Baby FrummelReviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hele snelle levering en mooie producten. Ik had voor mijn zoontje de maan set gekocht met het nestje, de wikkeldoek en de bijtring. De kwaliteit van de stof is zo geweldig! Door de hydrofiele binnenka... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super blij met mijn babynestje, met bijpassende deken en bijtring. Heel fijn contact met Loes gehad om de perfecte kleur stof te vinden die in ons interieur past!

Rated 5 out of 5 stars

Superblij met mijn twee mooie wikkeldoeken! De katoenen binnenkant is erg prettig en de levering was snel!

Rated 5 out of 5 stars

Ik wilde een bepaalde stof hebben die ik op instagram had hmgezien en wij heb deze in overleg samengesteld. Er werden meerdere kleuropties aan mij voorgesteld en we hadden beide hetzelfde idee over de... See more

Company details

1. Baby Clothing Store
  2. Baby Store

Written by the company

Bij Baby Frummel maken we alles met de hand. Baby nestjes, wikkeldoeken en bijtringen behoren tot ons assortiment. Wij geloven in onze persoonlijke aanpak en 100% kwaliteit.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

9 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Kraam cadeau waar je wat aan hebt!

Zelf een omslagdoek samen gesteld voor een kraam cadeau. De eigenaresse denkt graag met je mee en niks is te gek. Het contact was heel prettig. De omslagdoek is echt heel mooi geworden mooie stof en van kwaliteit. Mijn vriendin is er ontzettend blij mee en gebruikt het dagelijks.

December 29, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Origineel kraamcadeau dat in de smaak viel

Ik was op zoek naar een origineel kraamcadeau en kwam uit bij deze webshop. Ik heb een babynestje en een omslagdoek besteld. Omdat ik een voorkeur had voor een andere kleurstelling, heb ik contact opgenomen. Ik werd vriendelijk geholpen en voelde me echt gehoord. Uiteindelijk koos ik voor een bundel, en ondanks dat het nog op maat gemaakt moest worden, had ik het snel in huis! Het cadeau viel ontzettend in de smaak. Absoluut een aanrader voor als je op zoek bent naar een bijzonder kraamcadeau – of gewoon iets leuks voor jezelf.

January 15, 2025

Geweldig!

Prachtige nestjes, dekentjes en bijtringen. Alles is met de hand gemaakt, je ziet echt dat er veel persoonlijke aandacht aan besteed is. Er kan ook van alles naar eigen wens gemaakt worden, zo leuk! Goede service ook, dus dit was zeker niet mijn laatste bestelling!

January 10, 2025

Super service en kwaliteit

Ik heb onlangs een babynestje en een omslagdoek gekocht bij Babyfrummel als cadeau voor een goede vriendin, en ik ben ontzettend blij met mijn keuze!

De kwaliteit van de stoffen is fantastisch: heerlijk zacht, ademend en perfect afgewerkt. Je merkt aan alles dat er veel zorg en aandacht in de producten zit. De kleuren en patronen zijn precies zoals op de foto’s – misschien nog mooier in het echt. De details, zoals de stevige stiknaden en het gebruik van hoogwaardige materialen, maken het helemaal af.

De service was ook top. Het bestelproces was eenvoudig en duidelijk, en de levering was snel. Alles was goed verpakt.

Ik ben ontzettend tevreden en raad Babyfrummel aan iedereen aan die op zoek is naar mooie, kwalitatieve babyproducten. Bedankt voor deze fijne ervaring!

★★★★★

January 15, 2025

Heel blij mee 🤩

Prachtige producten die ook naar je persoonlijke voorkeuren kan worden gemaakt! Heel fijn contact en snelle goede service! Het cadeau viel dan ook in de smaak bij de kersverse ouders!

January 10, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look