Baby Frummel Reviews 50

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hele snelle levering en mooie producten. Ik had voor mijn zoontje de maan set gekocht met het nestje, de wikkeldoek en de bijtring. De kwaliteit van de stof is zo geweldig! Door de hydrofiele binnenka... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super blij met mijn babynestje, met bijpassende deken en bijtring. Heel fijn contact met Loes gehad om de perfecte kleur stof te vinden die in ons interieur past!

Rated 5 out of 5 stars

Superblij met mijn twee mooie wikkeldoeken! De katoenen binnenkant is erg prettig en de levering was snel!

Company details

1. Baby Clothing Store
  2. Baby Store

Written by the company

Bij Baby Frummel maken we alles met de hand. Baby nestjes, wikkeldoeken en bijtringen behoren tot ons assortiment. Wij geloven in onze persoonlijke aanpak en 100% kwaliteit.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

9 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Super mooi en top meegedacht!

Ik wilde een bepaalde stof hebben die ik op instagram had hmgezien en wij heb deze in overleg samengesteld. Er werden meerdere kleuropties aan mij voorgesteld en we hadden beide hetzelfde idee over de kleur. Heel fijn dat er zo wordt meegedacht om de aankoop helemaal naar wens te maken. Vandaag de spullen mogen ontvangen (wikkeldoek en rammelaar met oortjes) en ze zijn echt prachtig. Heel blij mee en zou zeker nog een keer bestellen als ik een kadootje nodig heb!!

April 18, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Mooie producten van goede kwaliteit

Ik heb hier een babynestje set besteld en een losse wikkeldoek voor een babyshower. Mooie producten van goede kwaliteit. Het was netjes verpakt en er zat een handgeschreven kaartje bij. Weet zeker dat de aanstaande mama hier erg blij mee gaat zijn!

April 10, 2025

Prachtige producten & goede service ❤️

Prachtige producten, heel persoonlijk contact en er wordt echt met je mee gedacht! ❤️ Ook de levering was snel, ik had aangegeven dat het een cadeau was en ze hield alles mee in de gaten omdat er een kleine error was bij PostNL. Uiteindelijk ruim op tijd in huis. Echt een aanrader voor mooie, fijne producten en een goede service.

April 10, 2025

Super mooi!

Mooie set (babynestje, omslagdoek en bijtring) in zelf gekozen stoffen. Erg mooi gemaakt! Super tevreden over de communicatie en de producten! Zou er zo weer wat bestellen. Erg aan te raden!

April 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Wij bestelden een babynestje en hij is super super mooi!

Ik bestelde zelf te laat, maar Loes deed er alles aan om te zorgen dat het op tijd zou komen. Super lief en meedenkend kreeg ik een persoonlijk Whatsapp bericht, waar zie je dat tegenwoordig nog? Wij bestelden een babynestje en hij is super super mooi! Helemaal blij mee en ook met de service. Dank je wel!!

March 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

2 wikkeldoeken teddy gehaald voor onze…

2 wikkeldoeken teddy gehaald voor onze tweeling!
Super zacht en heel mooi afgewerkt!
Helemaal zin om onze dekentjes te gebruiken!😊

Mooi ingepakt!
Het ziet er heel representatief uit !
Ook heel erg belangrijk vind ik.
En lekker snel binnen.

Dus dames niet twijfelen gewoon lekker halen!
Moeite waard🥰

February 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Klantvriendelijk, super mooie producten, kortom Top!!

Lies is super klantvriendelijk. Ik had een babynestje besteld, maar zelf niet goed gekeken naar de levertijden. Ik wilde het geven voor een babyshower en heb toen contact opgenomen voor de status van mijn bestelling. Uitgelegd hoe en wat en eigenlijk kreeg ik ook meteen bericht terug van Lies en was ze heel erg mee denkend en heeft ze ondanks dat het een fout van mij was, ervoor gezorgd dat hij toch op tijd bezorgd werd.

Dat noem ik pas service en vriendelijkheid! Nogmaals ontzettend bedankt hiervoor Lies!

Ook de producten zijn fantastisch. Ik raad dus zeker aan om hier te bestellen. Goede prijs/kwaliteit en ook nog eens ontzettend goede zorgen/service!

February 27, 2025

Zo blij mee

Zo blij mee!
Bedankt voor de snelle levering
Het ziet er zo mooi uit
Kan niet wachten om het aan mijn dochter te geven.
Groetjes van een blije oma

February 7, 2025

Aanrader!!

Super blij met de spullen die ik heb ontvangen, mooie stofjes en goede kwaliteit! Ook heel fijn contact gehad met Loes en ze denkt zeker met je mee!

February 1, 2025

Aanrader!

Zeer mooie producten van hoge kwaliteit en allemaal met de hand gemaakt! Fijn dat je zelf je wensen door kan geven als je graag als je toch wat anders wilt. Zeer leuk als kraamkado of als je zelf een kleine frummel krijgt!

January 16, 2025

Super uniek kraamcadeau

Super uniek kraamcadeau. Ik was opzoek naar iets speciaal, iets wat uniek is en iets wat de ouders sowieso nog niet hadden. Ik kwam al gauw uit bij Babyfrummel, wat een super mooie spullen maken ze. Super kwaliteit en ze denkt ook nog een heel fijn mee. Echt een aanrader.

January 15, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look