Jeg skulle egentlig ikke købe bil nu, men efter en uforpligtende prøvetur blev en brugt Ford Kuga min. Aftalt leveringstid overholdt, bilen strålede som en ny og hyggelig og tryg handel med Jacob og... See more
See what reviewers are saying
Der var service fra start til slut. Deres sælger Morten, er mega sød og dygtig og hjælpsom💯. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler bil hos dem. Tak for en fornuftig handel Morten.
Det var en fornøjelse at handle hos Asbjørn biler. Sælger og værksted er super-professionelle. ALT virker. ALLE aftaler, både mundtlige og skriftlige blev overholdt. Asbjørn biler har solgt os en Toyo... See more
købte en bil i sommers, som var gennem gået af deres 100% kontrol Nu hvor det er blevet koldt, finder jeg ud af at sædevarmen i førersædet ikke virker. derfor skiver jeg til forhandleren, men fik s... See more
Tryg handel og god service
Købte en brugt Kia C'eed tilbage i september 2019. De ansatte hos Asbjørn Biler har sørget for en tryg, ærlig og god handel, og har uden tøven svaret på alle mine små som store spørgsmål både før og efter handlen. Småfejl, som blev konstateret efter handlen, blev håndteret og udbedret med den største selvfølgelighed. Det er et godt sted at købe brugt bil!
Købte min Suzuki Ignis Hos Asbjørn…
Købte min Suzuki Ignis Hos Asbjørn biler, og kan varmt anbefale denne forhandler, hvor der bliver taget godt imod en.
Da jeg havde lidt problemer med finansieringen var der også den bedste hjælp og hente her. Så 5 store stjerner skal de have *****
Holder hvad de lover!
Holder hvad de lover!
Vi kom langvejs fra, så handlen var delvist afsluttet hjemmefra via mail, såfremt bilen levede op til vores forventninger. Vi havde en mekaniker med, der straks kunne se, at der som lovet, var lavet stort eftersyn. Så da sælgeren kom, var der allerede til tillid til ham, og vi oplevede da også en imødekommende og ærlig sælger.
I kan trygt handle her!!
(Vi kendte ikke til Asbjørn biler inden)
30. januar 2020
Michael fra Asbjørn biler
Jeg har desværre mødt mange mekaniker og forhandler igennem tiden, der altid prøver at snyde dig i sidste ende. Jeg har købt en VW Polo hos Asbjørn biler og man må sige at Michael og co. har ændret mit syn. Der har efterfølgende været små problemer med bilen, men Michael har hjulpet, fikset problemerne og lejet mig en gratis lånebil - for det ikke skal være løgn havde han tanket min egen bil fuld endda. Tusind tak.
Han skal have STOR ros for hans arbejde og den gode service han yder, og her kan du være ganske rolig, for du bliver behandlet godt, trygt og i sidste ende kommer hjem med en fantastisk bil.
Kæmpe tak !
Alsidig og forstående forhandler.
Jeg er netop hjemvendt efter et utrolig behageligt besøg. Det er nok den mest behagelige sælger/ejer jeg nogensinde har mødt - virkelig rolig, forstående, kompetent og sidst vigtigst for mig - ikke påtagen.
Det er interessant nok biler til alle - om det er øko, familie, praktisk, komfort, klassisk eller fart - der er noget for alle at vælge imellem, selv i forskellige prisklasser.. imponerende.
Om du har penge eller er sparsom så virker det som om det er vigtigere for dem at finde den rigtige bil om den er på lager eller ej.
Jeg har (hvis jeg selv skal sige det) en stor viden om forskellige biler, jeg underspillede det en del under mit besøg og blev glædeligt overrasket over den “hjælp” jeg fik - der var på intet tidspunkt noget pres eller overdrevenhed.
Summa Summarum:
Det er klart et besøg værd, kompetent og særdeles venlig nede på jorden betjening.
OBS.
Jeg har ikke handlet der... (endnu).
Brugte biler
Hører altid at man skal være forsigtig mht brugtvognsforhandlere... asbjørnbiler er undtagelsen.. perfekt og behagelig behandling fra første dag.. handlede bil for snart 4 mdr siden.. ingen problemer.. alt som lovet.. kan rolig anbefale asbjørnbiler..
Den bedste bil sælger jeg nogensinde …
Den bedste bil sælger jeg nogensinde har set. Hans tjenester er PERFEKTE og uden tvivl PROFESSIONEL