Bagsværd Begravelsesforretning Reviews 306

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har kun positive oplevelser. Enormt respektfuld, omsorgsfuld og professionel behandling af os som pårørende i sorg og i en meget svær og sårbar situation, Meget trygt og med gennemsigtighe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tryghed og erfaring beskriver min oplevelse med Bagsværd begravelsesforretning. Vi havde en lang samtale i hjemmet om tilrettelægning og det forestående forløb. Medarbejderen udviste stor erfar... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bagsværd Begravelsesforretning sørger for at alt bliver gjort ordentligt og som man ønsker det, intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi havde detaljerede ønsker med hensyn til blomsterne ogs... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi er blevet mødt omsogsfuldt og proffesionelt, af Liselotte og Ole, lige fra den første samtale. Vi mødte nogle mennesker der hurtigt aflæste, hvor vi var i sorgprocessen og mødte os der. Alt omkri... See more

1. Funeral Director

Information provided by various external sources

Få hjælp til at tilrettelægge den sidste afsked med din kære. Vores bedemandsservice dækker Bagsværd, Værløse, Søborg, Gladsaxe, Hareskov og omegn. Kontakt os i dag.

4.9

3-star
2-star
1-star

I vores store sorg

I vores store sorg efter min fars bortgang oplevede min mor og jeg
en ordentlig, empatisk og meget menneskelig behandling hos Bedemanden. Tak for det - vi fik jer anbefalet og I levede op til den 100%.

June 6, 2023

Set fra præstens side

Da vores mor skulle bisættelse, kontaktede jeg straks Bagsværd Begravelsesforretning, da jeg i mit daglige arbejde som præst har mødt rigtig mange pårørende til afdøde, der har givet udtryk for deres store glæde over den hjælp bedemændene her yder. Som præst oplever jeg det samme i samarbejdet med dem.

September 9, 2023
Rated 5 out of 5 stars

I en svær situation havde vi en meget…

I en svær situation havde vi en meget behagelig og respektfuld samtale med bedemanden.

Det var en kæmpe hjælp.

Bisættelsen var smuk og alt forløb efter planen.

Da regningen var betalt, fik vi også en pæn hilsen om at vi altid kunne vende tilbage hvis der var yderligere spørgsmål.

August 31, 2023

Tak for jer,

Tak for jer,
Jeres hjælpsomhed og jeres måde at være på begge gange indenfor et år. Først vores mor og nu her vores far. Kunne ikke være bedre selv i en svær situation.
De varmeste anbefalinger.

July 27, 2023

Liselotte fra Bagsværd…

Liselotte fra Bagsværd Begravelsesforretning var en stor hjælp i en svær tid. Vi blev mødt af empati og forståelse for vores situation og fik hjælp til - og overblik over opgaverne og løsningerne. Tak for det.

July 5, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Liselotte var bare super fantastisk

Liselotte var bare super fantastisk. Meget hjælpsom.
Hun gav os lov til i sidste øjeblik, at lade vores børnebørn se deres oldefar lige inden bisættelsen.
Det har på trods af omstændighederne været en rigtig god oplevelse for os alle.
Tak for dig, Liselotte.
Vi kan varmt anbefale Bagsværd Bedemandsforretning

April 26, 2023

Kan varmt anbefales

Vores varmeste anbefalinger til AnneMarie, Ole og Liselotte fra Bagsværd Begravelsesforretning.
Vi fik hele forløbet igennem en meget professionel og empatisk vejledning og alt gik som aftalt.

May 10, 2023

God oplevelse

God oplevelse 🇩🇰God service 🇩🇰
God behandling 🇩🇰 hjælpsom 🇩🇰
Mange tak herfra os i karise 🇩🇰👍🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

June 1, 2023

Vores varmeste anbefalinger

Tak for jeres empatiske og behagelige assistance iforb. med vores fars bisattelse. Vi havde fået jer anbefalet - og det var et godt valg. Alt gik planmæssigt og upåklageligt. Min mor, søster og jeg kan kun give jer vores varmeste anbefalinger

January 13, 2023

Empatiske og sobre

Kan kun anbefale Annemarie, Ole m.fl fra Bagsværd Begravelseforretning.
De hjalp os igennem hele forløbet med stor omsorg, professionel, gennemskuelig vejledning, finfølelse og respekt . Hold op, hvor var vi glade for deres bistand

December 16, 2022
Rated 5 out of 5 stars

En stor hjælp i sorgen 💜

Super søde og rare mennesker alle 3, de hælper og vejleder og man får hjælp til en masse praktiske ting så der er mindre at bekymre sig om midt i sorgen. Jeg er ihvertfald meget tilfreds med den måde min mors bisættelse blev.

January 12, 2023

Take a closer look