Folmer Olsen Begravelsesforretning Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk behandling. Når man skal kontakte en Bedemand er det fordi man er i sorg. Jesper kom på besøg og det blev så fin en oplevelse for mig og min familie. Vi blev mødt med venlighed, resp... See more

Rated 5 out of 5 stars

Meget fin, ordentlig og respektfuld håndtering af min mors bisættelse og alt vedr. denne. Når man står uden erfaring med den slags, er det meget trygt, at kunne overlade dette til kompetent behandling... See more

Rated 5 out of 5 stars

Når der sker dødsfald i familien, så ved man egentlig ikke, hvilken bedemand, man skal vælge. Vi valgte Folmer Olsen Begravelsesforretning. Og hvor var vi glade for den beslutning. For det første va... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vil uden tøven varmt anbefale Folmer Olsen Begravelsesforretning, hvis man har brug hjælp ved dødsfald. Der har vi flere gange oplevet en helt igennem omsorgsfuld, hjertevarm og tryg rådgivning. Sene... See more

1. Funeral Director
  2. Funeral Home

Written by the company

Professionel rådgivning og vejledning. Folmer Olsen Begravelsesforretning er et familieejet bedemandsfirma etableret i 1914. Hos os er den gode, personlige service og rådgivning i fokus. Vi er faguddannede og eksaminerede bedemænd igennem Brancheforeningen "Danske Bedemænd". Vi er behjælpelige med alt det praktiske i forbindelse med planlægning af begravelse, bisættelse og borgerlig højtidelighed og i samarbejde med jer finder vi frem til den rette personlig afsked. Vi udarbejder altid skriftligt prisoverslag. Det handler om tillid og tryghed når du skal vælge bedemand.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

15 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

En helt fantastisk service hele vejen…

En helt fantastisk service hele vejen igennem vores forløb.Fra første møde til bisættelsen. Dejligt stille og roligt og vi fik god sparring fra Christian. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger

May 2, 2025

Fantastisk vejledning

Fantastisk vejledning
Jeg vil gerne udtrykke vores dybfølte tak for jeres hjælp og vejledning i forbindelse med udfyldelse og registrering af Min Sidste Vilje
Jeres professionelle og empatiske tilgang, gjorde processen både tryg og overskuelig.
Det betyder meget for os at vide, at vores ønsker nu er klart formuleret, således at vores pårørende har en rettesnor at følge, når tiden kommer. Tak at I tog jer tid til at besvare spørgsmål og overvejelser.
Vi sætter stor pris på jeres hjælp og vil ikke tøve med at anbefale jer til andre, der står over for lignende beslutninger.

May 9, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super prof håndtering i en svær tid

En meget behagelig oplevelse med en stille og rolig gennemgang i en svær tid.
Empatisk, lyttende og dog med godt humør som vi alle havde brug for.
Alt spillede fra start til slut, de bedste anbefalinger herfra.

May 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Tak til Anders og Kristian fra Folmer…

Tak til Anders og Kristian fra Folmer Olsen Begravelsesforretning, for at bistå min mor, mine søskende, min datter og jeg, i forbindelse med det ubærlige tab af min elskede far 🕊️💔
I har været ualmindelig professionelle, empatiske og hjælpsomme. Tak 🙏🏻

April 18, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Tryghed, varme og professionalisme i en svær tid

Kristian var en uvurderlig støtte i forbindelse med min fars bisættelse. Fra første møde og hele vejen frem til selve dagen oplevede jeg stor indføling, ro og professionalisme. Han formåede at skabe overblik og tryghed i en situation, hvor det var svært at finde fodfæste. Jeg kan varmt anbefale Kristian til andre, der står over for at skulle tage afsked med en nærtstående.

April 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Pålidelig, professionel, hjælpsom og hjertelig.

I forbindelse med vores far og morfars bortgang, valgte vi Folmer Olsen Begravelsesforretning som bedemand. Her blev vi mødt af Kristian på den mest pålidelige, professionelle, hjælpsomme og hjertelige måde. Kristian er et dejligt menneske med super empati og forståelse i en svær situation. Min søn og jeg følte, at Kristian tog os i hånden, gav os alle vigtige oplysninger i forbindelse med et dødsfald. Han var altid til rådighed til spørgsmål og andet, vi havde brug for.
Min far døde hjemme, og Kristian og kompagnon varetog opgaven med klargøring til kisteilægning på en meget værdig og nydelig måde.
Selv om det er et job og forretning, er der ingen tvivl om, at Kristian er Bedemand i hjertet. Han gav os og vores morfar en utrolig smuk afsked fra første møde til bisættelsen i kirken.
Priserne i begravelsesforretningen er helt fair og rimelige og hver en krone værd.
En varm anbefaling herfra, - og var det muligt at give 10 stjerner, havde Kristian og hans team fået det 😊.

March 21, 2025

Afsked med vores far

Vi havde en helt igennem rørende og professionel oplevelse med Folmer Olsen Begravelsesforretning i forbindelse med vores fars bortgang. Min bror og jeg valgte dem, da vi vidste, at vores far tidligere havde haft en god oplevelse med dem, og vi kunne ikke have truffet et bedre valg.

Fra første kontakt var Anders Petersen en utrolig støtte. Da vi fortalte, at vores far ikke ønskede en højtidelighed, viste han stor forståelse og empati. Han foreslog, at vores far blev lagt i en kiste, inden vi skulle se ham i kapellet, så vi ikke skulle tage afsked med ham på en metalbåre. Dette fine hensyn gjorde en verden til forskel for os – det føltes som en smuk og værdig sidste afsked.

Efter vi havde taget afsked med vores far i kapellet, mødtes vi med Anders og hans partner, Kristian Petersen. De tog sig så godt af os og gav os både tid og plads til at tale om det, der skulle ordnes, og om vores far – den mand og far, han havde været. At Anders kendte vores far personligt, gjorde hele oplevelsen endnu mere tryg – det føltes som at være blandt venner og ikke blot som en formel samtale.

Den varme, omsorg og menneskelighed, vi blev mødt med, gjorde en utrolig forskel i de sværeste dage efter vores fars død. Vi kan ikke anbefale Folmer Olsen Begravelsesforretning nok – de hjalp os igennem med både hjerte og professionalisme.

March 19, 2025

Anette

Jeg kan varmt anbefale Folmer Olsen Begravelsesforretning. Jeg fik en rigtig god hjælp, så min mors bisættelse blev til et fint minde. Dejligt med en god støtte og hjælp, til alle de ting man skal holde styr på i en svær tid.

February 25, 2025

Bedste anbefaling til Folmer Olsen Begravelsesforretning

Efter anbefaling fra familie, har vi benyttet Folmer Olsen Begravelsesforretning til en bisættelse i familien. Stor ros og anbefaling herfra. Fra første møde til bisættelse og efterfølgende samtale forløb alt professionelt og hensynsfuldt. Vi har været i de bedste hænder undervejs i forløbet.

March 1, 2025

Undervisning af minikonfirmander

Kristian har stillet op til undervisning af vores minikonfirmander mange gange. Han kommer med rustvogn, urne og kiste og børnene får lov at se, mærke og stille alle de spørgsmål de vil. Kristian fortæller åbent og ærligt om sit arbejde, og han lytter interesseret til børnenes oplevelser. Det har altid været en rigtig god oplevelse, hvor minikonfirmanderne får et indblik i nogle af de helt lavpraktiske ting, der sker, når et menneske dør.

February 26, 2025

Mine varmeste anbefalinger

Vi brugte Kristian og Anders til min fars bisættelse. De er meget professionelle og alt kører som perler på en snor og de forstår at vejlede med konduite i en svær tid. Mine varmeste anbefalinger. herfra.

May 8, 2024

Menneskelighed.

Tusind tak til Folmer Olsens Begravelsesforretning for støtte og menneskelighed i forbindelse med min brors bisættelse.

Det var rart at opleve reel omsorg og kompetent rådgivning, der imødekom vores behov, i en svær tid.

Min familie og jeg vil på det varmeste anbefale
Olsens begravelsesforretning til alle der ønsker en tryg og værdig afsked.

Verner Bekker.

January 21, 2025
Folmer Olsen Begravelsesforretning logo

Reply from Folmer Olsen Begravelsesforretning

Tusind tak kære Verner for din rørende anmeldelse. Det betyder meget for os, at du og din familie har oplevet omsorg og menneskelighed i forbindelse med din brors bisættelse i Aalborg. Din varme anbefaling værdsætter vi højt, og vi er taknemmelige for den tillid, du viser os.

Tusind TAK

Tusind TAK, for en fantastisk, kompetent og solid hjælp i forbindelse med vores onkels bisættelse.
På trods af afstanden, og hele planlægningen derfor var online, hjalp Kristian os 100% i mål med alt. Det hele foregik på fineste, rolige og meget kompetente vis, der i høj grad medvirkede til, vi fik den smukkeste afsked.
Kistepynt og øvrige blomster blev aftalt gennnem Kristian, leveret af Wendelbo Blomster, de fortjener også 5 stjerner.
5 store stjerner og de allerstørste og varmeste anbefalinger til jer, skal derfor lyde herfra.

January 31, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan meget varmt anbefale Folmer…

Jeg kan meget varmt anbefale Folmer Olsen Begravelsesforretning. Deres diskrete og rolige tilgang gav os plads til at tage afsked i vores eget tempo, mens de samtidig sørgede for, at alt blev håndteret med største ordentlighed og stor erfaring. De var til stede som en sparringspartner fra start til slut – aldrig påtrængende, men altid klar til at vejlede med nærvær og stor empati. Integriteten skinnede igennem, også i de små detaljer, helt ned til den smukke, nypolerede bil ved kirken. En værdig og tryg oplevelse hele vejen i gennem.

February 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Den største ros og tak for jeres hjælp…

Den største ros og tak for jeres hjælp i forbindelse med min ægtefælles død 27/1 og bisættelse 30/1-25. I er uden nogen som helst tvivl byens/omegnens bedste, mest professionelle og empatiske bedemænd. Jeg vil anbefale jer til enhver tid. Alt bliver gjort ordentligt, roligt og med respekt for afdøde og pårørende - TAK.

January 30, 2025

Take a closer look