Company replied
Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.
Groningenweg 20, 2803 PV, Gouda, Zuid-Holland, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Professionele club, achteraf blij dat ik bij Belisol Gouda kunststof kozijnen heb besteld. Als ik belde wisten ze altijd wie ik was en kenden ze de situatie/vragen die ik had. Je was geen 'nummer'. De monteurs waren zeer professioneel en werkten snel maar netjes (o.a. Dennis). Normaliter ben ik vrij kritisch als het op aannemerswerk aankomt, maar hier ben ik echt tevreden over. Wel is er met het inmeten een fout gemaakt, namelijk dat twee op het oog lijkende identieke kozijnen toch niet hetzelfde bleken te zijn. Daardoor kan er een draaiend deel slechts gedeeltelijk open. Maar ook dit is prettig opgelost. Kortom: aan te bevelen! En vraag vooral naar Dennis.

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
We werden vriendelijk ontvangen bij Belisol in Gouda, we kregen er een goede uitleg welke pui het beste bij ons past. De levertijd was wel lang, in september besteld en in januari geleverd, maar dat was ons wel verteld.
De pui is netjes geplaatst en we zijn erg blij met de uitstraling en comfort van de pui!
Familie Jongman

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Onlangs een nieuwe voordeur met kozijnen afgenomen bij Belisol Gouda. Na een prettig gesprek in de winkel zijn wij gedurende het hele proces netjes geïnformeerd over de status. De monteurs die zijn gekomen waren kundig en vriendelijk en waren sneller klaar dan gedacht. Ik kan het zeker aanbevelen.

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Belisol Gouda heeft uitstekend werk geleverd. Onze houten pui (deur met zijraam) is vervangen door een hoogwaardig kunststof exemplaar. Na het oriënterende gesprek op de vestiging met een deskundige verkoper hebben we besloten tot aanschaf over te gaan. Hoewel Belisol niet goedkoop is, is de deskundigheid en betrouwbaarheid dat waard. De communicatie met Belisol Gouda verliep probleemloos. Na inmeting is de bestelling gedaan. Na vier maanden (dat was iets sneller dan verwacht) kwamen twee jonge, vrolijke monteurs de deur monteren. Er stond een dag voor ingepland, maar het was binnen drie uur klaar. Keurig opgeleverd. We zijn erg blij met de zware kwaliteit van de deur en met Belisol Gouda.

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Belisol Gouda heeft bij mij 2 kunststof deuren geplaatst. Een voor- en achterdeur. Dit hebben ze keurig gedaan. De achterdeur was verkeerd qua uitvoering maar deze hebben ze kostenloos opnieuw besteld omdat het hun fout was. Deze hebben ze ook weer keurig geplaatst.
Het was alleen jammer dat alles bij elkaar het 1 jaar geduurd heeft voordat ze er pas inzaten maar daar kon Belisol verder ook niets aan doen. Kortom ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en hoe Belisol Gouda alles heeft afgehandeld.

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Belisol Gouda heeft de opdracht om de schuifpui te vervangen goed uitgevoerd:
- ze namen bij de opdracht/offerte-uitwerking ruim de tijd en kwamen met waardevolle adviezen.
- ze hebben de plek handmatig opgemeten om zeker te zijn dat alles correct zou worden geproduceerd.
- ze hebben ons in de tijd tussen bestellen (eind mei) en plaatsen (half oktober) goed op de hoogte gehouden over de voortgang.
- de afgesproken leverdatum is keurig nagekomen.
- Belisol Gouda heeft ons ontzorgd met de hijskraan die nodig was om de schuifpui over het huis te tillen. Dit ging precies volgens afspraak en wij hebben niets hoeven regelen.
- de verkoper kwam tijdens de plaatsing kijken of alles naar tevredenheid verliep: een goede klantbeleving.
- toen wij één klein aspect van de afwerking niet naar verwachting vonden, heeft Belisol Gouda het hele betreffende onderdeel kosteloos vervangen.
-wij zijn erg blij met het resultaat.
Wij zouden Belisol Gouda opnieuw kiezen en bevelen ze van harte aan.

Belisol Gouda.
Zeer goed geholpen, tevreden over plaatsing kozijnen.
Dank

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Meedenkende medewerkers van begin tot einde. Goede communicatie ervaren monteurs

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Na meerdere bezoeken aan de prachtige Belisol-showroom in Gouda hebben we de knoop doorgehakt en de opdracht aan hen gegund.
Wij zijn ontzettend tevreden over de kwaliteit van de kozijnen én de service. Zodra we een vraag hadden of iets gecontroleerd moest worden, werd er meteen een servicemonteur ingepland. De medewerkers van kantoor Gouda en het montageteam waren stuk voor stuk vriendelijk en inhoudelijk sterk. Vooral het montageteam verdient een grote pluim: wat hebben zij hard gewerkt en hoeveel aandacht hebben ze besteed aan de afwerking!
Het enige minpuntje was dat de fabriek vertraging opliep, en dat dit pas op het laatste moment werd doorgegeven. Dat zorgde voor wat stress in onze planning. Gelukkig werd het montageteam direct bij levering ingepland, waardoor we deze winter toch heerlijk warm zitten.
Als we in de toekomst weer kozijnen moeten vervangen, dan weten we Belisol zeker te vinden.

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
De kozijnen zijn met twee dagen geplaatst door vriendelijk personeel. Alle rotzooi en stof is nadien opgeruimd. De kozijnen en nieuwe ramen bevallen ons goed, zowel op het oog een verbetering als voor de isolatie.

Fijn adviesgesprek
Vakkundige montage
Fijne klantenservice

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Communicatie kan beter en de terugkoppeling.
Het plaatsen van de kozijnen werd door de monteurs prima uitgevoerd.

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Een nieuw kozijn in onze dakkapel op zolder geplaatst, na een wachttijd van 5 maanden. Dit is bij offerte ook duidelijk gemeld en we werden hierover regelmatig op de hoogte gehouden, geen enkel probleem voor ons dus.
Eindresultaat is prachtig. Heel mooi afgewerkt met een vensterbank. Keurig en netjes gewerkt, zeer vriendelijk personeel dat meedenkt en ook oplossingen over afwerking bespreekbaar maakt.
Vooralsnog zeer tevreden met keuze voor Belisol(Gouda).
Gezien de kwaliteit geen spijt van onze keuze voor Belisol.
Edward Kooistra

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Mijn ervaring met Belisol was positief vanaf het eerste moment, van offerte tot plaatsing van de nieuwe kozijnen. Met het eindresultaat zijn wij heel tevreden. Naast diverse kozijnen in de slaapkamers is de nieuwe schuifpui in de woonkamer een prachtige aanwinst van onze woning.

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Heel tevreden over Belisol Gouda. Goede communicatie. Ze nemen de tijd voor je om alle opties door te spreken, en na het bestellen ook fijn dat ze je op de hoogte houden wanneer de kozijnen geplaatst kunnen worden. Bekwame, vriendelijke vaklui. Ze hebben alles netjes afgewerkt. En controleerde of we tevreden waren. Toen we aangaven dat we ook onze kozijnen op een kiertje wilde kunnen zetten kwamen ze dit nog doen.

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Wij zijn zeer tevreden over Belisol Gouda. Vanaf het offerte stadium tot de oplevering van de kozijnen zijn we goed begeleid. Per mail en telefonisch zijn wij op de hoogte gehouden van de planning. De monteurs hebben heel netjes gewerkt, de vloer en meubels afgedekt zodat er niets kon beshadigen. Als zij stopte met werken ruimde zij alles weer netjes op. Kortom kan ik het ieder aanbevelen die zijn kozijnen wil laten vervangen.

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Vakkundige mensen op alle gebieden: aanschaf, plaatsing en klantenservice.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Er wordt echt met je meegedacht, zowel in aanschaf als bij het maken van de plaatsingsafspraak en tijdens de installatie door de monteurs. Ook tijdens eventuele herstelwerkzaamheden.
Behalve vakkundig, is het personeel ook zeer klantvriendelijk.

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Wat een vakmanschap! Goed advies, kundige en aardige mannen die de klus in 1 week klaren. En is er in de loop van de tijd iets wat aangepast of verbeterd moet worden, dan is een telefoontje naar Belisol Gouda voldoende. Ze komen het dan zo snel mogelijk in orde maken.
Top Belisol Gouda!

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Learn more about other kinds of reviews.