Folmer Olsen Begravelsesforretning Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk behandling. Når man skal kontakte en Bedemand er det fordi man er i sorg. Jesper kom på besøg og det blev så fin en oplevelse for mig og min familie. Vi blev mødt med venlighed, resp... See more

Rated 5 out of 5 stars

Meget fin, ordentlig og respektfuld håndtering af min mors bisættelse og alt vedr. denne. Når man står uden erfaring med den slags, er det meget trygt, at kunne overlade dette til kompetent behandling... See more

Rated 5 out of 5 stars

Når der sker dødsfald i familien, så ved man egentlig ikke, hvilken bedemand, man skal vælge. Vi valgte Folmer Olsen Begravelsesforretning. Og hvor var vi glade for den beslutning. For det første va... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vil uden tøven varmt anbefale Folmer Olsen Begravelsesforretning, hvis man har brug hjælp ved dødsfald. Der har vi flere gange oplevet en helt igennem omsorgsfuld, hjertevarm og tryg rådgivning. Sene... See more

1. Funeral Director
  2. Funeral Home

Written by the company

Professionel rådgivning og vejledning. Folmer Olsen Begravelsesforretning er et familieejet bedemandsfirma etableret i 1914. Hos os er den gode, personlige service og rådgivning i fokus. Vi er faguddannede og eksaminerede bedemænd igennem Brancheforeningen "Danske Bedemænd". Vi er behjælpelige med alt det praktiske i forbindelse med planlægning af begravelse, bisættelse og borgerlig højtidelighed og i samarbejde med jer finder vi frem til den rette personlig afsked. Vi udarbejder altid skriftligt prisoverslag. Det handler om tillid og tryghed når du skal vælge bedemand.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

15 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Vi er meget tilfredse med servicen

Vi var i trygge hænder fra start til slut.

Vi havde et godt møde med Kristian, som fortalte os om alt det praktiske, der ville ske, og hvad vi skulle tage stilling til.

Det hele forløb præcist, som vi havde aftalt.

January 2, 2025

Mine varmeste anbefalinger.

Mine varmeste anbefalinger.
Jeg mistede min mormor og onkel inden for 1.5 mdr.
God vejledning, omsorgsfuld, super rolige,har du brug for en bedemand i en tid hvor man er max presset kan jeg varmt anbefale Folmer olsen
Begravelsesforretning.
Kristian klare det hele Til UG, kan slet ikke give nok stjerner til ham.

November 11, 2024

Min søns begravelse

Jeg vil gerne udtrykke min dybfølte taknemmelighed for den medmenneskelige, professionelle og uvurderlige hjælp, i har ydet i forbindelse med begravelsen af min kære søn. Jeres hjælp og vejledning gennem denne svære tid har betydet mere, end ord kan beskrive. Jeg følte mig i trygge hænder. Der blev taget hånd om alle detaljer med en sådan omhu og respekt, hvilket gjorde, at vi kunne fokusere på at tage afsked. I får mine varmeste anbefalinger.

February 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vores bedste anbefaling af Folmer Olsen…

Vores bedste anbefaling af Folmer Olsen Begravelsesforretning.
Vi fik en meget professionel, empatisk, omsorgsfuld hjælp på min mors sidste rejse, så stor tak for dette.
Der var styr på alt, ikke kun i forbindelse med selve bisættelsen, men også til alle anmeldelser til diverse myndigheder, hvilket var en meget stor hjælp i en svær tid.

August 14, 2024

Største anbefalinger herfra

Da min min, og mine brødres far døde, og vi stod og havde brug for hjælp til en situation som er meget uoverskuelig, hvor følelserne fyldte mest, og alt det udenom stadig skulle tages hånd om, fik vi den bedste hjælp og støtte vi kunne ønske os. Vi fik hjælp af Kristian der, som gennemgik det hele sammen med os, gav os hjælp til at finde rette kiste og urne. Vi fik hjælp med meget af papirarbejdet, som han tog sig af. Samtidig blev vi mødt med en skøn og tilpas forståelse og omsorg. Vi har følt os så godt taget af og mødt i denne proces.

Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til Kristian, og Begravelsesforretningen Folmer Olsen.

November 27, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi kan ikke give for mange ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ igen…

Vi kan ikke give for mange ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ igen fik vi professionel hjælp lige fra vi snakkede med Anders i telefonen ❤️ samt inde ved jer ❤️ stor empati ❤️ stor ros til pyntning af kisten. 👏
Tak for jer ❤️❤️
Vi kan kun anbefaler jer 👏❤️

December 11, 2024

Kære Ulla.
TAK for den fantastiske og kærlige anmeldelse og de mange stjerner.🙏🏻
Ikke mindst tak for jeres anbefalende ord og gentagne tillid til os.❤️

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling af Folmer Olsen…

Kæmpe anbefaling af Folmer Olsen begravelsesforretning.
Meget positiv oplevelse. Kristian var meget empatiisk og professionel. Vi havde kun tlf kontakt da vi bor på sjælland men vi følte vi kendte ham alligevel. Han var også lyn hurtig til at svare via tlf eller e-mail på vores mange spørgsmål.
Vores Fars bisættelse blev håndteret super professionelt og vi følte vi os i de bedste hænder.
Det kunne ikke være gjort bedre.

December 10, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling af Folmer Olsen…

Kæmpe anbefaling af Folmer Olsen begravelsesforretning.
Helt igennem en positiv oplevelse hvor vi blev mødt af empati, indlevelse, varme og professionalisme.
Der var styr på alt og både Anders og Kristian har en formidabel evne til at ‘lodde stemningen’ og gøre enhver situation tryg.
Ligefra den første telefoniske henvendelse, til mødet i hjemmet og til min fars udsyngning og bisættelse, følte vi os i de bedste hænder.
Det kan ikke gøres bedre❤️

December 9, 2024

Topprofessionelle ..

Jeg vil gerne på denne måde anbefale Folmer Olsens Begravelsesforretning som min familie har benyttet flere gange. Senest her i september måned. De er topprofessionelle, seriøse og intet er overladt til tilfældigheder.

September 1, 2024

Kære Marianne.
Din flotte 5 stjernede anmeldelse og gentagne tillid til os betyder alverden. Det glæder os at du har oplevet vores bedemænd som topprofessionelle og seriøse ved bisættelser i Aalborg og omegn.

Rated 5 out of 5 stars

Vi blev guidet igennem det hele.

Vi kontaktede Folmer Olsen Begravelsesforretning i forlængelse af min hustrus bortgang. Det virkede uoverskueligt at skulle planlægge bisættelsen og alle de beslutninger der skulle tages. Men Olav fra Folmer Olsen guidede os igennem det hele og tog selv en stor opgave i forbindelse med bisættelsen, der blev præcis som min hustru havde ønsket det.

October 18, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Meget professionel fra start til slut

Vi mistede min mor den 3/10 og kan på det kraftigste anbefale Folmer Olsens begravelsesforretning.
Anders var dybt professionel og empatisk. Vi følte os i trygge hænder, Anders sørgede for at det hele blev planlagt præcis som vi ønskede det. Dejligt med den medfølelse, varme og støtte vi oplevede, det betyder alt, når man står i en situation hvor sorgen har ramt.
Tak for jer❤️

October 8, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Professionel fra start til slut

Empatiske mennesker, der klarer alt professionelt, de ting vi ikke kan overskue når vi har mistet det bedste i ens liv. 😥 Gælder også afslutningen ved afhentning af urne, tak til May-Britt. 🙏❤️

October 10, 2024

Stærkt anbefalelsesværdig som bedemand

Når man går til en bedemand for første gang - for mit vedkommende - er det med blandede forventninger.
Men jeg må bare sige at vi i vores familie kun kan sige positive ord omkring den behandling vi fik af Kristian fra Folmer Olsen, i forbindelse med at min far gik bort.
Fra første samtale via telefon, over mødet i deres forretning på Vesterbro i Aalborg, samt efterfølgende både kommunikation og selve begravelseshandlingen, så har der været en top-professionalisme - men forstået på den gode måde.
Midt i sorgen over at have mistet, så var Kristians måde at håndtere sagen - og os som familie - af høj klasse.
Ikke noget med at ting og aftaler skulle jappes igennem, eller afkortede samtaler, men derimod stille, roligt, professionelt og med varme - det var det vi blev mødt med.
På min families vegne så kan vi stærkt anbefale Folmer Olsen som bedemand, og i særdeleshed Kristian Petersen som den man taler og arrangerer med.

October 1, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Tak for omsorgsfuld og professionel hjælp

Tak for omsorgsfuld og professionel hjælp til bedemændene Christian og Anders, som var med til at skabe en smuk og mindefuld bisættelse af min bror.
Jeg har haft hjælp af Folmer Olsens Bedemandsforretning andre gange og kan med glæde anbefale andre at bruge dem.

August 16, 2024

Reply from Folmer Olsen Begravelsesforretning

Tak kære Bodil for din flotte 5 stjernede anmeldelse og gentagne tillid til os. Det glæder os at du har oplevet omsorgsfuld og professionel hjælp af bedemand Kristian og bedemand Anders .

Rated 5 out of 5 stars

Folmer er en enestående rar bedemand

Folmer er en enestående rar bedemand. Kristian er rar og meget ydmyg i en sorgens tid. Det trist at kunne skrive det men uanset om vi har benyttet Folmer 2 gange inden for kort tid, så knytter man et kendskab til hinanden ❤️ som gør noget specielt. Tak for jeres store service i en svær tid. Tak mange gange

August 22, 2024

Begravelse

Vi mistede vores far og bedstefar den 30/8. Folmer Olsen Begravelsesforretning hjalp os på bedste vis med alt hvad der hører en god afsked til.
Kan varmt anbefale dem.
Familien Johannesen