1. Air Conditioning System Supplier
  4. Home Goods Store
  5. HVAC Contractor
  6. Thermal Energy Company

Written by the company

Hos Bedre Klima er vi dedikeret til at tilbyde danske husstande og virksomheder en mere bæredygtig og energieffektiv opvarmningsløsning gennem salg af varmepumper. Specialister i luft/luft og luft/vand varmepumper. Vi har et team af erfarne og kvalificerede teknikere, der kan hjælpe vores kunder med alt fra valg af den rette varmepumpe til installation og vedligeholdelse. Vi forstår vigtigheden af ​​at beskytte miljøet og stræber efter at minimere vores CO2-fodaftryk gennem brug af energieffektive systemer og bæredygtig praksis. Bedre Klima er en del af Euro Heating Aps. Euro Heating er en af de førende leverandører af køle- og varmeløsninger i Danmark. Vi har hurtigt etableret os som go-to-virksomheden for virksomheder med behov for højkvalitets og pålidelige køleanlæg og varmepumper. Vores team er sammensat af højt kvalificerede og erfarne fagfolk, som er dedikerede til at yde den bedst mulige service til vores kunder. Vi er forpligtet til at holde os ajour med de nyeste teknologier og brancheudviklinger og sikre, at vi kan give vores kunder de mest avancerede og effektive løsninger på markedet. Hos Bedre Klima er vi stolte af vores forpligtelse til bæredygtighed og miljøvenlig praksis. Vi forstår vigtigheden af ​​at beskytte miljøet og stræber efter at minimere vores CO2-fodaftryk gennem brug af energieffektive systemer og bæredygtig praksis. Vores mission er at rådgive vores kunder til den bedste løsning til deres hjem og samtidig sikre en bæredygtig fremtid for dig og for fremtidige generationer. Derfor er vi dine personlige eksperter i rådgivning, montering og servicering af LG varmepumper til dit hjem. Hos os får du de mest miljøvenlige løsninger på markedet, professionelt installeret af vores VE-godkendte installatører. Oplev fordelene ved en sund indendørs atmosfære. Sammen skåner vi miljøet og forbedrer kvaliteten af ​​dit daglige liv.

3.6

2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Ikke den bedste oplevelse

Det startede rigtigt godt, og vi havde god kontakt med Bedre Klima, som virkede flinke og professionelle. Ak, men deres leverandør har ikke tilsluttet vores luft/luft varmepumpe korrekt. Vi har forgæves forsøgt at få det ordnet gennem lang tid, men det har vist sig at være rigtigt dårligt at gøre det gennem Bedre Klima, for der bliver bare sagt at de har sendt sagen videre til montøren, og derefter bliver man aldrig kontaktet, selvom der bliver rykket flere gange.

December 11, 2023

Sebastian og hans team hos Bedre Klima

Sebastian og hans team hos Bedre Klima er fantastiske, vi blev rådgivet gennem hele processen, og vi fandt løsningen til vores hjem. Arbejdet var ekstremt godt, og LG er et fremragende valg, det er et meget, meget professionelt system. Den udvendige enhed sidder på solide gummiklodser, som jeg ikke har set på andre mærker. Prisen var meget rimelig. Tak Bedre Klima :)

July 13, 2023

Hej Simon,

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er glade for at kunne give dig den nødvendige rådgivning og hjælpe med at finde den rette løsning til dit hjem. Vi lægger stor vægt på at levere et godt arbejde, og det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores professionelle LG-system.

Ift. de solide gummiklodser, så er det en detalje, der adskiller os fra andre mærker og virksomheder. Samtidig er vi glade for, at prisen var rimelig for dig.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Rated 5 out of 5 stars

super glad for købet af ny LG luft

Glad for købet af ny LG luft, luft varmepumpe til sommerhuset. Fik hurtig levering og monteret af deres installatører!

Kan VARMT anbefales

March 2, 2023

Hej Kasper,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du nyder godt af din luft til luft varmepumpe fra LG.

Rated 5 out of 5 stars

God service og levering inden for…

God service og levering inden for aftalt tid, kan varmt anbefales! :)

March 8, 2023

Hej Trine,

Tak for de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og en levering inden for den aftalte tid. Vi stræber altid efter at levere vores tjenester effektivt og pålideligt, så det er dejligt at vide, at vi opfyldte dine forventninger.

Rated 5 out of 5 stars

Kvalitets service og god sparring!

February 14, 2023

Hej Nicholas,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du oplevede kvalitetsservice og fik god sparring hos os. Vi sætter en ære i at levere en høj standard af service og være til rådighed for vores kunder i hele processen.

Marcus fra Bedre Klima

Rigtig god service

Rigtig god service, de var rigtig hurtig til at sætte det op

March 10, 2023

Hej Christoffer,

Mange tak for de fine ord! Vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os. Skulle du have nogle opfølgende spørgsmål, så er du mere en velkommen til kontakte os.

Varmepumper er fremtiden!

March 10, 2023

Hej Julius,

Varmepumper er bestemt fremtiden for mange husstande :)!

Mange tak for de fine ord!

Rated 5 out of 5 stars

rigtig god service kan klart anbefales.

March 2, 2023

Hej Oliver,

Mange tak for de fine ord, vi er glade for du har haft en god oplevelse ved os!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. God service hele vejen igennem, kan varmt anbefales!

Hej Andreas,

Mange tak for de fine ord, vi er glade for du er tilfreds med vores service. Vi bestræber os for at gøre alle vores kunde glade!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt en LG Luft til vand…

Jeg har købt en LG Luft til vand varmepumpe fra Bedreklima, og jeg er meget tilfreds med mit køb. Varmepumpen er utroligt støjsvag, hvilket er en stor fordel for mig. Montering og service var også i top - alt blev gjort professionelt og effektivt. Jeg kan varmt anbefale Bedreklima til alle, der søger en pålidelig og professionel service.

Hej Joan,

Mange tak for de fine ord, vi er glade for du er tilfreds med din oplevelse. LG er bestemt et godt valg til luft til vand varmepumpe, vi er sikre på du bliver glad for den, og at den holder i mange år frem.

Skulle der være det mindste kan du altid kontakte os!

Kan varmt anbefale!

Hej Caroline,

Vi er glade for at høre, at din oplevelse har været god! Hvis du har spørgsmål vedrørende dit køb, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil være glade for at hjælpe.

Mvh,
Marcus