Professionele club, achteraf blij dat ik bij Belisol Gouda kunststof kozijnen heb besteld. Als ik belde wisten ze altijd wie ik was en kenden ze de situatie/vragen die ik had. Je was geen 'nummer'. De... See more
Company replied
Wij zijn zeer tevreden over Belisol Gouda. Vanaf het offerte stadium tot de oplevering van de kozijnen zijn we goed begeleid. Per mail en telefonisch zijn wij op de hoogte gehouden van de planning. De... See more
Company replied
Heel tevreden over Belisol Gouda. Goede communicatie. Ze nemen de tijd voor je om alle opties door te spreken, en na het bestellen ook fijn dat ze je op de hoogte houden wanneer de kozijnen geplaatst... See more
Company replied
Belisol Gouda heeft uitstekend werk geleverd. Onze houten pui (deur met zijraam) is vervangen door een hoogwaardig kunststof exemplaar. Na het oriënterende gesprek op de vestiging met een deskundige v... See more
Company replied
Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.
Groningenweg 20, 2803 PV, Gouda, Zuid-Holland, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Alle ramen, deuren vervangen en schuifpui geplaatst. Heel netjes afgewerkt.
Alles volgen planning.

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Bij het installeren van de nieuwe pui is er erg netjes gewerkt. De collega’s van Belisol Gouda hebben eerst in mijn gehele huis (3verdiepingen) stukloop neergelegd zodat zij de vloer niet zouden beschadigen. Hierna hebben zijn alles netjes geplaatst en hebben ze alles in overleg geplaatst. Wij zijn tevreden met de pui en hoe alles verlopen is.

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
We hebben de kamer en de keuken van ons huis laten voorzien van kunststof kozijnen bij Belisol Gouda
Van begin tot eind heel tevreden. Prima advies gehad zonder dat de verkoper ons iets op wilde dringen. Ook nog even naar de showroom geweest waar we ons heel welkom voelden. De levertijd was bekend (en kwam precies uit). Wwe werden netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen. Montage was perfect en de monteurs werkten netjes en precies. Niks aan op te merken. Er was eigenlijk niets wat tegenviel. Ook de prijs niet.
Alleen: Yuri, sorry voor de buurvrouw.

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Belisol Gouda heeft bij ons een nieuwe kunststof voordeur geleverd. Het bedrijf geeft prima voorlichting bij het uit zoeken van de juiste deur. Vervolgens wordt de deur keurig ingemeten. De plaatsing gebeurd vakkundig waarbij alles zeer netjes wordt afgewerkt. Als de klus is geklaard wordt er netjes opgeruimd.
Hans van Rossum

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Door Belisol Gouda is een kunststof kozijn en een schuifpui geplaatst beide van 295 breed en 245 hoog. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levertijd en met de plaatsing is alles goed verlopen en netjes afgewerkt en opgeruimd. voor mij 5 sterren+

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Uitstekend! We waren toe aan nieuw dubbelglas, kunststof kozijn (we hebben geen zin meer om de zoveel tijd te moeten schilderen) en een nieuwe voordeur. Het offertetraject en een bezoek aan Belisol- Gouda voor advies hebben ons doen besluiten om met Belisol in zee te gaan. Op dag van het plaatsen werd er een container voor de deur gezet waar alle oude kozijnen etc. inging. De vakmensen (Marco en Joeri) hebben in drie dagen vakwerk geleverd. Alles werd netjes afgekit en schoon achtergelaten. Tussendoor kwam de vertegenwoordiger van Belisol Gouda nog langs om te vragen of alles naar ons zin werd/was. Al met al zijn we blij met alles en raden Belisol Gouda aan.
J. Willemse
Snelrewaard

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Heel persoonlijke andacht en duidelijke communicatie tijdens alle fasen: offerte, meten, wachttijd en montage. De offerte was snel binnen.
Vriendelijk en nette monteurs die super snel en efficiënt werkten.

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Ondanks dat het langer duurde dan vooraf aangegeven, door weersomstandigheden en vakantieplanning, vonden we dat de plaatsing zeer professioneel en in goed overleg met ons werd uitgevoerd.
Vriendelijke en vakkundige stelploeg die na het plaatsen de ruimte schoon opleverde en een goede uitleg heeft gegeven.
Goede communicatie met Belisol Gouda.

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Erg blij met onze nieuwe kozijnen van Belisol Gouda. Communicatie was prettig en montage was snel en perfect afgewerkt!

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe voordeur en met het badkamer raam en de afwerking is heel netjes,en zeer vriendelijke monteurs
Jeroen en Petra

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Fijn contact met alle medewerkers, zowel tijdens offerte fase, bestelling, montage en afronden hiervan. Onze aanvankelijke gekozen en bestelde configuratie bleek in fabriek niet maakbaar, waardoor we die moesten veranderen. Verkoopadviseur en inmeter kwamen hiervoor langs bij ons om nieuwe configuratie te kiezen. Dit tegen zelfde kosten (hoewel nieuwe configuratie volgens mij wat duurder was), alles was mogelijk. Dat waardeerde we zeer en hielp ons aanvankelijke teleurstelling te vergeten. Tijdens montage verliep alles ook erg prettig, goede communicatie, duidelijk vakmensen die goed werk wilde leveren. Tijdens eindinspectie kwamen ze zelf met kras op 1 van de ruiten, deze werd later vervangen. Dit vervangen verliep in 2 keer, omdat eerst verkeerde ruit was besteld, maar ook daar was service weer erg goed. Top ervaring dus, ik zou belisol Gouda zeker aanraden bij anderen en zou ze voor evt volgend project zeker weer benaderen.

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Plaatsen van de kozijnen zijn zeer netjes en vakundig geplaatst.
Goede uitleg en overleg over de evt afwerking opties ect.
Monteurs zeer netjes in en om de woning.
Ben heel erg tevreden met het eind resultaat en service van Belisol Gouda.
Goed overleg eind van de dag wat er gedaan is en wat er de dag erna werd geplaatst. Werkzaamheden werden in overleg gedaan waardoor sommige werkzaamheden toch werden omgezet naar onze wens (dochter).
Danny de Graaf te Poortugaal

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Wij zijn bijzonder blij met het goed geleverde vakwerk van Yuri en Adriaan (BELISOL Gouda). Als een geoliede machine werkten zij snel en nauwkeurig met een vrolijk gezicht van 08:00h tot rond 15:00h. In razend tempo waren de oude kozijnen van de keuken en slaapkamers op de eerste verdieping eruit en zijn vervangen door kunststof kantelkiep kozijnen mét bijbehorende aluminium horren. De voordeur is ook vervangen door een kunststofdeur. Zowel vóór als achter hebben we het verticale houtwerk in de nok van het dak laten vervangen in horizontale keralit.
Het hele huis heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Terugkomend op de uitvoering, wij hadden ons geen betere vaklui kunnen wensen.

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
De afspraken zijn nagekomen. Werk is keurig uitgevoerd. Geen rotzooi achtergelaten, geen beschadigingen gemaakt. Correcte en beleefde medewerkers.

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
In Belisol Gouda onze deur besteld. Het was het wachten waard. Super mooie nieuwe deur en kozijn, en alles mooi afgewerkt. Hele aardige monteurs die ook netjes werken en met een lach

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Aluminium schuifpui en raam laten plaatsen. Na veel googlen en rondvragen uitgekomen bij Belisol Gouda. Vanaf aankoop tot en met plaatsing word je meegenomen in het proces. Fijn dat er wordt meegedacht over wat de meest ideale samenstelling voor je woning is. Afspraken over planning werden nagekomen. De vaklui die over de vloer zijn geweest hebben het werk binnen de afgesproken tijd afgerond, zijn beleefd en hebben het huis netjes achter gelaten. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. De aanpassingen zijn van meerwaarde voor m´n woning en ook voor m´n woonbeleving. M´n woning uit 1981 heeft een veel modernere uitstraling en ik geniet van het bredere uitzicht. Belisol Gouda is altijd goed bereikbaar en ook die medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Prima werk geleverd door de mensen van Belisol Gouda. Ze waren stipt, netjes, snel en efficiënt. Voor de oplevering/montage van al onze aluminium kozijnen, deur en schuifpui stond een week gepland, maar ze waren al na 3,5 dagen klaar. En dat terwijl het weer niet echt meezat.
Ook aan het voorwerk was goede aandacht besteed. Alle kozijnen, ramen en deuren pasten precies en werden geleverd zoals besteld. Kost wel wat, maar dan heb je ook wat!

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Geweldig bedrijf, echte vaklui!
Geweldige service ze zijn langs geweest voor informerend gesprek en offerte, duidelijke uitleg en transparante communicatie meten zelf alles op en ook voor het plaatsen hebben ze eigen vaklui in dienst Super service, zelfs voor een kleine wijziging als deurgreep kwamen ze thuis langs Snelle communicatie via de mail (facturen, op hoogte houden van de levertijden) wat een verademing dat je zelf nergens over achterna hoeft te bellen Plaatsing en oplevering door geweldige vaklui!

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda
Learn more about other kinds of reviews.