Super geholpen en wat is onze keuken mooi geworden! Er is goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen. Het resultaat is nog beter dan we verwacht hadden!
Zeer netjes geïnstalleerd
Company replied
Bij ASWA Keukens ontwerpen en realiseren wij keukens die perfect aansluiten bij jouw wensen en leefstijl. Met persoonlijk advies, hoogwaardige keukenapparatuur en doordachte indelingen creëren wij een keuken die zowel stijlvol als functioneel is. Van landelijke keukens tot moderne designkeukens: wij begeleiden je van eerste ontwerp tot vakkundige montage. Jouw tevredenheid staat daarbij altijd centraal.
Zuiddijk 18, 5705 CS, Helmond, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from ASWA Keukens - Helmond
Voor de tweede keer heel goed geholpen door ASWA keukens. Van het ontwerp tot de plaatsing alles goed geregeld en een duidelijke communicatie. Bovendien een eerlijke prijs. Voor een kwalitatief goede keuken en een goede service zou ik ASWA keukens zeker aanraden.

Reply from ASWA Keukens - Helmond
We zijn goed geholpen in de showroom. Er was veel tijd en persoonlijk aandacht. Veel keus en veel voorbeelden te zien in de winkel. Er is goed geluisterd naar onze wensen en we zijn blij met het eindresultaat.

Reply from ASWA Keukens - Helmond
ASWA geeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Prettige begeleiding in de showroom en ruime tijd voor uitleg en mogelijkheden. Klant is koning. Vooraf in fabriek werkblad bekijken. Levering en montage volgens afspraak. Er is netjes en zorgvuldig gewerkt. Onze keuken in de vorige woning was ook van ASWA en na ruim 25 jaar nog in prima staat. Dus toen de mogelijkheid in ons nieuwbouw appartement kwam om weer met ASWA in zee te gaan hoefden we niet na te denken en meteen ervoor gegaan.

Reply from ASWA Keukens - Helmond
Mooi ontwerp werd goed meegedacht , ben nog steeds super blij met onze keuken

Reply from ASWA Keukens - Helmond
Learn more about other kinds of reviews.