Har været i Slovakiet 🇸🇰 med Aurora jagtrejser. Alt var ganske enkelt perfekt. Meget professionelt team dernede som virkelig har styr på deres vildt og terræn. Maden og indkvarteringen var vir... See more
See what reviewers are saying
Fantastisk og veltilrettelagt tur til Sydafrika. Var i marts på familieferie på den nye farm ved Musina i Sydafrika. Virkelig flot farm med mulighed for badeferie for familien, mens mændene to... See more
Jeg har været på jagtrejse i Slovakiet…
Jeg har været på jagtrejse i Slovakiet med Aurorajagtrejser, og hele oplevelsen var virkelig i top. Alt fungerede perfekt fra start til slut.
Der var god mad, rigtig fin indkvartering og meget professionelle guider, som virkelig kender deres vildt og området. Man følte sig tryg og godt taget hånd om hele tiden.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg tager derned med Aurorajagtrejser – det kan varmt anbefales.
Har været i Slovakiet 🇸🇰 med Aurora…
Har været i Slovakiet 🇸🇰 med Aurora jagtrejser. Alt var ganske enkelt perfekt.
Maden og indkvarteringen var virkelig godt.
Ikke sidste gang jeg besøger det sted.
Kronhjort i Polen med Hjortebussen
Go jagt, med fuld brunst på kronhjort. Super god service fra guider. Mad og ophold var en klasse for sig. Generelt stor ros til Aurora Jagtrejser. Jeg kommer igen til næste år.
Super oplevelse
Har lige været i Slovakiet 🇸🇰 på Då hjort jagt 🦾 har aldrig været i så godt området
Slovakiet efter dåhjort
Så er vi på vej hjem fra Slovakiet. Med onske om store dåhjorte er vi en gruppe på 4 som har været i Slovakiet. Sikke en succes. Der er skudt hjorte mellem 4-5 kg hos alle mand.
Jagt, indkvartering har været ikke mindre end perfekt.
Tak for en super tur.
Fantastisk og veltilrettelagt tur til…
Fantastisk og veltilrettelagt tur til Sydafrika.
Var i marts på familieferie på den nye farm ved Musina i Sydafrika.
Virkelig flot farm med mulighed for badeferie for familien, mens mændene tog på jagt. Der var også mulighed for ikke jagende kunne tage med på jagt for at se, flotte ture rundt på farmen for at både store og små kunne opleve dyrene, en tur til Musina by og ikke mindst på hjemrejsen var der arrangeret en gennemrejse gennem Krüger National Park.
Alt fra overnatningen omkring lufthavnen, da vi landede sent om aftenen, transport til/fra lufthaven, små ture på farmen og gennemrejsen gennem Krüger spillede 100%. Selv maden var super lækker! Og hele familien fik oplevet en hel masse forskellige dyr i deres vante omgivelser 🤩
Kan kun anbefales..👍🏼👍🏼👍🏼
Har rejst med Aurora jagtrejser flere gange i både Polen, Rumænien, Sydafrika og har også booket flere i fremtiden, så kun masser af anbefalinger herfra..👍🏼👍🏼👍🏼
Var i Musina på den nye lodge
Var i Musina på den nye lodge. Smukt med de store baobab træer. Så den dejligste solnedgang fra den store klippe på området. Børnene hyggede ved den lækre pool. Maden var utrolig lækker.
5 stjerner til Aurora for den dejligste ferie. Alt klappede som forventet.
Fantastiske opplevelser i Sør-Afrika
Fantastiske opplevelser i Sør-Afrika! Flotte fasiliteter i vakre omgivelser. Jakten var godt tilrettelagt, lærerik, og etisk utført, og PH-teamet var særdeles dyktige. Vi tok det som en familietur, og det var ingen problem å ta med små barn - alle fikk opplevelser for livet. Dette skal definitivt gjøres igjen!
Uforglemmelig tur til Sydafrika 🇿🇦
Uforglemmelig tur til Sydafrika 🇿🇦
Gode jagt områder og et skønt natur område. Både jagt, Safari og afslapning. En fantastisk kombi
Helt igennem fantastisk tur til…
Helt igennem fantastisk tur til Sydafrika! Den perfekte jagt- og familie tur til dato! Jeg vil klart anbefale denne tur til andre familie som ønsker en kombineret jagt og familieferie. 5 stjerne med plus op af ⭐️
Super god hjortejagt i Polen
Super god hjortejagt i Polen, vi var 2 kammerater der rejste til Polen i bus med Aurora, super god oplevelse, min ven skød 2 fine kronhjort en 12 ender og en 14 ender, jeg skød en 14 ender og en super god buk, alle hjorte er i medalje klasse.
Hotel og jagtføring var super god, kan varmt anbefale en tur med Aurora.
Henrik
Super jagt
Alt klappede fra først til sidst. Godt revir, venlige guider/personale, samt rigtig god nedlagt hjort. Samtidig helt fantastisk service både før, under, og særligt efterfølgende omkring hjemsendelse af trofæer.
Jeg giver Aurora mine bedst tænkelige anbefalinger
Var med Aurora jagtrejser på bukkejagt…
Var med Aurora jagtrejser på bukkejagt i maj og august 2022. Fantastisk service fra deres konsulenter og Bjarne selv, de sørger virkelig for at man får en god oplevelse, også selvom vejret og heldet måske ikke lige er med en.
Det er bestemt ikk sidste gang jeg rejser med dem
Var med Aurora jagtrejser i Polen…
Var med Aurora jagtrejser i Polen august 2022 på bukkejagt jeg ville skyde 5 bukke og dem fik jeg, selv om Vejret ikke var så godt og brunsten ikke var rigtigt i gang. men fantastisk revir og gode jagtfører. Bleve også ringet op af Bjarne fra Aurora på turen for at hører om alt var som det skulle være.
Tak til Aurora for en god tur.
Hilsen Thomas
Vi var en gruppe afsted på…
Vi var en gruppe afsted på kronhjortejagt i september 2021. Vejret var desværre ikke med os, da temperaturerne var for høje. Derfor var kronhjortene ikke så aktive, men dette er desværre sådan naturens luner en gang i mellem er, vi er ikke selv herre over vejret. Der var masser af hjortevildt på reviret. Indkvartering, forplejning og jagtorganisation var helt i top, jagtguiderne gjorde virkelig alt hvad de kunne, for at vi skulle få hjorte for. Vi er 100% klar på en tur til her i 2022.
Aurora var i kontakt med os flere gange under forløbet hvilke vi var super glade for.
Der blev trods alt nedlagt 5 flotte kronhjorte, vi var 8 mand afsted.
Mvh bjørnebanden.
Vi Var 2 jægere på en tur til Musina…
Vi Var 2 jægere på en tur til Musina Sydafrika vi må sige at alt hvad der blev lovet blev indfriet -tak for oplevelsen og Aurorajagtrejser kan kun anbefales herfra
Mvh. Finn Gundersen og Jan Madsen
Jeg fandt en jagtrejse til Sverige en…
Jeg fandt en jagtrejse til Sverige en torsdag på Facebook.
Aurora’s kontaktperson fandt en makker til mig så der kunne arrangeres samkørsel.
Vi korrespondere en del frem og tilbage med de sædvanlige praktiske spørgsmål.
Jeg kan dog først give et svar tirsdag ugen efter, om jeg kan få arrangeret ferie.
Helt ok med ham og han spørger fredag om jeg har fundet ud af noget, det er min kørselsmakker der spørger.
Jeg lover at komme tilbage tirsdag morgen.
Så langt så godt.
Tirsdag 08.15 svarer jeg at ferien er på plads og spørger hvordan vi ordner det praktiske.
Her begynder kæden så at falde af.
Han svarer at han lige skal høre om jagten stadig er ledig.
Sent tirsdag aften kontakter jeg ham, da han ikke har svaret.
Jagten er så blevet solgt til 3 andre jægere, hvilket jeg finder dybt uprofessionelt.
På intet tidspunkt har jeg fået at vide de bruger først til mølle princippet.
Tværtimod er jeg overbevist om, at rejsen er reserveret til min “makker” og jeg indtil “vi” giver besked tirsdag.
Personalet taler åbenbart ikke sammen, eller har mulighed for at se korrespondancer mellem sælgere og deres kunder og alle kan gå ind og sælge fra andres kunder.
Jeg er overbevist, om at det er verdens dårligste undskyldning, for at få et salg med 3 i stedet for 2 jægere, på et revir der er 200 hektar stort.
Nu står jeg tilbage med en temmelig bitter følelse af at være blevet snydt på det groveste og at jeg er blevet til grin overfor kolleger, der har byttet rundt, så jeg kunne få fri.
Dåhjorte jagt med Aurora
Jeg har været på dåhjorte jagt, ved Lubin i Polen med Aurora jagtrejser.
Desværre var oplevelsen ikke god, vildt var der langt imellem. Det vi blev stillet i udsigt, var langt fra vores oplevelse på stedet. Guiderne var lokale jægere, som ikke virkede særlig kompetente. Generelt var kommunikationen mellem Aurora, tolken, guiderne og hotellet mangelfuld.
Efter hjemkomsten har vi delt vores oplevelser med Aurora, men de afviser blankt og lytter ikke. Husk at få afklaret uoverensstemmelser, inden i forlader hotellet. Aurora er nemlig ikke til, at snakke med efterfølgende.
Aurora Dåhjortetur til Polen
Har været med Aurora på en Dåhjortetur til Polen.
Desværre ikke nogen særlig god oplevelse, vildt oversolgt.
Der er langt imellem, hvad de stiller i udsigt og hvad der efterfølgende opleves på stedet!
Det giver ikke indtryk af, at der er styr på tingene, eller også mangler der i hvert fald noget kommunikation mellem Aurora, os(kunden), tolk, jagtførere og hotel.
Men Aurora er rigtig gode til "forklaringer" efterfølgende, vær opmærksom på at få løst uoverensstemmelser på stedet, uanset hvad det er, der er ikke nogen forståelse efterfølgende!