtig god oplevelse.
Kan uden tvivl give mine bedste anbefalinger til dem der kigger efter ny (brugt) bil hos Asbjørn Biler
God service og behandling
God service og behandling.
Meget venlig sælger, Michael.
Solgte en bil og købte en anden og det hele forløb uden problemer og fik tilbagemeldinger og gode priser på det hele.
Bilhandel
God, nem og behagelig sælger alt var i orden og så nemt at handle bil der. Tak til Michael. Vi anbefaler gerne Asbjørnsbiler til andre.
Behagelig atmosfære og velfungerende…
Behagelig atmosfære og velfungerende handel. Vi købte en lille bil, der skulle tilfredsstille helt specifikke behov og det har vi fået!
Efterfølgende spørgsmål er blevet taget seriøst og en reklamation behandlet hurtigt og smidigt!
Betjening i verdensklasse.
Venlig og meget imødekommende sælger, alt gik lige så efter bogen, nemt og hurtig. Vi er super glade for vores bil, den køre som en drøm. Tak ☺️
Bilhandel til top point
God, nem og tryg bilhandel med en yderst behagelig og seriøs sælger.
Denne forhandler kan kun anbefales til andre.
Vi ses helt sikkert igen, når der igen skal handles bil, men der går nok nogle år. Tak for handlen til sælger Michael.
Blev mødt af en utrolig venlig og…
Blev mødt af en utrolig venlig og afslappet atmosfære. Føler sig vel mødt og sælger var tillidsskabende. Handlen var gennemsigtig. Kan varmt anbefale at købe bil igennem Asbjørn Biler.
Super god service vi er så tilfreds med…
Super god service vi er så tilfreds med vores køb af bil rigtig søde mennesker hos asbjørnbiler
God modtagelse god service
God modtagelse god service
Kan klart anbefale at købe bil hos Asbjørn Biler
God oplevelse ved køb af brugt bil
Efter at have set en Tesla model S på Bilbasen og efter en prøvetur i bilen hos Asbjørnbiler, købte jeg den. Alt forløb uden problemer og bilen blevet leveret nyvasket og poleret. God oplevelse.
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales
Super service - kvalificeret rådgivning og hjælp
efter at have set bilen på bilbasen…
efter at have set bilen på bilbasen kunne jeg se at her var en forhandler der gjore mere end der skulle til for at få en handel i hus , de var imødekommene og kunne se en handel...
Virkelig god betjening og behagelige og meget troværdig sælger. Tidsplan overholdt og bilen er som lovet. Kan kun anbefale Asbjørn biler
Virkelig god betjening
Vi købt vores første brugt Elbil…
Vi købt vores første brugt Elbil Renault Zoe Intens fra årgang 2020..
Det hele var rigtigt godt.. Tak Michael
Super god service og tryg bilhandel.
Stort tak til Jacob for en god service og for en tryg handel. Han overholder alle vores aftaler med et smil.
Selv efter slutseddel og levering af bilen havde jeg ønske om at få skiftet gearkasse olieskift, front kamera, betjenings tryk til panoramatag og mindre elektronik fejl på bilen.
Det blevet lavet med det samme uden beregning mens jeg havde en gratis lånebil.
Virkelig god service uden bøvl.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Jacob.
Høj faglighed og ekstraordinær god service
Vi oplevede at få en fuldstændig fantastisk service og yderst kompetent og faglighed vejledning i forbindelse med vores køb af bil hos Asbjørn Biler.
Jeg vil klart benytte Asbjørn Biler igen.
Køb af brugt bil ved Asbjørn biler
Alle aftaler er overholdt og de få reklamationer, der har været, bliver udbedret uden diskussion. Alt i alt en god oplevelse.